Yok hocam resmi bir açıklama. Boş normlar açıklanınca belli olacak artık.Yönetici ataması yapılmayan proje okulları şimdi resmi olarak proje okulu olmaktan çıktı mı? Bir açıklama var mı
Hocam onuda geçen yıl 2 yıl uzatmışlardı. Bu sene dolan yok yani seneye dolacak.4 veya 8 yılını dolduran ne olacak?
Saç, sakal, bıyık, dayıoğlu, teyze kızı. Şaka bi yana yine netlik yok.1 açık norma birden fazla kişi baş vurursa hangi kriter geçerli bu bile belli değil. Neye göre atama yapilacak.
ben geçenkinde başvurdum bana dediler ki yukarıdan ayarladın mı?1 açık norma birden fazla kişi baş vurursa hangi kriter geçerli bu bile belli değil. Neye göre atama yapilacak.
Maalesef hocamben geçenkinde başvurdum bana dediler ki yukarıdan ayarladın mı?
nasıl yani dedim dediler ki oranın taliplisi çok ama kimin atanacağı da bellidir! Boşuna uğraşma istersen dediler...
Kimin tanıdığı daha üst makamdaysa o atanır gibi bir yönetmeliğe benziyor. Çünkü sadece ebs li olmak yetmez ülkenin %90 ni ebsli.Herhangi bir yere bir atama yapılacak ve bu atama ile ilgili en ufak bir kriter yok, atamayı kimin ve neye göre yapacağı da belli değil.
Dünya üzerinde bir örneği var mıdır?
Eğitim Bir Sen il başkanı,Kimin tanıdığı daha üst makamdaysa o atanır gibi bir yönetmeliğe benziyor. Çünkü sadece ebs li olmak yetmez ülkenin %90 ni ebsli.
Siyasi ayağı kişisel olarak hangisinin daha güçlüyse oEğitim Bir Sen il başkanı,
AKP il başkanı,
İl Milli Eğtiim Müdürü,
Bakanlıkta Daire Başkanı...
Bir kadro için 4 farklı kişi bu 4'ünü devreye soktu diyelim..Bu dördünden hangisi döver?
Merkez teşkilati alır gibi yarışı.Eğitim Bir Sen il başkanı,
AKP il başkanı,
İl Milli Eğtiim Müdürü,
Bir kadro için 4 farklı kişi bu 4'ünü devreye soktu diyelim..Bu dördünden hangisi döver?
? şöyle bi sıralama olur heraldeEğitim Bir Sen il başkanı,
AKP il başkanı,
İl Milli Eğtiim Müdürü,
Yanlış cevap hocam.? şöyle bi sıralama olur heralde
Bakanlıkta Daire Başkanı > AKP il başkanı > Eğitim Bir Sen il başkanı > İl Milli Eğtiim Müdürü
genel sıralama böyle olur ama dediğiniz gibi il'e ve isimlere göre değişir tabi bu durumYanlış cevap hocam.
Doğru cevap:
E) Sıralama yapabilmek için isimleri bilmek lazım.
Norm fazlası olma çok çok düşük ihtimal hocam. Çünkü; değişmediyse proje okulları bağımsız norm. Kendi başına bölge teşkil ediyor. Değişmediyse liselerde ders zorunlu idi. Neden boş olduğuna gelince... 7-8 tane etkileşimli tahtası kurulmuş bir kurumda(Ortaokul) ikili ilişkilerini oturtmuş BTR olan birisi neden gitsin ki? Ayrıca son dönemde ders saati tamamlama adı altında BTR iken bile başka okullarda ders görevi verilirken birde üzerine büyük proje okulu yükünü kim çeker ki? Üstüne üstlük liseler ölçeğinde BTR görevi 5x80 = 40 saat iken.Bizim ilde bana açılan proje okullarının sitelerine baktım, hiçbirinin bilişim öğretmeni yok. Niye böyle ola ki? Yazsam norm fazlası neyim mi olurum sıkıntılı bir şey gelir mi başıma?
proje okulunda çalışmak bilişimciler için kolay değil hocam. bazı zümrelerim yoğun tempoya ayak uydurabiliyor ama ben de dahil olmak üzere çevremde proje okulunda çalışan bilişimciler okul değiştirmeye çalışıyor. en güzeli meslek lisesi olmuyorsa az derslikli bi ortaokul.Bizim ilde bana açılan proje okullarının sitelerine baktım, hiçbirinin bilişim öğretmeni yok. Niye böyle ola ki? Yazsam norm fazlası neyim mi olurum sıkıntılı bir şey gelir mi başıma?
Hocam olsa ne olacak? Kriterin ne olduğu belli değil ki? Mesela dersin ki alanında yüksek lisans yapmış olanlar öncelikli veya hizmet puanı yüksek olan veya tübitak projesi yapan yani herşey Muallak ....Bence atamalar yine il milli eğitim müdürlüğü veya müdürün istekleri doğrultusunda olacak. Çünkü kılavuzda hizmet puanı, yapılan projeler v.s gibi kriterler yok.
proje okulunda BTR olmak zorunluluğu var mıdır? hocam siz nasıl yapıyorsunuzproje okulunda çalışmak bilişimciler için kolay değil hocam. bazı zümrelerim yoğun tempoya ayak uydurabiliyor ama ben de dahil olmak üzere çevremde proje okulunda çalışan bilişimciler okul değiştirmeye çalışıyor. en güzeli meslek lisesi olmuyorsa az derslikli bi ortaokul.
zorunluluk yok hocam ama bilişim teknolojileri öğretmenini BTR beklentisiyle proje okuluna alırlar. zorunluluk denebilir aslındaproje okulunda BTR olmak zorunluluğu var mıdır? hocam siz nasıl yapıyorsunuz