Publisher olmak zorunda değil hocam. Oradaki asıl iş gören kısım adres mektup birleştirme olayı.Anlatım için çok teşekkür ederim hocam. Publisher programını hiç kullanmamıştım. Bu kadar pratik bir program olduğunu tahmin etmemiştim. Tekrar teşekkür ederim.
Bilgi için teşekkürler. Excelde listeyi hazırlayıp yaptım. Aslında ilk başta makro ile yapmaya çalıştım ancak çok uğraştırdı. Adres mektup birleştirme çok pratik geldi.Publisher olmak zorunda değil hocam. Oradaki asıl il gören kısım adres mektup birleştirme olayı.
Hazır tasarımı isim kısmı boş olacak şekilde canva veya benzeri siteden yapın. Word e aktarıp adres mektup birleştirme ile aynı işlemi yapabilirsiniz.
Ben artık tasarımı canvadan yapıyorum.
Word'de Excel'deki sütunda yazılı olan isimdeki resmi gösterebildiniz mi? Ben bulamadım. Sanırım Publisher kullanma sebebi bu.Publisher olmak zorunda değil hocam. Oradaki asıl il gören kısım adres mektup birleştirme olayı.
Hazır tasarımı isim kısmı boş olacak şekilde canva veya benzeri siteden yapın. Word e aktarıp adres mektup birleştirme ile aynı işlemi yapabilirsiniz.
Ben artık tasarımı canvadan yapıyorum.
Bu nonstop'un yeni versiyonunun ilaçlısı var mı?