Elimdeki netop sürümünün client versiyonu win7 de çalışmadığı için mecburen netsupporta döndüm. Okullar açılalı çile bülbülüm çile. Mesela öğrenci bilgisayarı kapanıp yeniden açılınca otomatik olarak bağlanmıyor, sol üstteki refresh düğmesine basmak gerekiyor. Görsel ögelerin, animasyonların veya videoların olduğu bir sayfayı açıp öğrenci bilgisayarlarına kendi bilgisayar ekranımı "show" komutundan paylaşınca çok fazla takılmalar, donmalar oluyor. Lock screen komutunu tıklayınca öğrenci bilgisayarında bilgisayarı yorucu bir uygulama çalışıyor ise ekran kilidi dakikalar sonra aktifleşiyor. "Show" veya "Lock Screen" sırasında CTRL + ALT + DEL kombinasyonu bazen öğrenci bilgisayarlarında çalışıyor. Dosya paylaşım kısmı çok tutarsız çalışıyor vs. Netop 6.2 bulabilsem daha uğramam bu programa ama çaresizlik işte... Bu arada v11 denemedim ilacı olmadığı için. Bu dediğim problemler hep 10.7 sürümü için geçerli. Bu yazdığım problemleri, özellikle de öğrenci bilgisayarının kapanıp aılınca otomatik bağlanmasıyla ilgili sorunu netopta hiç yaşamıyordum. Öğrenci bilgisayarlarım winXP, öğretmen bilgisayarım win7.