hayat86 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 449 26 Mayıs 2014 #63 antalyadan ---->aydın a gidemiyorum 5 günle tayin hakkını kaçırdım gidecek arkadaşlara hayırlı olsun 99 puanım vardı.
antalyadan ---->aydın a gidemiyorum 5 günle tayin hakkını kaçırdım gidecek arkadaşlara hayırlı olsun 99 puanım vardı.
R Rüzgara Karşı' Misafir 28 Mayıs 2014 #66 pinaraytas' Alıntı: siverekten--istanbula.68 puan var..olurmu acep? Genişletmek için tıkla ... tabi ki olur. istanbul pek talep gören bir il değil zaten
pinaraytas' Alıntı: siverekten--istanbula.68 puan var..olurmu acep? Genişletmek için tıkla ... tabi ki olur. istanbul pek talep gören bir il değil zaten
C craxx Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 681 28 Mayıs 2014 #68 Bu ara geçen sene tayin isteyen arkadaşlardan nereye gittiler? Kaç Puanla?
fanfatih Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 28 Mayıs 2014 #69 craxx' Alıntı: Bu ara geçen sene tayin isteyen arkadaşlardan nereye gittiler? Kaç Puanla? Genişletmek için tıkla ... 108 puanla manavgattan polatlı
craxx' Alıntı: Bu ara geçen sene tayin isteyen arkadaşlardan nereye gittiler? Kaç Puanla? Genişletmek için tıkla ... 108 puanla manavgattan polatlı
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,268 28 Mayıs 2014 #70 topraktan geldik toprağa gidiyoruz