Re: polise zam öğretmene yok
sizle muhatap olmak istemiyorum anlamak istediğiniz gibi anlarsınız dedikleriminde sonuna kadar arkasındayım kimsedende tepki aldığımı düşünmüyorum.isterseniz kendi maaşınızıda bağışlayın daha iyi olmaz mılaviya23' Alıntı:hamuş' Alıntı:kişiliğime siz karar veremezsiniz kendinize bakın önce.Yazdığım yorumu anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız benim sitemim farkettiyseniz tabiii o ayrımı mesleğini kötüye kullanan polisler için bunlara çok şahit olduğum için bu kadarda konuşma hakkımız olsun bizim meslek grubumuzda da var yok mu onu belirtmek istedim. Kelimeleri seçerken dikkat edin bundan sonra kendi kişiliğinizle karıştırmayınlaviya23' Alıntı:hamuş' Alıntı:polislere 500 tl ve 1600 tl arası maaşlarına zam gündemde memura ise daha karar verilemedi. eli sopalı eli silahlı meslekler çoğalsınki hakkını arayan memurları öğretmenleri coplayabilsin
başın derde düştüğü zaman önce eli sopalı silahlı meslek diye adlandırıdığın kişilere sığınıyon ama... bende öğretmenim öğretmene neden zam olmadığını eleştirebilirsin ama bu şekilde başka bi mesleği aşağılamak kişilikli bi öğretmene yakışmaz ayıp :x :x
kişilik tartışmasına girmeye hiç niyetim yok, tepki almak istemiyorsanız sözlerinizi seçerek konuşun o zaman... kendi meslektaşlarınızdan bile bu kadar tepki aldığınıza göre demek ki var hatanız... emniyet personeline sahip çıkıyor elinden gelen herşeyi yapıyor personeli için meyvesi de ortada alırlar zammı alsınlar da hiç gözümde değil çünkü hakediyorlar canları pahasına çalışıyorlar... bizim bakan da sahip çıksa bize bizde alırız...