uhaha: uhaha:alfa-turk' Alıntı:polis bu ek ödemeyide alırsa artık eylem yapan öğretmeni daha iyi joplar.
:lol: uhaha:polis bu ek ödemeyide alırsa artık eylem yapan öğretmeni daha iyi joplar.
transistor' Alıntı:kendi hakkımızı arasak ,öğrenciler gibi başkalarıyla uğraşmasak...Alsınlar ,izinli oldukları gün telefonla uyandırılıp işe çağırılıyorlar.İyi ekonomik şartlarda olmaları niye bizi rahatsız etsin ? Bizim ,başkalarıyla ugrasmak yerine , yerlerde sürünen maaşımızı yükseltmeleri için tepki koymamız lazım .
:+1:alfa-turk' Alıntı:polis bu ek ödemeyide alırsa artık eylem yapan öğretmeni daha iyi joplar.
Hatırlarım 2005 yılında öğretmenler günü şakası olarak ek ders 10 tl olacak demişlerdi.. Yıl 2012, ekder kaç para? Aldığınız 1700 € yetmiyor mu, polislere laf atıyorsunuz? Sizin gibi kıytırık öğretmen mi çok biliyor, sayın eğitim fakültesi dekanı mı? Adlığı parayı bilmeyen meslektaşlarım ? her-telden-f29/turkiye-de-ogretmen-maasi-ortalama-1700-euro-t83493.htmlthe_korsan' Alıntı:Arkadaşlar yapmayın, aynı şeyler bizim de başımızda. Öğretmenler gününde ikramiye almadığımız mı kaldı, her ay bize zam yapılmadığımı kaldı, az çalışıp çok aldığımız mı, 1700 euroyu iç etmediğimiz mi kaldı. Her çıkan haber gerçek olsaydı milletvekili kadar bizde alıyor olurduk. Hele haberdeki rakamlar uçuk kaçık ihtimali olmayan rakamlar... Keşke verseler, polise de herkese de...
transistor' Alıntı:kendi hakkımızı arasak ,öğrenciler gibi başkalarıyla uğraşmasak...Alsınlar ,izinli oldukları gün telefonla uyandırılıp işe çağırılıyorlar.İyi ekonomik şartlarda olmaları niye bizi rahatsız etsin ? Bizim ,başkalarıyla ugrasmak yerine , yerlerde sürünen maaşımızı yükseltmeleri için tepki koymamız lazım .
ozgurel' Alıntı:İYİ NİYETLERLE YAZAN ARKADAŞLAR, BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜRKEN ŞU VB YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA OLAYA İYİ NİYETLE BAKAMIYORUM...
Memurlar.net/forum dan
Arkadaşş,varsa yoksa öğretmen neymiş efendim öğretmenin psikoloji bozulmuş.Değiştirilmemeli.Polis memurlarının psikolojisi her yerde bozuluyor öğretmen napıyor vanda olsa bile,kaç sefer çatışmaya girdi kaç sefer bıçakla yaralandı ya da her an ölümle burun buruna mı yaşıyor.Polisini düşünmeyen devlet öğretmenini hiç düşünmemeli ,aferim Sayın Bakan DİNÇER e öğretmenlere hak ettikleri dersi vermeye başladı adam artık yata yata para kazanmak yok.Yetiştirdikleri çocuklarıda görüyoruz ana babalarını öldürüyor çocuklar.
19 Mart 2012 16:38 bekiryimaz
ozgurel' Alıntı:İYİ NİYETLERLE YAZAN ARKADAŞLAR, BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜRKEN ŞU VB YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA OLAYA İYİ NİYETLE BAKAMIYORUM...
Memurlar.net/forum dan
Arkadaşş,varsa yoksa öğretmen neymiş efendim öğretmenin psikoloji bozulmuş.Değiştirilmemeli.Polis memurlarının psikolojisi her yerde bozuluyor öğretmen napıyor vanda olsa bile,kaç sefer çatışmaya girdi kaç sefer bıçakla yaralandı ya da her an ölümle burun buruna mı yaşıyor.Polisini düşünmeyen devlet öğretmenini hiç düşünmemeli ,aferim Sayın Bakan DİNÇER e öğretmenlere hak ettikleri dersi vermeye başladı adam artık yata yata para kazanmak yok.Yetiştirdikleri çocuklarıda görüyoruz ana babalarını öldürüyor çocuklar.
19 Mart 2012 16:38 bekiryimaz