Re: YENİ. .Fatih BTR olduk hayırlısı. .
9. Maddede ‘Daha önce 180 saatlik Bilgisayar Formatör öğretmenliği vb. ad altında belgelere dayandırılarak yapılan görevlendirmeler yürürlükten kaldırılmıştır.’ diyor. 2006 yılında Eğitici Formatör Seçme sınavına girerek branşım bilgisayar olmamasına rağmen yeterli puanı alıp eğitici oldum. Çalıştığım ilçede bu sınavı ancak üç kişi kazanabildi. Yani pekçok Bilgisayar mezunu arkadaş bu duruma burun kıvırıyor olsa da bu görevi hak ettiğimi düşünüyorum.
Bilgisayar tamiri, ağ problemleri, akıllı tahta işleri, tablet dağıtımı, her türden okul projeleri, fotoğraf, video işleri, sunumlar, projeksiyon montajı, ses sistemleri kurulumu, kablolama, perde montajı, bilgisayar dersleri, öğretmenlerin özel istekleri, derken yapmadığım iş kalmadı. Çalıştığım okullarda eğitim teknolojisindeki yenilikleri heyecanla bekledim. İlk Bilgisayar Laboratuvarı kurulumu, daha sonra akıllı tahta montajı ve tabletlerin dağıtılmasında çocuk gibi sevindim ve bu projelerin başarılı olması, iyi kullanılması, uzun yıllar hizmet vermesi ve okulumuzun kaynaklarının boşa harcanmaması için gerektiğinde gece yarılarına kadar çalıştım. Elimden matkap, çekiç, tornavida, pense eksik olmadı.
Bu güne kadar bilişimle ilgili Öğretmen Eğitimi, Proje Hazırlama, Teknolojiyi Kullanma, Web Tasarımı vs kurslara katıldım, kurslar verdim. Meğer ne kazandığım sınavın ne de sahip olduğum diğer belgelerin 100 saatlik BTR kursu kadar değeri olmadığını bugün itibariyle anlamış bulunuyorum. Neymiş efendim? Her şeyin bir sonu varmış.