polise zam haberi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: polis polis polis

Bizimkide başımıza bela olmuş bunları nasıl rezil etsem diye uğraşıyor.

yakındır. polis olamayanlar öğretmen bari olalım diyecek. hem de çok yakındır.

polis bu ek ödemeyide alırsa artık eylem yapan öğretmeni daha iyi joplar.

zaman polis devri. bizim pakan sabah kalkıp nasıl sinir etsem şu öğretmenleri diyor.

6 şehitl polisimiz var şimdi zamanı değil.

kendi hakkımızı arasak ,öğrenciler gibi başkalarıyla uğraşmasak...Alsınlar ,izinli oldukları gün telefonla uyandırılıp işe çağırılıyorlar.İyi ekonomik şartlarda olmaları niye bizi rahatsız etsin ? Bizim ,başkalarıyla ugrasmak yerine , yerlerde sürünen maaşımızı yükseltmeleri için tepki koymamız lazım .

Arkadaşlar yapmayın, aynı şeyler bizim de başımızda. Öğretmenler gününde ikramiye almadığımız mı kaldı, her ay bize zam yapılmadığımı kaldı, az çalışıp çok aldığımız mı, 1700 euroyu iç etmediğimiz mi kaldı. Her çıkan haber gerçek olsaydı milletvekili kadar bizde alıyor olurduk. Hele haberdeki rakamlar uçuk kaçık ihtimali olmayan rakamlar... Keşke verseler, polise de herkese de...

Haberin yorumlarına baktım da polisler de bizim gibi.Hani bize de durmadan iyileştirme yapıyorlar,her Öğretmenler gününde ikramiye veriyorlar ya aynı öyle.Hep şişirme milleti kandırma haberleri

transistor' Alıntı:
kendi hakkımızı arasak ,öğrenciler gibi başkalarıyla uğraşmasak...Alsınlar ,izinli oldukları gün telefonla uyandırılıp işe çağırılıyorlar.İyi ekonomik şartlarda olmaları niye bizi rahatsız etsin ? Bizim ,başkalarıyla ugrasmak yerine , yerlerde sürünen maaşımızı yükseltmeleri için tepki koymamız lazım .

+1

Polisin maaşında gözümüz yok, versinler tabi ki.

Ama öğretmenliği bu kadar itibarsızlaştırıp suçu yine öğretmende bulmaya çalışmasınlar.

the_korsan' Alıntı:
Arkadaşlar yapmayın, aynı şeyler bizim de başımızda. Öğretmenler gününde ikramiye almadığımız mı kaldı, her ay bize zam yapılmadığımı kaldı, az çalışıp çok aldığımız mı, 1700 euroyu iç etmediğimiz mi kaldı. Her çıkan haber gerçek olsaydı milletvekili kadar bizde alıyor olurduk. Hele haberdeki rakamlar uçuk kaçık ihtimali olmayan rakamlar... Keşke verseler, polise de herkese de...
Hatırlarım 2005 yılında öğretmenler günü şakası olarak ek ders 10 tl olacak demişlerdi.. Yıl 2012, ekder kaç para? Aldığınız 1700 € yetmiyor mu, polislere laf atıyorsunuz? Sizin gibi kıytırık öğretmen mi çok biliyor, sayın eğitim fakültesi dekanı mı? Adlığı parayı bilmeyen meslektaşlarım ? her-telden-f29/turkiye-de-ogretmen-maasi-ortalama-1700-euro-t83493.html

Bizim sorunumuz kıskançlık galiba? Başka kurumlardaki bakanlar çalışanlarına sahip çıkıyor, imamdı, maliyeciydi, polisti.... Bizimki ise bize gerizekalı muamelesi yapıyor?

Şaka bir yana sevgili merslektaşlarımın anlayamadığı hala başkasına laf atmanın bir sonuç getirmediği. Polis de imam da 5000 tl alsa ne olur? Bizde alsak... Ne sakıncası var? Forumda bir çok defa yazdım, onlar az alıyor, biz çok az alıyoruz !!!

herkes alsın bizde alalım.refah seviyesi yükselsin.biraz yaşam kalitesi artsın artık.

Yeni öğretmenleri 24 Kasım yaklaşırken yeni polisleri de 10 Nisan yaklaşırken ikramiye maaşa zam palavraları ile heveslendiriyorlar. Haberleri duyan vatandaş ve diğer memurlar bu paraların gerçekten alındığını sanıyor.

transistor' Alıntı:

Kimse hasetlik içinde değil hocam Allah daha çok versin polislerimize. Bak ne güzel sahip çıkıyor bakanları onlara bizimkiside öyle olsa diye bir iç geçirdik sadece.

hak ediyorlar düzensiz çalışma saatleri sebebiyle. darısı başımıza

Arkadaşlar Hükümet bizleri nasıl 24 kasım öğretmenler gününde pof pof luyor, şakrabana çeviriyorsa polislerede aynısını yapıyor. 10 Nisan polis haftası dolayısıyla şişirme haberlerle geçiştireceği kanısındayım. Onun için bu haberler lolipop şekeri veripte çocuğu kandırmaya benziyor...

