Pardus için VEYON Kurulumu

Kodla Büyü
tüm pcleri gösterdim ilk testte pc01 ekranına erişim sağladım ama her ne oldu bilmiyorum herşey çalışıyor lakin vnc ile bir türlü client ekranını kontrol edemiyorum. server ekranı herşey çalışıyor gösteriyor.
Ekran Görüntüsü - 2025-02-28 12-12-42.webp
Ekran Görüntüsü - 2025-02-28 12-14-42.webp

tüm pcleri gösterdim ilk testte pc01 ekranına erişim sağladım ama her ne oldu bilmiyorum herşey çalışıyor lakin vnc ile bir türlü client ekranını kontrol edemiyorum. server ekranı herşey çalışıyor gösteriyor.Ekli dosyayı görüntüle 78461Ekli dosyayı görüntüle 78463
Gnome da vnc de sorun varmış. Bayram hocam onun üzerinde çalışıyordu. Ama uç birimde vncviewer 192.168.1.141:5901 yazınca ekran kontrolü çalışıyor.

192.168.1.141:5900
192.168.1.141:5901
192.168.1.141:5902

Denedim 5901 çalıştı.

Ben de veyon kurulumunu bitirdim. sadece anahtar dosyaları her bir bilgisayara attım ve oradan içe aktardım. sorun giderildi. Daha önce flahstan almıştım o sorun oldu aklınızda olsun

Merhaba, internet olmadan veyon kullanilir mi? Ortak bir switch var, kablolari takip yerel ag gibi yapilandirabiliyor muyuz? Sistem pardus.

Veyon'da Demo komutu altında "Share your own screen in fullscreen mode" komutunu vererek kendi ekranımı öğrencilerle paylaşmak istiyorum. Ama bir türlü paylaşamıyorum. Çözüm olarak öğrenci ekranını diğerleriyle paylaşıp öğrenci bilgisayarını kontrol ederek göstermeye çalışıyorum. Kendi ekranınızı paylaşmakta sorun yaşıyor musunuz? Çözüm bulabildiniz mi?

Veyon'da Demo komutu altında "Share your own screen in fullscreen mode" komutunu vererek kendi ekranımı öğrencilerle paylaşmak istiyorum. Ama bir türlü paylaşamıyorum. Çözüm olarak öğrenci ekranını diğerleriyle paylaşıp öğrenci bilgisayarını kontrol ederek göstermeye çalışıyorum. Kendi ekranınızı paylaşmakta sorun yaşıyor musunuz? Çözüm bulabildiniz mi?
Hayır sıkıntı yok ama kullanmıyorum ben. Çünkü bende bir süre sonra veyon şişiyor ve yavaşlıyor. Sadece dosya göndermek istersem kullanıyorum.

Geri