ilhanbjk19
Site Gezgini
hocam bende fiyat alabilirmiyim
Peki hocam Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Göbeklitepe temalı MEB robot yarışmasında temel seviye çizgi izleyen kategorisinde bunları kullanabilir miyiz? Kılavuzda bu konuda herhangi bir bilgi olmadığı için soruyorum.buraya yazsam bir mahzuru olmaz sanirim. diger arkadaslar da gormus olur.
nano + tb6612 + kod 120 tl hocam.
full pcb olan kart ise yine nano + tb6612 + kod 250 tl
full pcb olan sadece 1 adet kaldi yenileri en az 1 hafta sonra gelir.
@ilhanbjk19 @Yourdhacool
Tabi hocam. Temel cizgi izleyende SSS bolumunde tb6612 motor surucu kullanabilirsiniz denmis.Peki hocam Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Göbeklitepe temalı MEB robot yarışmasında temel seviye çizgi izleyen kategorisinde bunları kullanabilir miyiz? Kılavuzda bu konuda herhangi bir bilgi olmadığı için soruyorum.
Hocam kondansatörün bağlantı şeması var mı? Devreye hangi aşamada nasıl bağladınız? Bilgi verebilir misiniz?hocam icindeki voltaj refulatorunun 7805 daha kararlı çalışmasını sagliyor. ripple denilen tittresimleri en aza indiriyor. yani voltaj 5v ta sabitlenir. ornegin 4.9 - 5,.1 gibi gitgelleri olmuyor.
Hocam kondansatörün bağlantı şeması var mı? Devreye hangi aşamada nasıl bağladınız? Bilgi verebilir misiniz?
Hocam emeğinize sağlık, teker lastikleri lastik mi 3d baskı mı? Parlamasından sanki 3d baskı gibi görünüyor. Bu durumda yeterli tutunmayı sağlayabiliyor mu
Edit: Silikon diye yazmışsınız zaten çok güzel valla hocam
Merhaba arkadaslar elimde yaklasik 20 adet kadar temel cizgi izleyen robot bulunmakta. Yarismaya gidemecegim icin satmayi dusunuyorum.
Robot karti, tasarimi, tekerlegi lastigi hepsi bana ait.
Videosu: https://www.instagram.com/p/B9wtpTYDBjQ/
Ozellikler:
- Aydin robotik kontrol karti ( nano + tb6612fng)
- Qtr8a cizgi sensoru
- 250 rpm motor x2
- 3d kolay montaj sase
- 3d jant 4.22mm
- 15 shore silikon lastik
- istege bagli sari jant + silikon
- sarhos teker x2
Daha fazlasi icin aydin robotik instagram sayfasini ziyaret edebilirsiniz.
Merhaba arkadaslar elimde yaklasik 20 adet kadar temel cizgi izleyen robot bulunmakta. Yarismaya gidemecegim icin satmayi dusunuyorum.
Robot karti, tasarimi, tekerlegi lastigi hepsi bana ait.
Videosu:
Ozellikler:
- Aydin robotik kontrol karti ( nano + tb6612fng)
- Qtr8a cizgi sensoru
- 250 rpm motor x2
- 3d kolay montaj sase
- 3d jant 4.22mm
- 15 shore silikon lastik
- istege bagli sari jant + silikon
- sarhos teker x2
Daha fazlasi icin aydin robotik instagram sayfasini ziyaret edebilirsiniz.