atakom' Alıntı:61 puanla fatsa ticaret meslek lisesine gidiyorum var mı başka orduya giden?
kim senin arkadaşın kardeş....tanjukose' Alıntı:Benim arkadaşım 87 puanla çaybaşına gitti.
sert_hard' Alıntı:kim senin arkadaşın kardeş....tanjukose' Alıntı:Benim arkadaşım 87 puanla çaybaşına gitti.
benim de arkadaşım geldi çaybaşına nolcak???
sende gel en kısa zamanda da goygoy yaparık...
(kadro hayırlı olsun bu arada kardeşim...)
Ciddi misin kardeş... Valla çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Valla ben ve doğan fatsa'dayız. Fatih (muaf) Altan ünyede. Kadir çaybaşı.tanjukose' Alıntı:serhat samsunda bulusuruz artık benimde tayinim bafraya cıktı.
sert_hard' Alıntı:Ciddi misin kardeş... Valla çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Valla ben ve doğan fatsa'dayız. Fatih (muaf) Altan ünyede. Kadir çaybaşı.tanjukose' Alıntı:serhat samsunda bulusuruz artık benimde tayinim bafraya cıktı.
Orta yol terme'de buluşalım. Bildiğim iyi bi kahvehane var. Akşama kadar batak, okey, 101 uhaha: uhaha:
lavinia_7' Alıntı:vay be çaybaşı 87 ile mi kapattı! şaşırdım doğrusu. ben kpss den bile 82 alıp atanmıştım oraya. gidecek arkadaşa hayırlı olsun diyorum eski okulum. amdturion hocam üzülme özür grubundan şansın var nasılsa. en kötü ihtimal ilçe emrine atanırsın. ben de çaybaşından topladığım 42 puanla samsunda il emrine atandım. yakın çevrelerde görevlendiriliyoruz.
sert_hard' Alıntı:aklıma geldi gece gece...
Datashow'dan muhammet hoca ders anlatıyo. Datashow malumunuz biraz puslu bulanık, dalgalı gözteriyor. "baksana 3M yazıyo bunda, biz bunu üç metre uzağa koymadık ki. Görüntü o yüzden bozuk çıkıyo" dediydi bir arkadaşım...
sert_hard' Alıntı:2006 gece mezunuyuz hocam. ben, tanjukose, McRAM, çaybaşına atanan Kadir, ünyeden Fatih ve fatsadan Doğan, sınıf arkadaşıyız.
Bahsettiğimiz Muhammet hoca evet aynı muhammet hoca..