polise zam haberi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: polise zam öğretmene yok

laviya23' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
laviya23' Alıntı:
hamuş' Alıntı:
polislere 500 tl ve 1600 tl arası maaşlarına zam gündemde memura ise daha karar verilemedi. eli sopalı eli silahlı meslekler çoğalsınki hakkını arayan memurları öğretmenleri coplayabilsin

başın derde düştüğü zaman önce eli sopalı silahlı meslek diye adlandırıdığın kişilere sığınıyon ama... bende öğretmenim öğretmene neden zam olmadığını eleştirebilirsin ama bu şekilde başka bi mesleği aşağılamak kişilikli bi öğretmene yakışmaz ayıp :x :x
kişiliğime siz karar veremezsiniz kendinize bakın önce.Yazdığım yorumu anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız benim sitemim farkettiyseniz tabiii o ayrımı mesleğini kötüye kullanan polisler için bunlara çok şahit olduğum için bu kadarda konuşma hakkımız olsun bizim meslek grubumuzda da var yok mu onu belirtmek istedim. Kelimeleri seçerken dikkat edin bundan sonra kendi kişiliğinizle karıştırmayın

kişilik tartışmasına girmeye hiç niyetim yok, tepki almak istemiyorsanız sözlerinizi seçerek konuşun o zaman... kendi meslektaşlarınızdan bile bu kadar tepki aldığınıza göre demek ki var hatanız... emniyet personeline sahip çıkıyor elinden gelen herşeyi yapıyor personeli için meyvesi de ortada alırlar zammı alsınlar da hiç gözümde değil çünkü hakediyorlar canları pahasına çalışıyorlar... bizim bakan da sahip çıksa bize bizde alırız...
sizle muhatap olmak istemiyorum anlamak istediğiniz gibi anlarsınız dedikleriminde sonuna kadar arkasındayım kimsedende tepki aldığımı düşünmüyorum.isterseniz kendi maaşınızıda bağışlayın daha iyi olmaz mı:)

Re: Polise 500-1500 TL zam

sitelerdeyim' Alıntı:
asiboteli35' Alıntı:
Niye düşünceler doğru düzgün savunulmuyo da düşmanca tavır sergileyerek burda boğaz patlatma yoluna gidiliyo anlamsızlık bundan başka bi yerde değil. aynı düşünceler içinde olunduğu halde bu idrak edilemiyo? polise zam gelcek diye mi bize verilmiyo da bunlar konuşuluyo? hayır. öğretmenlik "uzmanlık isteyen bir meslektir", polislik de öyle. atanamadığı için polis olan insanlar 6ayda işin ciddiyetini kavrayamayıp şehit oluyolar(dır umarım). benim eşim senden daha eğitimli bu arada kendi işinde:) 3 yıl polis koleji+4 yıl polis akademisi. karşılaştırmalar üzerinden gidilcekse cevap çok ama kasmaya gerek yok. ona da verilsin öğretmene de. gelişmiş ülkelerde olduğu gibi değer görsün mesleğim. öyle kafadan istatistik yürütülmez (geri çağırılma oranı yüzde 2 olsa polisin ölme oranına da yüzde 6 versek falan...) eşimi geceleri görüyorum 8den sonra sabah evden birlikte çıkıyoruz. haftada bir 24 saat nöbeti var bu standart olan. bütün maçlarda görevli (maç görevi için ek ücret söz konusu değil vs.) bilmeden çok konuşmak boş konuşmak oluyo. ben japonya, italya, ingiltere, brezilya, rusya öğretmen yetiştirme sistemlerinin hepsini öğrenme fırsatı buldum; hepsinde öğretmenlik statü bakımından almış yürümüş japonyada halkın yaptığı ankette 2. sırada; hakimden savcıdan önce öğretmenlik geliyo. her şeyin istatistiksel olarak da, bilimsel araştırmalar bazında da bilincindeyiz merak etme sadece yanlış yerlere sararak enerji harcamanın, dostu düşman edinmenin karşısındayım saçma buluyorum.

Polis akademisi için gerekli puanı 25 netle aşmıştım.

AMA MESLEK LİSELİYDİM.

Ben polis almasın DE Mİ YO RUM ZATEN.

Ben de mesleğimde daha eğitimliyimdir 4 yıl(İngilizce hazırlık Anadolu Meslek Lisesi) + 1 yıl üniversitede İngilizce Hazırlık+4 yıl fakülte.

İşi sidik itiştirmeye döndü. :mrgreen:

Ama eminim Japonya'da polis eşi öğretmenler öğretmenliği bu kadar hafife alsalar o sonuç çıkmazdı.
:) aferin size zeki-eğitimli öğretmenim. simitçi bile işini hafife almaz (iş iştir) şakacı olduğunuzu düşünüyor devlet memurları el ele olmalı diyerek sözlerime son veriyorum.

Geri