Okul sitelerine reklam alma hakkında?

Kodla Büyü
işin içine para girdimi karışır. rakip firmalar şikayet eder. İşi resmi evraklarla hallocağını sanmıyorum. Ama bunlar sadece benim varsayımlarım. Belki konuyla ilgili çalışma yapmış biri çıkıp mujdeli haber verir bizlere. Okul için iy olur . En azında öğrencilere ödül falan verildiğinde sponsor bulunur bo yollar.

aslında kitabevi ,dershane yada özel okul gibi ne bileyim eğitimle ilgili reklamların öğrenci açısından sakınca doğurmayacağı kanaatindeyim.ama diğer reklamlar evt sakıncalı olabilir.

Gelen yazıda bariz bir şekilde yasak olduğu ifade edilmiş.
Ama ben, hosting sponsorunun text linkini yine de foother a koyucam.

hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.

acelayir' Alıntı:
hostingin meb.k12 dışındaki bir serverdaysa problem çıkmaz sonuçta diğer hostinglerin bir resmiyeti yok.

Bak bu iyi fikir
Meb serveri dışında paraylka host alınırsa (Fatura okula kesilmeyecek yanlız)
Kimse bu sitede niye reklam var diyemez. Mezunların bir sosyal faaliyeti dersiniz geçer gider
İllada kim bunlarderlerse iki mezun biz yaptık biz yönetiyorz der kimsenin gıkı çıkamaz.

acelayir' Alıntı:
Size geldimi bilmiyorum ama bize yakın zaman önce gelen bir yazıya göre hosting meb dışında bir serverda olamaz olanlarında acil olarak meb serverine taşınması gerekmektedir.

Peki ya reklamı biz değil de okul aile birliği alırsa? Mesela makbuz karşılığı reklam.

meb.k12.tr php asp desteklemediği sürece,
online oranı %98 olmadığı sürece
ne işim var meb serverlarında

ereneren55' Alıntı:
acelayir' Alıntı:
Size geldimi bilmiyorum ama bize yakın zaman önce gelen bir yazıya göre hosting meb dışında bir serverda olamaz olanlarında acil olarak meb serverine taşınması gerekmektedir.
öyle bir yazı gelmedi ama ben geçen yıl okul sitemi php den hazırladığımdan dışardan hosting ve domain aldım. idare etmelik ayrıca meb.k12 içinde sayfa hazırlamıştım. ama asıl sitemiz diğer serverdaydı zaten googleda 1. sırada o çıkıyordu. sonuçta 3-4 sayfalık meb.k12 için bir site hazırlanabilir. bende 2 yıldır domain bedelini kendim verdiğimden dolayı ve bir kasaba okulu için buna gereksinim duymadığımdan dolayı siteyi meb.k12.tr'ye taşıdım. ama sağlam reklam alabilme imkanım olsa hiç acımaz alırdım reklamı :)

ya arkadaşlar devlet 2005-2006 daki satışlar için gitti gidiyor mağdurlarına ceza kesiyor, gelir vergisi beyanı yapmadı diye. 6-7 yıl sonra okula da keser. Malum kurumu zarara uğratan öder artık. Ağrısız başı ağrıya sokmayın.

ereneren55' Alıntı:
acelayir' Alıntı:
Eğer böyle bişey varsa bu da meb'in traji komik karar zincirlerinin bir halkası olur.
Hiç bir dinamik dil desteklemeyen bir sunucuyu bizleri kullanmaya zorlamaları sözde amaçladıkları teknolojiyi iyileştirme harekatına çok tezat bir durum teşkil eder.

BBNET
Geri