mutluaya' Alıntı:hocam bilgisayar bilişim linkinden 3 defa denendim indirdim. ama acarken arızalı sıkıştırma dosyası diyor. kurulum yapamıyorum. tekrar linkleri atarmısınız.
mahonyhacettepe' Alıntı:part 5 te rar arızası çıktı tekrar indirdim. kuruldu fakat aktivasyon failed diyor neti kesmemize rağmen. kuramadık yani. yine de teşekkürler netopu kurmayı deneyelim bir de...
Netop çalışıyor : bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/netsupport-school-professional-v10-70-1-t69846-45.htmlgulages72' Alıntı:mahonyhacettepe' Alıntı:part 5 te rar arızası çıktı tekrar indirdim. kuruldu fakat aktivasyon failed diyor neti kesmemize rağmen. kuramadık yani. yine de teşekkürler netopu kurmayı deneyelim bir de...
bende de failed hatası verdi...
şeytantüyü' Alıntı:teşekkürler öğretmenim ama bende de aktivasyon istedi hem evdeki pc de hemde okuldaki bunu nasıl aşacağız
andariel' Alıntı:şeytantüyü' Alıntı:teşekkürler öğretmenim ama bende de aktivasyon istedi hem evdeki pc de hemde okuldaki bunu nasıl aşacağız
Hocam antivirüs'ten kaynaklanıyor olmasın???
şeytantüyü' Alıntı:andariel' Alıntı:şeytantüyü' Alıntı:teşekkürler öğretmenim ama bende de aktivasyon istedi hem evdeki pc de hemde okuldaki bunu nasıl aşacağız
Hocam antivirüs'ten kaynaklanıyor olmasın???
değil hocam kaldırım tekrar yükledim neden oda değil