süper olmuş elinize sağlık
Pervaneli yapmak lazım derece yapanlar hepsi pervaneli modeldi.cizgi izleyen icin pervaneli tasarimi olan arkadaslar var mi?
hangi motoru hangi pervaneyi kullaniyorlar nasil besliyorlar?
Pervaneli yapmak lazım derece yapanlar hepsi pervaneli modeldi.
Ağırlıkta o etkiyi yaratabilir gibi dursada dönüşlerde ağırlık merkez kaç etkisini artıracaktır. Ayrıca pervane istediğin zaman etki yapıyor sadece dönüşlerde tutuşu artırabilirsin.Sanirim yola daha iyi tutmasini sagliyor. Lakin ustune eklenen agirlik da o etkiyi yaratmaz mi?
Cok mantikli o vakit teşekkürlerAğırlıkta o etkiyi yaratabilir gibi dursada dönüşlerde ağırlık merkez kaç etkisini artıracaktır. Ayrıca pervane istediğin zaman etki yapıyor sadece dönüşlerde tutuşu artırabilirsin.
Çok çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. Hocam bu tarz dersler çekseniz bizlerde faydalanırız, hatta udemy vs için bu tarz ücretli dersler bile olabilir...
Mesaj gonderdim hocam.Hocam kart fiyatı alabilir miyim acaba?
merak ettim ne fiyat verdi?Hocam kart fiyatı alabilir miyim acaba?
jlcpcb hocam. Sadece full sase versiyonunu da easy de cizdim tek tikla siparis gecebiliyorsunuz. Kredi karti da kullanilabiliyor. Pcbwayde odeme biraz sikintili.Hicam merak ediyorum nerede bastiriyorsunuz
Mesaji aynen kopyalayim.merak ettim ne fiyat verdi?
bende kendim bastırmayı düşünüyorum hocam teşekkürler.
teşekkürler hocam olmazsa baskı devre olarak kendim yapmaya çalışırım.jlc iyidir ama gumruge takilinca iyi degildir. pcbway tekrar gonderim yapabiliyor.
biz de bir fiyat alalım hocammmMesaj gonderdim hocam.
biz de bir fiyat alalım hocammm