Gnome da vnc de sorun varmış. Bayram hocam onun üzerinde çalışıyordu. Ama uç birimde vncviewer 192.168.1.141:5901 yazınca ekran kontrolü çalışıyor.tüm pcleri gösterdim ilk testte pc01 ekranına erişim sağladım ama her ne oldu bilmiyorum herşey çalışıyor lakin vnc ile bir türlü client ekranını kontrol edemiyorum. server ekranı herşey çalışıyor gösteriyor.Ekli dosyayı görüntüle 78461Ekli dosyayı görüntüle 78463
İnternete gerek yok. Direk çalışıyorMerhaba, internet olmadan veyon kullanilir mi? Ortak bir switch var, kablolari takip yerel ag gibi yapilandirabiliyor muyuz? Sistem pardus.
Hayır sıkıntı yok ama kullanmıyorum ben. Çünkü bende bir süre sonra veyon şişiyor ve yavaşlıyor. Sadece dosya göndermek istersem kullanıyorum.Veyon'da Demo komutu altında "Share your own screen in fullscreen mode" komutunu vererek kendi ekranımı öğrencilerle paylaşmak istiyorum. Ama bir türlü paylaşamıyorum. Çözüm olarak öğrenci ekranını diğerleriyle paylaşıp öğrenci bilgisayarını kontrol ederek göstermeye çalışıyorum. Kendi ekranınızı paylaşmakta sorun yaşıyor musunuz? Çözüm bulabildiniz mi?