Sosyal medya işinin bilişimci ile alakası yok ki. Herkes bizden fazla sosyal medya uzmanı. Kendi sosyal medya hesabında harikalar yaratan insanlar konu okul olunca saf oluyor birden.
iPhone'si olan arkadaşlara devrettim ben Herşeyi biz yapamayız. İş bölümü diye bir olay var Tatilinde vs instagramlarda güzel fotolar çeken arkadaşlar okul işine gelince ben yapamam dememeliBu fotoğraf çekme işi yıllardır canımı sıkıyor bu görev bize ait değil ama aman deyip çeken arkadaşımız var nasıl bir yol izlenmeli
???Bir kaç yıl önce bana Facebook, instagram ve Twitter hesabı açalım dediler. insanlar siteyi değil de öyle yerleri takip ediyormuş. neden bunları kullanalım diyorum mırın kırın(uluslararası projelerde durum farklı, ayrıca okul sitesinin yabancı dil versiyonu olmalı). Ayrıca Bu benim sorunum değil, insanların sorunu, okulun sitesini güncel tutarım. Uzantısı gov olmayan hiçbir şeye elimi sürmem, hadi ben kaçtım dedim. Hatta eski okulda WhatsAppı telefondan kaldırıyordum, yazı paylaştık dediklerinde wp kullanmıyorum diyordum. Yıllardır okul grubu sessizde, canım isterse bakıyorum. Ülke iyice iş uydurup millete kitleme uzmanlarıyla doldu. Bu arada face, İnsta, tiktok, YouTube ve hatta zamanımı çalacak hiçbir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. Bir sudoku bir tane de candy var telefonda, 24 saat aslında çok uzun bir zaman