gozdekerse
Üye
Merhaba başvuruyu yapabilen var mı acaba? EBA 'da başvuru yaparken tanıtım filmi çok geç yükleniyor bu sebeple oturum sonlandırılıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ?
eyvah öyle bir sorun varsa sıkıntı.. Ben bugün yarın başvuruyu yapacağım, video yükleme sıkıntılıysa başvuru yapamayız ki?Merhaba başvuruyu yapabilen var mı acaba? EBA 'da başvuru yaparken tanıtım filmi çok geç yükleniyor bu sebeple oturum sonlandırılıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ?
videonuzun boyutu ne kadardı hocam?Ben yükledim Sayın Hocam. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Aynen...Geçmiş projeler varsa buradan paylaşırsa seviniz arkadaşlar.
Yaklaşık 22 Mb hocamvideonuzun boyutu ne kadardı hocam?
5 tane oyun ile bizde başvuru yaptık. katılan herkese başarılar
cebeci ortaokulu katılımcı listesini yayınlamış. 771 başvuru var. başarılar herkese
http://cebeciortaokulu.meb.k12.tr/i...dluyorum-yarisma-basvuru-listesi_7077763.html
ekte var hocam listehocam sayfa açılmıyor
Seni yürekten tebrik ediyorum genç arkadaşım. Yolun açık olsun...Ben 8. sınıf öğrencisiyim önceki sene yarışmaya başvurmuştuk 4 proje ile ama sadece benim projem seçilmişti.Projemin ismi Zeki Minikler'di.Bu sene de 4 proje ile başvurduk.İnşallah bir daha seçiliriz.Bu arada Zeki Minikler'in ses ve görüntü kalitesi çok kötüydü dikkate almanızı öneriyorum.
teşekkür ederim hocam. bizim olmadı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum