Ofis ve Windows Kalıcı Aktivatör

Kodla Büyü
Bash:
# PowerShell'i yönetici olarak açın ve şu komutu girin:
Set-ExecutionPolicy unrestricted
# Gelen kısımda A veya Y diyip Enter basın.
# Bu komut tek seferlikti. Bundan sonra girmenize gerek yok.

# Sonra şu komutu girin:
iex (irm https://get.activated.win)

Arkadaşlar bana da gönderin demenize gerek yok. Konuda Download yazan yere tıklayınca iniyor bilgisayarınıza. İndirme Link var zaten. Bu arada Link son sürüme güncellenmiştir.

Son düzenleme:
  1. Open PowerShell (Not CMD). To do that, right-click on the Windows start menu and select PowerShell or Terminal.
  2. Copy and paste the code below and press enter
irm https://get.activated.win | iex

1. You will see the activation options. Choose [1] HWID for Windows activation. Choose [2] Ohook for Office activation.
  2. That's all

bunlar ne kadar güvenilir sizce. sonrasında pcyi kullanana sorun çıkarır gibi

Hocam yıllardır her bilgisayara format atınca bu ve benzeri aktivasyon araçlarını kullanıyorum. 25 yıldır bu işlerle içli dışlıyım. Aktivasyon kaynaklı pek bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bunu da kulanıyorum uzun zamandır hiç sorun yaşamadım. Yaşayan varsa belirtirse biz de tecrübelerden istifade etmiş oluruz.
KMS araçlarında olma ihtimali oluyor bazen zaten onların da dosya boyutuna bakınca bile bir terslik olduğu anlaşılıyor. Bu sadece 435 kb boyutunda.

Hocam yıllardır her bilgisayara format atınca bu ve benzeri aktivasyon araçlarını kullanıyorum. 25 yıldır bu işlerle içli dışlıyım. Aktivasyon kaynaklı pek bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bunu da kulanıyorum uzun zamandır hiç sorun yaşamadım. Yaşayan varsa belirtirse biz de tecrübelerden istifade etmiş oluruz.
KMS araçlarında olma ihtimali oluyor bazen zaten onların da dosya boyutuna bakınca bile bir terslik olduğu anlaşılıyor. Bu sadece 435 kb boyutunda.
hocam zaten temiz aktivatör yoktur. dolayısıyla her aktivatörde en azından asker bilgisayar olma riski vardır. Dosya boyutu ile de alakası kalmadı artık. Adamlar key manager server açmışlar yani serverdan çekiyor ne çekecekse dolayısıyla yine siz göremiyorsunuz. Yani uzun lafın kısası virüsten korkan tek kullanımlık key alsın :) internette satan dolu. Ben kişisel bilgisayarım için o şekilde kullanıyorum. office de 2016 sürümünde ve etkinleştirilmemiş. Zaten 2016 sürümünde en fazla etkinleştirilmemiş uyarısı veriyor ama kullanmaya devam edebiliyorsun. Dolayısıyla bu tür şeylere ihtiyaç olmuyor. Ama bi photoshop yükleyince zaten ***** muhabbetinden yine aynı zararlıları alıyorsun. Yani ne kadar sallarsan salla son damlanın gideceği yer belli paran olmadıkça :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 103141.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-06 103141.webp
    21.8 KB · Görüntüleme: 47
Geri