eline sağlık hocam paylaşmışsın. yalnız yıl olmuş 2015
kominizm mi kaldı Allah aşkına. yazan yazmış olmak için yazmış.

forumcu86' Alıntı:Kürşat_58' Alıntı:kominizim mi kaldı. rusyada bile kominizim bitti. bu ülkede kominizim mi bitiren ülkücülerdi. koministler bu ülkeye dinsizlik getirmek istediler ve ülkücüler koministlerle savaştı bugün rahat rahat dininizi yaşıyorsanız ülkücülere borçlusunuz o dönem akp liler samanlıkta saklanıyordu. bu ülkede asıl işçi sınıfını akp bitirmiştir. işçi sınıfı asgari ücrete mahkum etmiş ve taşeronların kucağına atmıştır.
recep ivedik 5
Seredar' Alıntı:bidana karakterinin hızlı bir şekilde değiştiğine 1 2 mesajda fark ettiğim için her türlü durumuna yanıt verdim.
Bunu görende önce bilimsel deney yapıp sonra forumda mesaj yazıyor sanacak. :
senin söylecek bir sözün, konuşacak yüzün kalmadığına göre kapağı çoktan almışsın. hayırlı olsun.Seredar' Alıntı:Bekliyorum sonu nereye gidecek.
Hadi gene iyisin bu kadar kapağı sana gazoz şirketleri bile vermez :mrgreen:
çıkar ulan çıkarmayan ispatlamayan ş..z dir.Seredar' Alıntı:@Kürşat_58
Söyleyecek sözüm yok mu?
uhaha:
Senin yanlışlarını çıkardığımın 10 da 1 i başka birisinin yanlışlarını meydana çıkarsam.
Forumda yazacak yüzü kalmazdı.
Ben senin azmine hayranım. :+1:
Seredar' Alıntı:@ kürşat58
İslamcıyım diyeceksin, Diğer inançlara inanan insanların inanç hürriyetine karşı çıkacaksın.
Ülkücüyüm diyeceksin,Gelip forumda bize komünist Küba yı savunacaksın.
Milliyetçiyim diyeceksin, Kürdistan kurulmalı diyen Kaddafi ye övgüler dizeceksin.
Türkçüyüm diyeceksin,Nogay türklerine ait türklerine dombra yı izlediğin videolardan ötürü moğollara ait sanacaksın.(hatırla)
Muhsin yazcıoğlu ile ilgili çelişkili mesajlarını forumda tarih belirterek zaten paylaşmıştım.
Cemaatçi değilim diyeceksin, Sırf Akp hükümetine karşı diye gelip cemaati savunacaksın.
Kulis' Alıntı:Halen komünizmi salt din üstünden değerlendiren bir zihniyet var...
"Biz ülkücüler komünizmi engelledik" diyen bir sokak cahilliği var... Engellediniz de yerine daha iyisini mi getirdiniz diye sormazlar mı o zaman adama!?
Komünizm halkta taban bulmadı diye böbürlenip 'Habervaktim' gibi ırkçı ve din milliyetçisi bir yayın organının haberini burda çok iyi bir iş yapmış gibi pazarlayanlar var...