Okulda olanlar kimler kaç kişiyiz?

Kodla Büyü
okuldayım hava soguk format ısını baska zamana attım 36 tane atılacak pc var acronis saolsun

Hocam sizlere kolay gelsin... Bizim görevlendirmeyi ayın 20 sine kadar yaptılar... Pişman değilim ama herkes kafasına göre hareket ediyor. İnsanın sinirinide bu bozuyor. :?

okuldayım 9 dan beri :) müdür bey, sıvacı, elektirkçi, bağda işçiler bir de ben takılıyoruz :mrgreen:

Boş okul, çalışmadan çekilmez. Ben de ilk haftayı format ve temizlik işleriyle geçireceğim, ikinci haftaya da başka işler buluruz artık kendimize... Allah hepimize sabır ve huzur versin :)

Okuldayım ve müdürümle takılıyoruz, zevkli geçiyor. Cabası tatilde de ek dersimiz devam ediyor. Seviyorum idarecilerimi...

bende sizler gibi okuldayım. Yapılacak zaten bir iş yok. Müdürün çocuklar şu an yanımda kitap okuyorlar.

okuldaki arkadaşlar illerini ve bu çalışmalarının nasıl ücretlendirileceğini yazabilir mi
iyi çalışmalar kolay gelsin

tatildeyim ve siteye girdim yinede ilk iş :P 19 saatlik yolculuk ve kardan kapalı yollardan sonra kartepedeyim çook şükür..kartepe den selamlar :D haftaya okuldan selamlar yazarım artık :cry:

okulda değilim memlekette tatil yapmaktayım.bu okulda olan arkadaşlar müdürleri izin vermediği için mi okuldalar? tatil hakkımız var biliyorsunuz değil mi?

Okuldayım, haklarımı biliyorum. Çalışmak istediğim için buradayım ve yapılacak iş çok...

bil_tek' Alıntı:
okulda değilim memlekette tatil yapmaktayım.bu okulda olan arkadaşlar müdürleri izin vermediği için mi okuldalar? tatil hakkımız var biliyorsunuz değil mi?

Yok bu arkadaşlar ev araba borcu olanları saymıyorum para kazanmayı sevip harcamayı sevmeyen arkadaşlar genelde :mrgreen:

okuldayım il dışına çıkmadığım için geliyorum. istediğim zaman gelip gidiyorum kafamda rahat. saolsun müdürde anlayışlı

Normalde kalmıyonum ama bu dönemlik bir hafta kalıyorum. Müdür yardımcımız yok, müdürümüzde bir haftalık il dışına çıkması gerekiyor. E bizde insanız demi. Müdür kalırmısın demeden ben burdayım hocam gidin dedim adam memnun oldu. Karşılıklı olduktan sonra anlayış çok güzel bir duygu. Şükür ki bizde bu var. Allah kimseyi anlayışsız idarecilerin eline düşürmesin..

beni de görevlendirselerde gitsem. evde boş boş oturacağıma okulda otururdum. üstüne ek ders alırdım :)

Geri