anladım hocam. teşekkürlerzorunluluk yok hocam ama bilişim teknolojileri öğretmenini BTR beklentisiyle proje okuluna alırlar. zorunluluk denebilir aslında
anladım hocam. teşekkürlerzorunluluk yok hocam ama bilişim teknolojileri öğretmenini BTR beklentisiyle proje okuluna alırlar. zorunluluk denebilir aslında
İlk senemde almadım. Geçen sene ve bu sene ilk dönem olmak üzere 3 dönem yaptım. Bu dönem almadım. Zorlayan da olmadı. 3 dönemde zaten düzeni kurdum sıkıntısız devam ediyor 3 yıldır.proje okulunda BTR olmak zorunluluğu var mıdır? hocam siz nasıl yapıyorsunuz
Öğretmen atamalarının proje okulu ortağı olan kamu veya özel kuruluşlarla iş birliği içinde bir komisyon vasıtasıyla yapılması gerekiyor. Ancak bu takvime göre bu komisyon çalışması için vakit yok bu yüzden bu maddeyi uygulamadan kendimiz atayalim diye bakan beyden onay alınmış. Benim anladığım buDüzeltme: Bu yazıdan ne anlaşılıyor anlayan var mı
Bende aynı şeyi anladım. Ama sonuçlar 10 mayısta açıklanacak diyor. Bu kadar kısa sürede ya atayacakları adamlar ellerinde hazır, ya da kendi belirledikleri özel bir kritere göre atayacaklar.Öğretmen atamalarının proje okulu ortağı olan kamu veya özel kuruluşlarla iş birliği içinde bir komisyon vasıtasıyla yapılması gerekiyor. Ancak bu takvime göre bu komisyon çalışması için vakit yok bu yüzden bu maddeyi uygulamadan kendimiz atayalim diye bakan beyden onay alınmış. Benim anladığım bu
Ankara özelinde ilçe meblerin elinde onlarca norm fazlası branş var bilisimcide çok onlardan başvuranlar varsa onlardan atayacaklardir diye tahmin ediyorum.Bende aynı şeyi anladım. Ama sonuçlar 10 mayısta açıklanacak diyor. Bu kadar kısa sürede ya atayacakları adamlar ellerinde hazır, ya da kendi belirledikleri özel bir kritere göre atayacaklar.
Öyle duruyor. Atama duyurusu haberini kaldırmalarını bu yönde yorumlamak mümkün.Pazartesi çıkarlar iptal derler
Evet orada görünmüyor ama link çalışıyor en azından)Öyle duruyor. Atama duyurusu haberini kaldırmalarını bu yönde yorumlamak mümkün.