zech' Alıntı:Ben de halk eğitimdeyim...
okulda b.. var projesi :verymad:pythagorean' Alıntı:Dert etme meselesi değil zaten hocam. Ancak okulda bulunmamızın mantıklı bi gerekçesini arıyorum ben...erbaskaya' Alıntı:okuldayım ve dert etmiyorum..
uhaha:ozkansedef' Alıntı:beni de görevlendirselerde gitsem. evde boş boş oturacağıma okulda otururdum. üstüne ek ders alırdım
technolog' Alıntı:uhaha:ozkansedef' Alıntı:beni de görevlendirselerde gitsem. evde boş boş oturacağıma okulda otururdum. üstüne ek ders alırdım
uhaha:
Hayattan zevk nasıl alınırr diye arat hocam. Belki evde oturmaktan ve okula gitmekten daha zevkli bişeyler bulabilirsin.
İstanbul'da görevlendirmeler bitti Sayın Hocam..2.dönem başında tekrar yapılacak..Yani tatildeyiz..Bu arada bende K.Çekmecede görev yapmıştım..Hangi okuldasınız??rodya' Alıntı:arkadaşlar bende formatörüm istanbulda küçükçekmecede çalışıyorum
istanbul küçükçekmecede olupda okulda olan varmı
malum tatildeyiz
ayrıca kalanlar neye göre okulda kalıyor
kar sırayla yağıyor ilçelere heralde cuma günü kar tatili vardı gevaşta...bellli olmaz belki yarın da van kar tatili yapar.şubat tatili yapamıyoruz bari kar tatili yapalım.. ama şubat tatilinin yerini hiçbiri tutmaz malesef..herkes çalışırken biz tatildeydik...herkes tatil biz çalışıyoruz ne kötü ....Metehan' Alıntı:Bende gidiyorum fakat bize Şubat tatili olmadığı için Vandayım ve Yarıyıl tatili yok Cumartesileride ders var
Bu arada muhteşem bir kar yağıyor şu an
ilknurboteci' Alıntı:kar sırayla yağıyor ilçelere heralde cuma günü kar tatili vardı gevaşta...bellli olmaz belki yarın da van kar tatili yapar.şubat tatili yapamıyoruz bari kar tatili yapalım.. ama şubat tatilinin yerini hiçbiri tutmaz malesef..herkes çalışırken biz tatildeydik...herkes tatil biz çalışıyoruz ne kötü ....Metehan' Alıntı:Bende gidiyorum fakat bize Şubat tatili olmadığı için Vandayım ve Yarıyıl tatili yok Cumartesileride ders var
vala bizim burda bütün okullara yapıldı.çünkü öğretmenlerin hepsi lojmanda kalmıyorlar..üstelik öğrencilerin hepsi de yatılı değil.sanırım bundan ama bütün okullar tatildi...ama tatil olsa ne ...en önemli tatilimizi elimizden aldılar...Metehan' Alıntı:ilknurboteci' Alıntı:kar sırayla yağıyor ilçelere heralde cuma günü kar tatili vardı gevaşta...bellli olmaz belki yarın da van kar tatili yapar.şubat tatili yapamıyoruz bari kar tatili yapalım.. ama şubat tatilinin yerini hiçbiri tutmaz malesef..herkes çalışırken biz tatildeydik...herkes tatil biz çalışıyoruz ne kötü ....Metehan' Alıntı:Bende gidiyorum fakat bize Şubat tatili olmadığı için Vandayım ve Yarıyıl tatili yok Cumartesileride ders var
Galiba öyle hocam Çatak - Gevaş sırayla ilçelere gidiyor kar. Kar tatili olsa bile bana olmaz YİBO da kar tatilide yok
burda bütün okullar tatildi valla...Metehan' Alıntı:ilknurboteci' Alıntı:kar sırayla yağıyor ilçelere heralde cuma günü kar tatili vardı gevaşta...bellli olmaz belki yarın da van kar tatili yapar.şubat tatili yapamıyoruz bari kar tatili yapalım.. ama şubat tatilinin yerini hiçbiri tutmaz malesef..herkes çalışırken biz tatildeydik...herkes tatil biz çalışıyoruz ne kötü ....Metehan' Alıntı:Bende gidiyorum fakat bize Şubat tatili olmadığı için Vandayım ve Yarıyıl tatili yok Cumartesileride ders var
Galiba öyle hocam Çatak - Gevaş sırayla ilçelere gidiyor kar. Kar tatili olsa bile bana olmaz YİBO da kar tatilide yok
öğrenciler miilknurboteci' Alıntı:ben de okuldayım .tüm öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerle birlikte...
vanda 15 tatil yok hocam malesef. o yüzden öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte okuldayız.şubattan itibaren cumartesi de okula geleceğiz hattta....eses' Alıntı:öğrenciler miilknurboteci' Alıntı:ben de okuldayım .tüm öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerle birlikte...