the_korsan' Alıntı:ilgi-bilgi-yetenek varsa bilişim dünyasından para kazanma yollarını bulmak, voleyi yapıştırmak gerek.
sefatetik' Alıntı:BT öğretmenlerine
Formatör Kadrosu+ Araba+Çanta+Çekiç +Mazot vereceklermiş
iyi de o zaman bilgisayar muhendisliği okurdum ya da programcılık ben öğretmenlik hayalleri kurdum yıllarca kusura bakmayın ama bu sizin söylediğiniz yanlıs..togius' Alıntı:the_korsan' Alıntı:ilgi-bilgi-yetenek varsa bilişim dünyasından para kazanma yollarını bulmak, voleyi yapıştırmak gerek.
Aynen katılıyorum.
Çağrı1' Alıntı:sarix ne oldu zorunuza mı gidecek yıllardan beri siz yoken biz vardık ve biz omuzladık okulların yükünü tozuna karıştık bilgisyarların elde tornovida pense şimdi neden zorunuza gidiyor bizim de formatör olabilmemiz ihtimali kullanıldık atılalalım öylemi yazık böyle düşünenlere bazılarınızda da bişeyden anlamıyor onuda belirtieyim
McRAM' Alıntı:dün ben il milli eğitim müdürlüğünde görevlendirmem için görüşmeye gitmiştim. bana bizi tez zamanda bırakıp gitmezsin değil mi diye sordular bende yok dedim. ama okulda bt rehber öğretmenleri için kadro açıldı çalışmalar eylül gibi sonlanır ozaman da aynı olurmu? bende içeriğini sordum. derse girmeyeceğimizi 9-15 arası rehber öğretmen gibi çalışacağımızı bt öğretmeni kadrosun da değil bt rehber öğretmen kadrosunda olacağımızı söylediler. bende ihitimal vermemdim. kulağa bu kadar güzel gelen bişeyin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu söyledim ama onlar baya ciddiydi....
EnTRoPi' Alıntı:McRAM' Alıntı:dün ben il milli eğitim müdürlüğünde görevlendirmem için görüşmeye gitmiştim. bana bizi tez zamanda bırakıp gitmezsin değil mi diye sordular bende yok dedim. ama okulda bt rehber öğretmenleri için kadro açıldı çalışmalar eylül gibi sonlanır ozaman da aynı olurmu? bende içeriğini sordum. derse girmeyeceğimizi 9-15 arası rehber öğretmen gibi çalışacağımızı bt öğretmeni kadrosun da değil bt rehber öğretmen kadrosunda olacağımızı söylediler. bende ihitimal vermemdim. kulağa bu kadar güzel gelen bişeyin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu söyledim ama onlar baya ciddiydi....
Hocam size söylenenler umarım gerçek olur ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Belki Kadro açılır ama 9-15 çok zor. Olur mu???
"Hayaldi, Hayal olarak Kaldı."Bilişim Öğretmenleri Hazır. Hedef 2023.
McRAM' Alıntı:bende inanmakta güçlük çektim. şube müdürü ısrarla konunun üstünde durunca olabilir mi acaba demeye başladım....
togius' Alıntı:u_kucuk3' Alıntı:geçen hafta çalıştığım ile eğitekten yetkililer gelip 1 hafta seminer vermişlerdi, başlığı açan arkadaşın dediğini onlarda söylemişti, yani bt rehber öğretmen kadrosu verilecekmiş fakat çalışma saatleri 8-17 olacakmış bence bakanlığa,pgmye ve eğitek gibi yerlere 9-15 rehber öğretmenlerin çalıştığı zaman aralıklarında çalışmak için baskı kurmalıyız
nermin_böte' Alıntı:Ağzınızdan yel alsın,ne zaman forumda olumsuz hurefeler dolaşsa o olumsuzluklar gerçekleşiyor.Ben Teknoloji tasarım okumadım ki!formatör olmak istemiyorum.Aksam cıkıp evime gitme istiyorum.Yoruldum.boynumda kireçlenmem var yaş 25 ama hastalandım pc başında olmaktan,en çok ta stresten ...yeter ya..
