hocam bana da gönderir misiniz lütfen,teşekkürlerPM gönderdim. Muhtemelen sorunsuz olur.
teşekkürler hocam, win7 yi bununla yaptımBuyrun hocam içinde win 7 ve win 10 office 10 etkinleştirmeleri var bir deneyin iş görür inşallah
hocam bana da gönderir misiniz lütfen,teşekkürler
# PowerShell'i yönetici olarak açın ve şu komutu girin:
Set-ExecutionPolicy unrestricted
# Gelen kısımda A veya Y diyip Enter basın.
# Bu komut tek seferlikti. Bundan sonra girmenize gerek yok.
# Sonra şu komutu girin:
iex (irm https://get.activated.win)
harika. hemen denedim işimi gördü.Başlıkta da belirttiğim gibi Ofis ve Windowsu kalıcı olarak aktive eden bir script. Her bilişimcinin flash belleğinde bulunması gereken bir script.
Çalıştırınca 1'e basınca Windows, 2'ye basınca Ofis'i kalıcı olarak etkinleştiriyor.
Download (RAR Şifresi: bbnet)
Ekli dosyayı görüntüle 75872
Office 2010 olmadi
bunlar ne kadar güvenilir sizce. sonrasında pcyi kullanana sorun çıkarır gibi
hocam zaten temiz aktivatör yoktur. dolayısıyla her aktivatörde en azından asker bilgisayar olma riski vardır. Dosya boyutu ile de alakası kalmadı artık. Adamlar key manager server açmışlar yani serverdan çekiyor ne çekecekse dolayısıyla yine siz göremiyorsunuz. Yani uzun lafın kısası virüsten korkan tek kullanımlık key alsınHocam yıllardır her bilgisayara format atınca bu ve benzeri aktivasyon araçlarını kullanıyorum. 25 yıldır bu işlerle içli dışlıyım. Aktivasyon kaynaklı pek bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bunu da kulanıyorum uzun zamandır hiç sorun yaşamadım. Yaşayan varsa belirtirse biz de tecrübelerden istifade etmiş oluruz.
KMS araçlarında olma ihtimali oluyor bazen zaten onların da dosya boyutuna bakınca bile bir terslik olduğu anlaşılıyor. Bu sadece 435 kb boyutunda.
Başarılı Hocam şuan kullanıyorum.offie 365 için deneyen oldu mu işe yarıyor mu?