bir de şunu gözden kaçırıyoruz pcr testi verilen kabinden bile virüs kapılabilir, başkalarına dağıtılabilir.
Pazar günü rahatsızlanınca pazartesi okula uğrayıp haber verip doğru test vermeye gittim. Test verilen yerde a4 kağıdına liste yapmışlar, bir de kalem yanında kağıdın, sordum, test verilmeye başlanmamış o listeye göre alacaklarmış. Ben kendi kalemimle listeye adımı yazdım ama oradakilerin çoğu kendi kalemini değil oradaki ortak kalemi kullandı. Virüsün dağılması için birinci yol bu. İkincisi millet sıraya geçmiş, ben arabama geçtim bekledim, güvenlik memuru çağırdı isim listesine göre, fiziki mesafe hak getire. Sigara içenler vardı tek tük, sıranın oluştuğunu görünce arabadan indim, gruba yaklaştım, polis benim adımı okuyunca, herkes birbirine yakın ben bu sıraya geçmem, sıramı öğrendim dedim, dün gece uyumadım, rahatsızdım, pozitif olabilirim, millete bulaştırmayım dedim, sonra sosyal mesafe uyarısı yapacağını söyledi güvenlikçi ve uyarısını yapınca millet biraz ayrıldı. ben yine gruptan ayrı bekledim, sıram gelince bilgilerimi verdim, test kabinine girdim. 2 tane kabin var, e doğal olarak maskeni indiriyorsun ve nefes alıyorsun, bu virüs bir miktar havada asılı kalıyorsa benden sonrakilere bulaşma ihtimali çok yüksek.