Faz 1 için iki farklı okulda 5.5 sürümünü kurdum tüm tahtalara.
Sorun şu ki internetin var olduğu bazı tahtalarda işletim sistemi devreye girdikten hemen sonra şifre ekranına geçmeden kablolu bağlantı pasif hale geliyor. dolayısıyla interneti kullanamıyoruz haliyle de belleklerde ki anahtahtarlar devreye girmiyor ve kullanıcı hesaplarını oluşturamıyor.
Bu sorunla karşılaşan veya soruna dair bir çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
719091 kurum kodu hocam alabilir miyim ben deÖnceki şifre piyasaya düştüğü için değiştirmek zorunda kaldık. Kurum mailini paylaşırsanız hemen göndeririz
Etap v5.5 Faz1 kurulumu yaptım. Direk kurdu hiçbir şey sormadı... Fakat dün admin şifre istedim daha gönderen olmadı. 745657@meb.k12.trMerhaba öğretmenlerim bir sorum olacaktı yazıldıysa da görmedim kusura bakmayın.
Şimdi bu imaj kurulum yaparken hdd nin tamamını kendisine göre sıfırdan silip te mi kuruyor yoksa bizim belirlediğimiz bir bölüme (mesela 50gb bir alan) kurulup diğer yedeklerin olduğu D bölümüne dokunmuyor mu?
Etap v5.5 Faz1 kurulumu yaptım. Direk kurdu hiçbir şey sormadı... Fakat dün admin şifre istedim daha gönderen olmadı. 745657@meb.k12.tr
Evet. Bu imaj tüm disk imajı.Yani disk seçme şansımız yok sanırım :/
disk seçme şansımız olması için imajı oluştururken düzenleme yapılması gerekiyor değil mi?
Faz 1 için iki farklı okulda 5.5 sürümünü kurdum tüm tahtalara.
Sorun şu ki internetin var olduğu bazı tahtalarda işletim sistemi devreye girdikten hemen sonra şifre ekranına geçmeden kablolu bağlantı pasif hale geliyor. dolayısıyla interneti kullanamıyoruz haliyle de belleklerde ki anahtahtarlar devreye girmiyor ve kullanıcı hesaplarını oluşturamıyor.
Bu sorunla karşılaşan veya soruna dair bir çözüm önerisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
@Ramazanandirinci hocam 745478@meb.k12.tr adresine yönetici şifresini gönderir misiniz? Şimdiden teşekkürler.Önceki şifre piyasaya düştüğü için değiştirmek zorunda kaldık. Kurum mailini paylaşırsanız hemen göndeririz