61>34' Alıntı:pneuma_ex' Alıntı:Müdürün ayakçısı olacağına bildiğini okusun daha iyidir bence. Bunu karaktersizlik olarak gören önce kendi karakterinden sorumludur. Yarası olan gocunur diyecekler içinde belirteyim ben 5e kadar hiçbir zaman durmadım durmayacağımda. Düzen seni sallamıyorsa sende düzeni sallama ben uyarı sarı zarf kınama ne varsa hepsini göze alarak bunu yapıyorsam gerisi seni ilgilendirmez haddini bil. Bana okulda anfi bağlatamazsınız, bilgisayar kasası açtırıp tamir ettiremezsiniz(ben istemedikten sonra), e okula fotoğraf dahi yükletemezsiniz.
Sizler kul köle olun ama ben olmam, sonuda ne olacaksa bana olur karaktersiz diyeninde karakterine tükürürüm.
5'e kadar durmam diyorsan toplarsın valizini gidersin dostum, o işi yapacak 5000 küsür tane arkadaş var dışarda.. :x
Sana ne ln sen mi veriyorsun benim paramı? İdare benden memnunsa, öğrencilerim memnunsa senin ne haddine gerisine karışmak. Sen dur saat 5e kadar istersen gece yarısına kadar dur. Benim okulum 4 binadan oluşan her sınıfında projeksiyon ve bilgisayar olan bir okul ve ilçenin en eski okulu. Bütün sınıflarda bilgisayarlar çalışıyor, internette sorun yok, site güncel, gerekli günlerde davetiye gerekli günlerde gazete basılması için yardımlarım oldu, velilere bile teşekkür belgeleri hazırladım, ilk hafta saat 6ya 7ye kadarda durdum idareye yardım etmek için. İşimi yapıyorum vicdanımda çok rahat sende aç avcunu yala istediğin cevap buysa eğer! Bağır çığır şikayet et formatör 5e kadar durmalı diye :+1: