arkadaşlar okul sitemize reklam alabilir miyiz acaba? Resmiyette bir problem olur mu?
acelayir' Alıntı:hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.
Size geldimi bilmiyorum ama bize yakın zaman önce gelen bir yazıya göre hosting meb dışında bir serverda olamaz olanlarında acil olarak meb serverine taşınması gerekmektedir.acelayir' Alıntı:hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.
öyle bir yazı gelmedi ama ben geçen yıl okul sitemi php den hazırladığımdan dışardan hosting ve domain aldım. idare etmelik ayrıca meb.k12 içinde sayfa hazırlamıştım. ama asıl sitemiz diğer serverdaydı zaten googleda 1. sırada o çıkıyordu. sonuçta 3-4 sayfalık meb.k12 için bir site hazırlanabilir. bende 2 yıldır domain bedelini kendim verdiğimden dolayı ve bir kasaba okulu için buna gereksinim duymadığımdan dolayı siteyi meb.k12.tr'ye taşıdım. ama sağlam reklam alabilme imkanım olsa hiç acımaz alırdım reklamıereneren55' Alıntı:Size geldimi bilmiyorum ama bize yakın zaman önce gelen bir yazıya göre hosting meb dışında bir serverda olamaz olanlarında acil olarak meb serverine taşınması gerekmektedir.acelayir' Alıntı:hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.
Eğer böyle bişey varsa bu da meb'in traji komik karar zincirlerinin bir halkası olur.ereneren55' Alıntı:Size geldimi bilmiyorum ama bize yakın zaman önce gelen bir yazıya göre hosting meb dışında bir serverda olamaz olanlarında acil olarak meb serverine taşınması gerekmektedir.acelayir' Alıntı:hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.