okulum da 108 saatlik kurs açtım

Kodla Büyü
çocuklar can atıyor valla, hatta başka okuldan 3 öğrencide ilçe mem e gitmiş konuşmuş dilekçe vermişler kursuma onlarda geliyor..
Öğrenciler bir şeyler başardığı zaman en basitinden bi kelebek böcek çizdikleri zaman bir flash bellek kullandıkları zaman çok mutlu oluyorlar..çocukların mutluluğu sizi bilmemde benim için hiç de gereksiz değil...

aynenbadi' Alıntı:
çocuklar can atıyor valla, hatta başka okuldan 3 öğrencide ilçe mem e gitmiş konuşmuş dilekçe vermişler kursuma onlarda geliyor..
Öğrenciler bir şeyler başardığı zaman en basitinden bi kelebek böcek çizdikleri zaman bir flash bellek kullandıkları zaman çok mutlu oluyorlar..çocukların mutluluğu sizi bilmemde benim için hiç de gereksiz değil...
:++:

beninmde aklımdan geçmişti ama bende açılmaz biliyodum,,çok iyi oldu hocam paylaşımınız....böyle hocalarımızın yol göstericiliğine ihtiyaç var bence,,,al işte çok güzel yol gösterdiler bize...bizimde yol açmamaız dileğiyle :)

ARKADAŞLAR OKULA GELEN YAZIDA HAFTALIK DERS PROGRAMINDA OLAN TÜM DERSLERDEN KURS AÇILABİLİR DENİYOR

MALİYE 18 İLE BİRAZ YORULURSA seneye TEOG a indirgerler. şuanda okulumuzdaki ücretli bilişimci arkadaşım 1 aydır kursuna devam ediyor ben egzersizim olduğu için özen göstermemiştim ancak maddi durumlarım da değişince okuldaki ikinci kurs açım dalgasına dahil olacağım.

gereklilik konusuna gelince belki ben kötü bi öğretmenimdir ama kçekmecenin kenar mahalle okulunda öğrencilerimin yarısı 50 nin altında aldı ilk yazılıdan !!

10 saat yapmanın yolu varmı ? misal cumartesi max 8 saat verilebiliyor ben 5 lere 2+2 saat 6lara 2+2+2 şeklinde yapabilirmiyim? ne dersiniz?
farklı kurs planı olanı var mı?

Çok safiyane bir düşünceyle, bty dersi seçilmemiş olan 7'lere hafta sonu 2'şer saat yetiştirme kursu açmak istedim. Fiilen o dersi şu anda almadıkları için açamazmışım. Öyle dediler.

cmos' Alıntı:
Çok safiyane bir düşünceyle, bty dersi seçilmemiş olan 7'lere hafta sonu 2'şer saat yetiştirme kursu açmak istedim. Fiilen o dersi şu anda almadıkları için açamazmışım. Öyle dediler.
ders çizelgesinde dersiniz olması lazım hocam yoksa kurs açamazsınız

benim kursu onaylamadı il milli eğitim bi dilekçe ile 6. maddeyi yazıp göndermek istiyorum. Gerçi bişey çıkacağını sanmıyorum ama...

gulumse27' Alıntı:
hocam 7 ve 8 lere kurs verilebilirmi
7-8 lerde sorun çıkarabilirler, seçmeli olarak görünüyor çizelgede çünkü.. zaten 8 ler e teog için ana dersler açılıyor onlar hafta içi dolu oluyor..en uygun 5 ve 6 lar şuan için

Hocam anlamadığım şu dönemin başında açsak kaç saat açmış olacaz 2 dönem açan toplamda kaç saat açmış olacak sen 108 saat demişsin bugünden sonra onay çıkarmaya çalışsak birkaç haftamızı alır biz de mi 108 saat açacaz

cilekes_ogrt' Alıntı:
Hocam anlamadığım şu dönemin başında açsak kaç saat açmış olacaz 2 dönem açan toplamda kaç saat açmış olacak sen 108 saat demişsin bugünden sonra onay çıkarmaya çalışsak birkaç haftamızı alır biz de mi 108 saat açacaz
ben 17 kasımda başladım haftada 8 saat veryorum, planımı haziranın ilk haftasına kadar yaptım yani 108 saat e denk geldi..
sizin hangi sınıflara kaç sat ders vereceğinizi bilemediğim için yorum yapamıyorum.. bu dönem geçti ama 2. dönem başvurabilirsiiz hocam

Anladım hocam ben belirli bir saate tamamlanması gerektiğini düşünmüştüm halk eğitim kursları gibi, ozaman ikinci dönemde başlasak mevcud konuları o saate sığdırmaya çalışacağız

hocam dönemlik olmuyor mu bu başvurular? öğrenciler iyi kabul etmişler, hele de veliler. 17.30a kadar bilişim kursunu kabul ettirmek zor hocam. tebrik ederim sizi

hocam bu işi biraz daha açık anlatabilirmisiniz, 1 ay önce falan teog için okulda açılan kurslara katılmak istermisiniz diye bir imza sürküsü çıkmıştı okulda ben bizim branşta açamayız herhalde diye düşünüp imzalamamıştım, sizin açtığınız kurs bahsettiğim olay ile ilgilimi yoksa halk eğitimde açılan kurslar ile ilgili mi?
eğer teog kapsamındaki kurslardan ise kendi okulumda kurs açılmadı ben başka okuldamı vermem gerekir buna kim nasıl karar verecek?

plankml' Alıntı:
hocam dönemlik olmuyor mu bu başvurular? öğrenciler iyi kabul etmişler, hele de veliler. 17.30a kadar bilişim kursunu kabul ettirmek zor hocam. tebrik ederim sizi
kurs 16:45 de bitiyor hocam, 2 ders saati yapıyorum 15:15 gibi başlıyor blok yapıyorum

hastasıyız dede' Alıntı:
hocam bu işi biraz daha açık anlatabilirmisiniz, 1 ay önce falan teog için okulda açılan kurslara katılmak istermisiniz diye bir imza sürküsü çıkmıştı okulda ben bizim branşta açamayız herhalde diye düşünüp imzalamamıştım, sizin açtığınız kurs bahsettiğim olay ile ilgilimi yoksa halk eğitimde açılan kurslar ile ilgili mi?
eğer teog kapsamındaki kurslardan ise kendi okulumda kurs açılmadı ben başka okuldamı vermem gerekir buna kim nasıl karar verecek?
5.ve 6. sınıflara açtım hocam teog ile alakası yok , idareye gerekli belgeleri verdikten sonra idarenin tutumuda iyi olmalı..müdürümüz de kısa bir araştırmadan sonra ilçeye yazıyı yazdı ve kursum açıldı.. teog kurslarından sonra başladık.

hocam benim okulum küçük. 5ler 9 kişi 6 lar 13 kişi, toplamda 7 ve 8 leri kattığım zaman 13 kişi başvurdu bilişim kursuna. ben kurs açabilir miyim? açabilirsem, saatlerini kaçar saat ayarlamalıyım. büyük ihtimalle tek grubumu olur çünkü

plankml' Alıntı:
hocam benim okulum küçük. 5ler 9 kişi 6 lar 13 kişi, toplamda 7 ve 8 leri kattığım zaman 13 kişi başvurdu bilişim kursuna. ben kurs açabilir miyim? açabilirsem, saatlerini kaçar saat ayarlamalıyım. büyük ihtimalle tek grubumu olur çünkü
bir grup için en az 10 kişi olmalı hocam, en fazlada 20 olabilir, dönemlik açacaksanız en az 36 saat, yıllık açacaksanız en az 72 saat kurs açılmalı hocam..2+2 şeklinde açabilirsiniz

biliyorsunuz kurslardan sorumlu 1 müdür 1 de müdür yardımcısı olması lazım, bizim müdür yardımcımız merkeze gidiş geliş yaptığı için olamam dedi, müdürümüzde beni seçti.
hafta da 10 saat ek ders yani günde 2 saatlik ek ders yazılacakmış, ben de kabul ettim.. yapacağım iş kolay kurs evraklarını takip etmek kayıt altına almak akam 6 ya kadar beklemek..zaten kurslarımdan dolayı 5 e kadar bekliyorum..

aynenbadi' Alıntı:
biliyorsunuz kurslardan sorumlu 1 müdür 1 de müdür yardımcısı olması lazım, bizim müdür yardımcımız merkeze gidiş geliş yaptığı için olamam dedi, müdürümüzde beni seçti.
hafta da 10 saat ek ders yani günde 2 saatlik ek ders yazılacakmış, ben de kabul ettim.. yapacağım iş kolay kurs evraklarını takip etmek kayıt altına almak akam 6 ya kadar beklemek..zaten kurslarımdan dolayı 5 e kadar bekliyorum..
Hocam özelden yazdım görmediniz sanırım. Şu ilçe yada il olurunu burada paylaşırsanız sevinirim. Emsal gösterebiliriz bizde daha rahat olur. :+1:

aynenbadi' Alıntı:
cilekes_ogrt' Alıntı:
ben 17 kasımda başladım haftada 8 saat veryorum, planımı haziranın ilk haftasına kadar yaptım yani 108 saat e denk geldi..
sizin hangi sınıflara kaç sat ders vereceğinizi bilemediğim için yorum yapamıyorum.. bu dönem geçti ama 2. dönem başvurabilirsiiz hocam
hocam ben de belirli bir saat sınırı var mı diye soracaktım 2. dönem açabilmek içn kursu... ayrıca süresi geçti denmez herhalde...

bizde öğrencilere hangi dersleri istiyorsunuz diye dilekçe dağıtıldı doğal olarak tüm öğrenciler ana dersleri seçti bende açmak isterdim ama seçen öğrenci yok öğrencilere bilgisayarı yazın diyemedim :=)

hocalarım benim dersim 15.10 da bitiyor arkadalar 15.50 ye kadar kurs açıyorlar bende bes ve altılara haftalık günde bir saatten maximum 4 saat mi acabilirim cuma günleri 8 saat sizin ki gibi günde 2 saat açma şansım yok mu seneye

Geri