mmercan' Alıntı:Bilgisayarınızı örgüt kullanıyordur mutlaka para da isterler yakında
:mrgreen: :mrgreen: muro başkan arar yakında sizi.. emniyetin işi yokta bilgisayar kilitleyecek.mmercan' Alıntı:Bilgisayarınızı örgüt kullanıyordur mutlaka para da isterler yakında
pentinjara' Alıntı:Kendisi son zamanlarda gördüğüm en güzel virüstür hocam Adamların hakkını vermek lazım çok sağlam virüs yapmışlar, güvenli modda bile çok güzel çalışıyor :alkis:
Bir emekli öğretmen arkadaş bütün geceyi uykusuz geçirip eşiyle kavga ettikten sonra bu virüsle bana gelmişti. Neyse ki adamlar ödeme sistemini biraz karışık yapmışlar, yoksa paranın on katını bile vermeye razı olmuş hocam.
Çözüm için bir çok şey denedim ama sadece 2 yolla çözüm işe yaradı.
1-Açılışta F8 ile "komut işletim sisteminde güvenli mod"a giriyosun, komut ekranına önce "cd restore", sonra "rstrui.exe" yazıp eğer dönebileceğin bir sistem geri yükleme noktası varsa dönüyorsun. Sonra combofix le temizliyorsun.
2- Dönebileceğin bir sistem geri yükleme noktası yoksa, Format atıyorsun.
Hocam bir telefona bile bankaya gidip hemen para yatıranlar var, bunu yiyen de çoktur emin olun.GezginN61' Alıntı:Bunların yabancı versiyonlarıda var. Gurbette bir arkadaşımın başına gelmişti. Bugünde iş yerindeki bilgisayara bulaşmış. Sistemg geri yüklemeye girince bilgisayarı yenidn başlatıyordu. Komut satırı denemek lazım.
Acaba bunu yatıranlar var mı
okanformula' Alıntı:Güvenli moddan, sistem geri yükleme. İşlem tamamdır... Benimde başıma geldi, 100 euro istiyorlar. La devlet euro olarak ceza keser mi bea...
Güzelllll ))))))Buzkırıcı' Alıntı:Boyle bir virus bana ogretmenler odasinda lazim nasil bulastirabilirim
Buzkırıcı' Alıntı:Boyle bir virus bana ogretmenler odasinda lazim nasil bulastirabilirim