okulum da 108 saatlik kurs açtım

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar okulunuzda öğrencilerinize yönelik yetiştirme kursu açabilirsiniz bilginize. nasıl ki teog için ek türkçe-matematik-fen kursu açılabiliyor ise diğer derslerden de isteğe bağlı açılıyor.Dilekçemi okula verdim,okul ilçeye yolladı ilçede onaylamış ve pazartesi başladım..hafta da 8 saat veriyorum.

Hayırlı olsun Hocam. Bilgilendirme için teşekkürler. Öğrencileriniz hangi sınıflardan ve hangi konuları anlatıyorsunuz. İyi çalışmalar..

saraci41' Alıntı:
Hayırlı olsun Hocam. Bilgilendirme için teşekkürler. Öğrencileriniz hangi sınıflardan ve hangi konuları anlatıyorsunuz. İyi çalışmalar..
hocam derse paralel gidiyorum biraz.. ilk haftalar bit in önemi,gizlilik ve güvenlik,virüsler ve zararlı yazılımlar ...vb..daha sonra mail adresi almayı ve kullanmayı gösterecem sonraoffice programlarını ve strach programını gösterip bitirmeyi düşünüyorum..
ek bilgi olarak okulunuzda bu kursu açarsanız ek dersinizi şimdilik saat ücreti 9 tl,ama zam ile birlikte 18 saat alacaksınız.

peki sayın hocam haftada 4 saatlik kurs verilebiliyomu(dersimiz haftada 2 saat oldugu için sordum). anladığıma göre 5 ve 6 lardan 20 kişilik 1'er grup kurmuşsunuz.yoksa 5 ve 6 dan 2-şer grup mu var?

bende düşündüm açmayı ama maaş karşılığı bir saat ders olunca ödemezler diye vazgeçtim. Formatörüm bu arada. ayrıca açmama gibi şansı yok idarecinin eterki talep olsun. bizim ilde bedencilerin tamamı açtı neredeyse

memodal' Alıntı:
peki sayın hocam haftada 4 saatlik kurs verilebiliyomu(dersimiz haftada 2 saat oldugu için sordum). anladığıma göre 5 ve 6 lardan 20 kişilik 1'er grup kurmuşsunuz.yoksa 5 ve 6 dan 2-şer grup mu var?
5 ler 16 kişi
6 lar 14 kişi sayın hocam..
ve her sınıfa haftada 4 saat 2+2 şeklinde veriyorum

aynenbadi' Alıntı:
memodal' Alıntı:
5 ler 16 kişi
6 lar 14 kişi sayın hocam..
ve her sınıfa haftada 4 saat 2+2 şeklinde veriyorum

ben 2 saatlik ders için 2 saat kurs olur sanıyodum.öğrendiğim iyi oldu.teşekkürler hocam..

Arkadaşlar ben Şırnak İl Milli Eğitim'e gittim.Bütün evraklarım eksiksiz olarak başvurdum.Şube Müdürü bana sadece TEOG da cıkan derslerden acılabilecegini söyledi.Bunun için onlara gösterebileceğim hukuki bir dayanak genelge vs var mı acaba ?

Stairway To Heaven' Alıntı:
Arkadaşlar ben Şırnak İl Milli Eğitim'e gittim.Bütün evraklarım eksiksiz olarak başvurdum.Şube Müdürü bana sadece TEOG da cıkan derslerden acılabilecegini söyledi.Bunun için onlara gösterebileceğim hukuki bir dayanak genelge vs var mı acaba ?
hocam yönergede açık yazıyor, çocukları sınava hazırlamak,yeteneklerini geliştirmek,derslerdeki başarılarını artırmak için kurs açılır diyor..bende öğrencilerin yeteneklerini geliştirmekten yola çıkarak bu kursu açtım,gerekli açıklamayı ve evraklarımı verdiğimde hiç bi sıkıntı olmadı..Her dersten açılır hocam sınırlama yok, çizelgede dersimiz olduğuna göre bizde açabiliyoruz

aynenbadi' Alıntı:
Arkadaşlar okulunuzda öğrencilerinize yönelik yetiştirme kursu açabilirsiniz bilginize. nasıl ki teog için ek türkçe-matematik-fen kursu açılabiliyor ise diğer derslerden de isteğe bağlı açılıyor.Dilekçemi okula verdim,okul ilçeye yolladı ilçede onaylamış ve pazartesi başladım..hafta da 8 saat veriyorum.

