puanınız iyiymiş öğretmenim..inşallah istediğiniz yer olur..bas_kan' Alıntı:42 ===> 06 (tef 141 Puan)
anket konu başlıklı da yazmaya başladık öğretmenim.. en son mesajlara bir bakabilir misiniz.uzman35' Alıntı:yeri yazanlar puanınıda yanında yazsa iyi olur
dengem' Alıntı:puanınız iyiymiş öğretmenim..inşallah istediğiniz yer olur..bas_kan' Alıntı:42 ===> 06 (tef 141 Puan)
dengem' Alıntı:anket konu başlıklı da yazmaya başladık öğretmenim.. en son mesajlara bir bakabilir misiniz.uzman35' Alıntı:yeri yazanlar puanınıda yanında yazsa iyi olur
evet hocam zaten gidiş - geliş yapıyorum...sguner_23' Alıntı:En kısa il dışı yer değiştirme mesafesi sizin olacak galiba 50 km.sahnahan44' Alıntı:Adana'dan --------->>> TARSUS
barthez' Alıntı:Hataydan Eskişehir,Çanakkale,İzmir vs
hocalarım benim puanım 90 aynı yerleri istiyoruz acaba sizlerin puanlar kaç acaba doğu görevleriniz bitti mi?iskorbit_x' Alıntı:Burdur>>>> Çanakkale yada Balıkesir
ücra ilçeleri yazacak mısın hocam? yazarsan gelir bir yerler...islif' Alıntı:barthez' Alıntı:Hataydan Eskişehir,Çanakkale,İzmir vshocalarım benim puanım 90 aynı yerleri istiyoruz acaba sizlerin puanlar kaç acaba doğu görevleriniz bitti mi?iskorbit_x' Alıntı:Burdur>>>> Çanakkale yada Balıkesir