okulum da 108 saatlik kurs açtım

Kodla Büyü
bende açmayı düşünüyorum yalnız ark lar 7-8 kere acamiyormuyuz simdi. benim bu yıl 7 ler seçmeli seçti ders yinede acamaz miyim acaba

Geçen yıl sadece teog dersleri gibi bi uygulama vardı, bu sene ki son durum nedir acaba?
Kurs açabiliyormuyuz?

arkadaşlar 5-6 lara haftalık 4 saat verebiliyormuyuz. ben şöyle düünüyorum 15 kişi 5. sınıflar 15 kişi 6. sınıflar olsa 4 er saat verebilirmiyiz

xxltc' Alıntı:
arkadaşlar 5-6 lara haftalık 4 saat verebiliyormuyuz. ben şöyle düünüyorum 15 kişi 5. sınıflar 15 kişi 6. sınıflar olsa 4 er saat verebilirmiyiz
evt verebilirsiniz. geçen sene ben bu şekilde vermiştim. Haftaiçi 4 gün 2 şer saat

aynenbadi' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
evt verebilirsiniz. geçen sene ben bu şekilde vermiştim. Haftaiçi 4 gün 2 şer saat
tşk ler hocam peki teog dersleri ile çakışma falan olmadı mı onlar hafta sonumu açıyorlardı ben şuan onu düşünüyorum teog dersleri ile çakışırsa sıkıntı çıkarırlar mı diye

xxltc' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
tşk ler hocam peki teog dersleri ile çakışma falan olmadı mı onlar hafta sonumu açıyorlardı ben şuan onu düşünüyorum teog dersleri ile çakışırsa sıkıntı çıkarırlar mı diye
5.ve 6.sınıflarda açmıştım sıkıntı olmadı, diğer dersler 7 ve 8 leri almıştı

Geri