Şahsi görüşüm bu ders için açılan kurs gereksizdir, sınavda sorulucak soruları kapsayan derslerden açmak ve öğrencilerin bu derslere yönlendirilmesi daha anlamlı, mesele çocukların geleceği ise tabi.

Ben aynı dersi bir öğrenci2 farklı gurupta alamaz biliyodum. Yani 6 lar 2 gurupsa mesela 2 gurupun da öğrencileri farklı olacak sanıyodum...

ppll' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:

Şahsi görüşüm bu ders için açılan kurs gereksizdir, sınavda sorulucak soruları kapsayan derslerden açmak ve öğrencilerin bu derslere yönlendirilmesi daha anlamlı, mesele çocukların geleceği ise tabi.
Umarım branşınız bilişim değildir. Yoksa durum çok vahim adınıza üzüldüm..ozaman bilişim derside gereksiz size gore. Her şey sınav değil hocam , ki 8. Sınıflara değil 5-6 lara açılmış bir kurs, daha fazla etkinlik yapıyoruz ve çocuklar yeteneklerini ortaya koyuyor ve siz buna gereksiz diyordunuz

aynenbadi' Alıntı:
hocam yönergede açık yazıyor, çocukları sınava hazırlamak,yeteneklerini geliştirmek,derslerdeki başarılarını artırmak için kurs açılır diyor..bende öğrencilerin yeteneklerini geliştirmekten yola çıkarak bu kursu açtım,gerekli açıklamayı ve evraklarımı verdiğimde hiç bi sıkıntı olmadı..Her dersten açılır hocam sınırlama yok, çizelgede dersimiz olduğuna göre bizde açabiliyoruz

Hocam sanırım ildeki veya ilçelerdeki kurs merkezlerince açılacak dersler belirleniyor ona göre dersler açılıyor

Hocam sanırım ildeki veya ilçelerdeki kurs merkezlerince açılacak dersler belirleniyor ona göre dersler açılıyor
bende telefonda benzer cevap aldım. 6 temel ders (TEOG) harici olmaz dediler. yarın gidip konuşacağım.

systran' Alıntı:
bende telefonda benzer cevap aldım. 6 temel ders (TEOG) harici olmaz dediler. yarın gidip konuşacağım.
telefon ile nereyi aradınız hocam?
ayrıca nerde yazıyormuş 6 temel dersten açılır diye? ders çizelgesinde olan tüm derslerden kurs açılır

şube müdürünü aradım bu konuya bakan. yüz yüze konuşalım bakalım ne olacak :?:

:alkis: Bence kimse kurs açmaktan geri durmamalı. Özel durumu olanlar hariç tabii. Gereksiz gören bilişimciler var bi de; şimdi alttan girer üstten çıkar. bi sürü laga luga... Azalarak bitmeniz dileğiyle...

kurs açmak çok faydalı olur elbette gereksiz görenler şunu neden düşünmüyor o teog sınavına girenlerin hepsi ileride matematik Türkçe vs. agırlıklı okullara gitmeyecek gitsede ileride muhakkak üniversite de bu ders bir şekilde karşılarına çıkacak belki de bu ders onların hayatı meslekleri olacak. temelden giriş yapsalar ne kadar faydalı olacağını düşünsünler mesela ben üniversiteye kadar bu derslerle ilgili hiç birşey görmedim ne kadar zorlandım temelde uzak yetiştiğim için

Geri