evt verebilirsiniz. geçen sene ben bu şekilde vermiştim. Haftaiçi 4 gün 2 şer saatxxltc' Alıntı:arkadaşlar 5-6 lara haftalık 4 saat verebiliyormuyuz. ben şöyle düünüyorum 15 kişi 5. sınıflar 15 kişi 6. sınıflar olsa 4 er saat verebilirmiyiz
tşk ler hocam peki teog dersleri ile çakışma falan olmadı mı onlar hafta sonumu açıyorlardı ben şuan onu düşünüyorum teog dersleri ile çakışırsa sıkıntı çıkarırlar mı diyeaynenbadi' Alıntı:evt verebilirsiniz. geçen sene ben bu şekilde vermiştim. Haftaiçi 4 gün 2 şer saatxxltc' Alıntı:arkadaşlar 5-6 lara haftalık 4 saat verebiliyormuyuz. ben şöyle düünüyorum 15 kişi 5. sınıflar 15 kişi 6. sınıflar olsa 4 er saat verebilirmiyiz
5.ve 6.sınıflarda açmıştım sıkıntı olmadı, diğer dersler 7 ve 8 leri almıştıxxltc' Alıntı:tşk ler hocam peki teog dersleri ile çakışma falan olmadı mı onlar hafta sonumu açıyorlardı ben şuan onu düşünüyorum teog dersleri ile çakışırsa sıkıntı çıkarırlar mı diyeaynenbadi' Alıntı:evt verebilirsiniz. geçen sene ben bu şekilde vermiştim. Haftaiçi 4 gün 2 şer saatxxltc' Alıntı:arkadaşlar 5-6 lara haftalık 4 saat verebiliyormuyuz. ben şöyle düünüyorum 15 kişi 5. sınıflar 15 kişi 6. sınıflar olsa 4 er saat verebilirmiyiz