İYİ NİYETLERLE YAZAN ARKADAŞLAR, BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜRKEN ŞU VB YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA OLAYA İYİ NİYETLE BAKAMIYORUM...
Memurlar.net/forum dan
Arkadaşş,varsa yoksa öğretmen neymiş efendim öğretmenin psikoloji bozulmuş.Değiştirilmemeli.Polis memurlarının psikolojisi her yerde bozuluyor öğretmen napıyor vanda olsa bile,kaç sefer çatışmaya girdi kaç sefer bıçakla yaralandı ya da her an ölümle burun buruna mı yaşıyor.Polisini düşünmeyen devlet öğretmenini hiç düşünmemeli ,aferim Sayın Bakan DİNÇER e öğretmenlere hak ettikleri dersi vermeye başladı adam artık yata yata para kazanmak yok.Yetiştirdikleri çocuklarıda görüyoruz ana babalarını öldürüyor çocuklar.

19 Mart 2012 16:38 bekiryimaz

ozgurel' Alıntı:
İYİ NİYETLERLE YAZAN ARKADAŞLAR, BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜRKEN ŞU VB YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA OLAYA İYİ NİYETLE BAKAMIYORUM...
Memurlar.net/forum dan
Arkadaşş,varsa yoksa öğretmen neymiş efendim öğretmenin psikoloji bozulmuş.Değiştirilmemeli.Polis memurlarının psikolojisi her yerde bozuluyor öğretmen napıyor vanda olsa bile,kaç sefer çatışmaya girdi kaç sefer bıçakla yaralandı ya da her an ölümle burun buruna mı yaşıyor.Polisini düşünmeyen devlet öğretmenini hiç düşünmemeli ,aferim Sayın Bakan DİNÇER e öğretmenlere hak ettikleri dersi vermeye başladı adam artık yata yata para kazanmak yok.Yetiştirdikleri çocuklarıda görüyoruz ana babalarını öldürüyor çocuklar.

Bu tip yorumlar gerçekten kırıcı evet. Ama polis de alsın, öğretmen de.

Bakanımız fakülte mezunu öğretmenlerini gerizekalı yerine koyuyor, kendisini çok akıllı zannediyor.

Bakan farkı.

O yorumu yazana sormak lazım, her polis aynı şartta mı çalışıyor, onlların içinde de rahat olanlar var. Öğretmenin en kötüsünü yazalım o zaman. En ücra bir köyde bile, silahı olmadan devleti temsil eden 2 meslek gurubu vardır: Öğretmen ve imam. Polisler en azından ilçe merkezinde, lojmanında yaşar. Neyse polisler de hakediyor, öğretmeni de unutmayın.

ozgurel' Alıntı:
Memurlar.net/forum dan

eğitilememiş bir odun işte...

Polise 500-1500 TL zam

Dün haberlerde duyduğumda şok oldum.
Bu ülkede illa belinde silah mı olması lazım birşeylerin olması için.
Polislerden;
Askerliği kaldırdı, yeni başlayan bir polis 2400-2500 TL alıyor. Toplu taşımalara para zaten vermiyorlar vs.
İç işleri bakanlığı hala özlük haklarını düzenliyor.

Bizim bakanlıklar ne iş yapıyor bizi yerden yere vurmaktan başka...
http://ekonomi.milliyet.com.tr/poli...i/ekonomidetay/22.03.2012/1518590/default.htm

Re: Polise 500-1500 TL zam

Helal olsun İdris Naim Şahine, adam personelini koruyor :alkis: :alkis:

Re: Polise 500-1500 TL zam

Hocam polis yakınlarım olduğu için konuya yabancı değilim, her yıl öğretmenler günü yaklaşınca çıkan öğretmenlere bir maaş ikramiye haberlerine benzer bir olay bu. Polis haftası yaklaşınca şişirilen, sonra da maliye bakanlığı veya herhangi ara bir kurumun onay vermemesiyle askıda kalan haberlerden biri.

Ömer Dinçer'e bakınca İ. Naim Şahin'i tebrik etmemek elde değil ama polislerin zam alacağını zannetmiyorum.

polise zam öğretmene yok

polislere 500 tl ve 1600 tl arası maaşlarına zam gündemde memura ise daha karar verilemedi. eli sopalı eli silahlı meslekler çoğalsınki hakkını arayan memurları öğretmenleri coplayabilsin

Geri