muren' Alıntı:Arkadaşlar her iki aracında 2012 modelini düşünüyorum benzinli LPG'li sizce hangisi? artıları ve eksileriyle.
yadigartbaykal' Alıntı:lpg düşünüyorsan kesinlikle astradan uzak durmuren' Alıntı:Arkadaşlar her iki aracında 2012 modelini düşünüyorum benzinli LPG'li sizce hangisi? artıları ve eksileriyle.![]()
AlimertX' Alıntı:Ben arabayı alırken opel bayi landirenzo ile anlaşmamız var dilerseniz garantiniz bozulmadan taktırabiliriz demişti..
yadigartbaykal' Alıntı:+1kaanrevan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:lpg düşünüyorsan kesinlikle astradan uzak durmuren' Alıntı:Arkadaşlar her iki aracında 2012 modelini düşünüyorum benzinli LPG'li sizce hangisi? artıları ve eksileriyle.![]()
Yalnız LPG konusunda araştırma yapan biri olarak şunu belirteyim, 2010 dan sonra üretilen tüm marka modeller euro 5 model ve bu standartta üretilen tüm modeller bu anlamda problemli. Hepsinde magnezyum subap kullanılıyor. Ancak bizim LPG montajı yapan ustaların bile bu durumlardan haberi olmadığı için... Ya biz takıyoruz hiç birşey olmuyor diyip takıyorlar. Doğru ama... Adam sorun var der mi?
maalesef aynı durumdaydık sayın hocam, kardeşimde vardı 2012 astra j 1.6 edition. şiddetle tavsiye etmiyorum lpg taktırmayın.
ilk çalıştırmada 1 dakika içerisinde stop ediyordu. 1 ay boyunca 2 ilde yetkili servisler dahil tüm ustaları gezdirdik fakat bir çözüm bulamadılar. bir usta subaptandır dedi diğer ustalar subaptan olsa silkeleme, titreme yapar, pat pat ses gelir dediler.
subap değiştirme 1500 tl civarı masraf çıkarıyordu biz de aracı geçen hafta itibari ile sattık.
okanformula' Alıntı:hocam 2011 mazda 3 impressive sahibiyim. Fiyat Performans Donanım olarak 10 numara bir araç. Yeni astrayı hiç kullanmadım, yanlış bir yorum yapmak istemem. Mazdanın tek eleştirebileceğim yönü yakıtı biraz fazla o kadar. Lpg şehir içinde 11 lt, şehirdışında 8 litre yakıyo.
yadigartbaykal' Alıntı:+1kaanrevan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:lpg düşünüyorsan kesinlikle astradan uzak durmuren' Alıntı:Arkadaşlar her iki aracında 2012 modelini düşünüyorum benzinli LPG'li sizce hangisi? artıları ve eksileriyle.![]()
Yalnız LPG konusunda araştırma yapan biri olarak şunu belirteyim, 2010 dan sonra üretilen tüm marka modeller euro 5 model ve bu standartta üretilen tüm modeller bu anlamda problemli. Hepsinde magnezyum subap kullanılıyor. Ancak bizim LPG montajı yapan ustaların bile bu durumlardan haberi olmadığı için... Ya biz takıyoruz hiç birşey olmuyor diyip takıyorlar. Doğru ama... Adam sorun var der mi?
maalesef aynı durumdaydık sayın hocam, kardeşimde vardı 2012 astra j 1.6 edition. şiddetle tavsiye etmiyorum lpg taktırmayın.
ilk çalıştırmada 1 dakika içerisinde stop ediyordu. 1 ay boyunca 2 ilde yetkili servisler dahil tüm ustaları gezdirdik fakat bir çözüm bulamadılar. bir usta subaptandır dedi diğer ustalar subaptan olsa silkeleme, titreme yapar, pat pat ses gelir dediler.
subap değiştirme 1500 tl civarı masraf çıkarıyordu biz de aracı geçen hafta itibari ile sattık.
muren' Alıntı:okanformula' Alıntı:hocam 2011 mazda 3 impressive sahibiyim. Fiyat Performans Donanım olarak 10 numara bir araç. Yeni astrayı hiç kullanmadım, yanlış bir yorum yapmak istemem. Mazdanın tek eleştirebileceğim yönü yakıtı biraz fazla o kadar. Lpg şehir içinde 11 lt, şehirdışında 8 litre yakıyo.
Hocam lpg de bir sorun yaşamadınız değil mi?
okanformula' Alıntı:muren' Alıntı:okanformula' Alıntı:hocam 2011 mazda 3 impressive sahibiyim. Fiyat Performans Donanım olarak 10 numara bir araç. Yeni astrayı hiç kullanmadım, yanlış bir yorum yapmak istemem. Mazdanın tek eleştirebileceğim yönü yakıtı biraz fazla o kadar. Lpg şehir içinde 11 lt, şehirdışında 8 litre yakıyo.
Hocam lpg de bir sorun yaşamadınız değil mi?
Kesinlikle yaşamadım hocam. Yaşamamak için istanbulun en iyi lpg montaj yerine yaptırdım. Arabada ne bir devir dalgalanmasi, ne titreme, ne dengesiz yakıt tüketimi olmadı. Lpg yi takan adam cok dürüst tu, bana subap erime riskinin bulunduğunu söyledi. Ancak arastirdigimda subap erimesinin lpgsiz araçlarda da olduğunu tamamen kullanım ile alakalı olduğunu öğrendim. Birde hocam Mazda3 impressive dolulugundan bi aracı diger markalardan cok daha pahalıya alırsın. Ben mazdadan cok memnunum bi sonraki arabam mazda6 olabilir