abdulhey84' Alıntı:şimdi kurdum ama hata veriyor hocam ayarlar.mdb dosyası bulunamıyor.
win7 yüklü pc de.
hiboz' Alıntı:Sağolun hocam, ilaçlı program kullanmıyorum o yüzden gene Adres Mektup birleştirme ile devam edeceğiz anlaşılan ücretsiz bir program bulana kadar.
GezginN61' Alıntı:İlaç kullanmaya bende karşıyım. Kul hakkına girdiğini düşünüyorum.Öneri: Photoshop ile kimlik tasarımı yapılır. Asp,php vb. kodlar ile bilgileri veri tabanından çekilip taslak oluşturulur ve baskıya verilir.
Benimkilerin hepsi lisanslı veya ücretsiz hocam (photoshop, office, Win7 dahil)cyln' Alıntı:paylasım için teşekkürler...
pc de kullandığınız windows işletim sistemi dahil tüm programlar lisanslı ise saygı duyarım
cyln' Alıntı:paylasım için teşekkürler...
pc de kullandığınız windows işletim sistemi dahil tüm programlar lisanslı ise saygı duyarım
hiboz' Alıntı:Sağolun hocam, ilaçlı program kullanmıyorum o yüzden gene Adres Mektup birleştirme ile devam edeceğiz anlaşılan ücretsiz bir program bulana kadar.GezginN61' Alıntı:İlaç kullanmaya bende karşıyım. Kul hakkına girdiğini düşünüyorum.Öneri: Photoshop ile kimlik tasarımı yapılır. Asp,php vb. kodlar ile bilgileri veri tabanından çekilip taslak oluşturulur ve baskıya verilir.
videoyu ekledim hocammas1961' Alıntı:Videoyu da bekliyoruz hocam. Ellerine sağlık...
Bendede aynı sorun var benim işletim sistemi win 10 var mı çözüm bulan.mgüneş' Alıntı:Aşağıdaki hatayı veriyor hocam ayarlar.mdb dosyası bulunamıyor.
win7 yüklü. Ne yapılabilir...
aykon81' Alıntı:Bendede aynı sorun var benim işletim sistemi win 10 var mı çözüm bulan.mgüneş' Alıntı:Aşağıdaki hatayı veriyor hocam ayarlar.mdb dosyası bulunamıyor.
win7 yüklü. Ne yapılabilir...