madracan' Alıntı:ya kardeşim atmayın.bizim de tanıdıklarımız var.yok böyle bir şey.sadece fikir olarak konuşulmuş.tartışılmış.süreci çok uzun olan bir iş
togius' Alıntı:nermin_böte' Alıntı:Ağzınızdan yel alsın,ne zaman forumda olumsuz hurefeler dolaşsa o olumsuzluklar gerçekleşiyor.Ben Teknoloji tasarım okumadım ki!formatör olmak istemiyorum.Aksam cıkıp evime gitme istiyorum.Yoruldum.boynumda kireçlenmem var yaş 25 ama hastalandım pc başında olmaktan,en çok ta stresten ...yeter ya..
Hocam bu benim şom ağızlı olup olmamamla alakalı değil veya forumda olumsuz geçen şeylerin (hurafe* demişsin) gerçekleşmesi bu olumsuzlukları haber veren kişilerin doğru bilgi aktardıklarını gösterir.
Hurafe:İnanılmaz, uydurma, aslı esası olmayan, yalan hikaye ve rivayetler, sacma sapan sözler, efsaneler demektir.
En iyisi biz tüm bt öğretmenleri sevgi yumağı yapıp sinerji positif düşünce diyelim belki benim ve benim gibilerin hurafeleri gerçekleşmez. O zamanda sende çok ben sevinirim arkadaşım.
togius' Alıntı:u_kucuk3' Alıntı:geçen hafta çalıştığım ile eğitekten yetkililer gelip 1 hafta seminer vermişlerdi, başlığı açan arkadaşın dediğini onlarda söylemişti, yani bt rehber öğretmen kadrosu verilecekmiş fakat çalışma saatleri 8-17 olacakmış bence bakanlığa,pgmye ve eğitek gibi yerlere 9-15 rehber öğretmenlerin çalıştığı zaman aralıklarında çalışmak için baskı kurmalıyız
hocam sen hala eğiteğe inanıyor musun? PGM ne derse o dur ve PGM formatör kadrolarına sıcak bakmıyor. BT öğretmenlerini İlk atamada Teknoloji Tasarım Öğrt. olarak almalarından belli değil mi? Yoksa BT öğretmenlerini başka branşlara yok yere dağıtmazdı. Formatör Öğretmen kadrosu felan yok. Olsa iyi mi onu zaten bir dünya tartıştık ama bence tüm BT öğretmeni bizleri yakında Tek. Tas. branşına geçirmeseler iyi.
hocam ders kaldırılmış geri gelmesi çok zor burda büyük bir çoğunluk zaten derse girip öğretmenlik mesleğini yürütmek istiyor fakat kaldırılan dersin geri geleceğini ben şahsen hiç düşünmüyorum keşke gelse ama ...togius' Alıntı:madracan' Alıntı:ya kardeşim atmayın.bizim de tanıdıklarımız var.yok böyle bir şey.sadece fikir olarak konuşulmuş.tartışılmış.süreci çok uzun olan bir iş
madracan sana tamamen katılıyorum kadro işi patladı. İnsanlara boşa umut vermemek lazım Yersiz umut kötülüklerin en büyüğüdür. Ayrıca bizim Babalar gibi kadromuz var Bilişim Teknolojileri bunun gitmemesi için uğraşmak lazım.
doğru söylemiş olabilir ama üslup önemli, öyle atmayın yazmak hoş değil artık öğrenci değiliz kullanırken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorumtogius' Alıntı:Yıl 2007 intel St eğitimi için ankaradayız eğitici ve formatörlerin mevcut sıkıntılarını aktardık konuyla ilgili görüş sorduk. Görev tanımlarının bitmek üzere olduğunu söyledi yöneticilerimiz ve aradan 4 sene geçti. Hocam eğitektekiler çok iyi niyetli insanlar ama onlarında eli kolu bağlı ama hep umut hep umut be kardeşim. madracan yukarıda gerçekten doğru dedi zira kadro verecek insan bt cileri teknoloji tasarımcı diye almaz.