murataslanix
Aktif Üye
güncel
amacınız nedir anlamadım. Bu haberi diğerlerinden değerli kılan ne sizce?murataslanix' Alıntı:güncel
Öyle deme çok günah. Bu haberler kutsal sayılacak yakındamfk' Alıntı:amacınız nedir anlamadım. Bu haberi diğerlerinden değerli kılan ne sizce?murataslanix' Alıntı:güncel
hakan_2584' Alıntı:bu kadro haberlerinin netleşmesi bu dönem sonuna kadar belli olurmu?veya ne zaman netleşir.
:alkis: Hocam çok haklısınız. Ben Adanada formatörlük yapıyorum ve 1 temmuz itibariyle görevlendirmeleri yaptılar. Tüm yaz boyunca okuldayız anlamına geliyor bu. İnanın kadro gelse ve düzenleme yapılsa bu kadar zoruma gitmeyecek ama bu durum daha da vahim. Sinirden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.s_bote' Alıntı:istemiyorum verecekleri kadroyu da. Akşama kadar okullarda çalıştırıp yeterince ek dersimi alamadıktan sonra olmaz olsun. Günde 6 saatten çalışmaya hayır! Diğer öğretmenler haftada 30 giriyor günde 6 Full ek ders alıyor. Seni formatör diye sabah 8 akşam 5-6 ya kadar okulda tutacak verecek sana da aynı ücreti!
u_kucuk3' Alıntı:geçen hafta çalıştığım ile eğitekten yetkililer gelip 1 hafta seminer vermişlerdi, başlığı açan arkadaşın dediğini onlarda söylemişti, yani bt rehber öğretmen kadrosu verilecekmiş fakat çalışma saatleri 8-17 olacakmış bence bakanlığa,pgmye ve eğitek gibi yerlere 9-15 rehber öğretmenlerin çalıştığı zaman aralıklarında çalışmak için baskı kurmalıyız
madracan' Alıntı:ya kardeşim atmayın.bizim de tanıdıklarımız var.yok böyle bir şey.sadece fikir olarak konuşulmuş.tartışılmış.süreci çok uzun olan bir iş
bunlar yüzünden biz öğrencilere yalancı çıkıyoruz. Faz1'leri de yenilemeyi unuttular. Herhalde yapılmayacak yeni bt sınıfı. Fatih diye tutturdular oraya akataracaklar herhalde paraları.dndd' Alıntı:ya bırakın bu ayakları iki senedir çıkartamadılar bi kadroyu ne çalışmaysa arkadaş kadromu yapmaya çalışıyorlar çocukmu "çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyor" derslerimizi geri versinlerde formatörlük gene görevlendirmeyle olsun bunların her dediği yalan hani bekoları yenileyeceklerdi 15 güne okul kapandı daha ne gelen var ne giden
omerkaraca' Alıntı:herşeyde ne kadar zor ve ne kadar kolay oluyor :roll: