Resimler çok şey anlatır

Kodla Büyü

Phascolarctos cinereus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eline sağlık hocam paylaşmışsın. yalnız yıl olmuş 2015 :) kominizm mi kaldı Allah aşkına. yazan yazmış olmak için yazmış.

kominizim mi kaldı. rusyada bile kominizim bitti. bu ülkede kominizim mi bitiren ülkücülerdi. koministler bu ülkeye dinsizlik getirmek istediler ve ülkücüler koministlerle savaştı bugün rahat rahat dininizi yaşıyorsanız ülkücülere borçlusunuz o dönem akp liler samanlıkta saklanıyordu. bu ülkede asıl işçi sınıfını akp bitirmiştir. işçi sınıfı asgari ücrete mahkum etmiş ve taşeronların kucağına atmıştır.

forumcu86' Alıntı:
Kürşat_58' Alıntı:
kominizim mi kaldı. rusyada bile kominizim bitti. bu ülkede kominizim mi bitiren ülkücülerdi. koministler bu ülkeye dinsizlik getirmek istediler ve ülkücüler koministlerle savaştı bugün rahat rahat dininizi yaşıyorsanız ülkücülere borçlusunuz o dönem akp liler samanlıkta saklanıyordu. bu ülkede asıl işçi sınıfını akp bitirmiştir. işçi sınıfı asgari ücrete mahkum etmiş ve taşeronların kucağına atmıştır.

recep ivedik 5

yıl 1968 ruhi kılınçkıran ünv de de okurken bir kantinde 15-20 komistin Allaha küfür ettiğini duydu ve ruhi kılıçkıran o kişinin üstüne atladı ve o kişi yere attı. ordaki koministlerde ruhi kılınçkıranı şehit ettiler. bu savaş böyle başladı. senin için recep ivedik olur ama bizim için Allah davasıydı. son şehit de mamak ceza evinde namaz kılan bir ülkücünün kafasında takke vardı diye bir askerin dipçiği ile öldürüldü. bu yıllar arasında 5000 civarında ülkücü şehit edilmiş 90 bin ülkücü mağdur edilmiştir. tabi sen bunları bilecek kadar basiretli değilsin. en azından saygı duyabilecek kadar Müslüman olabilseydin.

Bu millet her zaman için Türklüğünün ve Müslümanlığının bilincinde olanlar tarafından refaha ulaşmıştır, bundan sonra da böyle olacaktır.

Sahtekar Müslümanlarla da sahtekar Milliyetçilerle de bir yere varılamaz.

Bugün İstiklal Marşı etkinliklerinde Mehmet Akif'in şiirlerini dinlerken gözlerimiz doldu. Hiçbir şartta ve asla haram para yememenin, devlet malına göz dikmemenin, vatan için millet için din için her türlü fedakarlığa razı olabilmenin adıdır Mehmet Akif. Yüce Allah'ım hepimize bu bilinci nasip etsin inşallah.

valla kalaşnikof yada cephenin yaptıklarını tasvip etmesemde olay budur..
at gözlüklerini çıkarın artın.
:puhaha:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    53 KB · Görüntüleme: 2,394
ben bu akp lilere şaşıyorum. 80 lerde ülkücüler kominizmle savaşırken bu akp liler nerdeydi

serader belkide benim eklediğim resim ilk resimdir, senin eklediğin ikincisidir.
araştırdın mı.
belkide benim eklediğim resimde işçi düğüm için yardım etmeye yeltenmiş ikinci resimde milismidir adı neyse işçiyi uzaklaştırmıştır.
bakışında da abartılacak bir şey yok. adam milisin dibinde ağzında sigara aval aval bakıyor.
sen sana sunulan pencereden bakıyorsun sadece olaya ve diğer tüm senaryolar yanlış değil mi.
dikkat et eylemcinin elinde eldiven var parmak izi bırakmıyor.
ancak işçinin elleri çıplak..

serader ben zaten ilk hangi resmin çekildiğini soruyorum :puhaha:
sonuç aynı değildir.
sen sadece ön yargılarınla hareket ediyorsun..

Seredar' Alıntı:
bidana karakterinin hızlı bir şekilde değiştiğine 1 2 mesajda fark ettiğim için her türlü durumuna yanıt verdim.
Bunu görende önce bilimsel deney yapıp sonra forumda mesaj yazıyor sanacak. :

hemen sıkışınca özüne döndün değil mi yine :mrgreen:
köşeye sıkışınca yine ağzından köpükleri boşalttın :++:
olay sadece senin ergen bakış açından ibaret sanıyorsun. gir oku fotoğrafı çeken eleman olayın ne olduğunu paylaşmış.
ama haber7 ye bakma orada yoktur :puhaha:
gündüz de dedim bir kaç troll var sadece siyasi mesajlar atıyor.
belki bilgisayarla öğretmenlikle alakanız da yok ancak gelip burada mesai doldurmaya çalışyorsun ancak saat 12 yi geçti cepten yiyorsun :puhaha:

seni ergen seni :mrgreen:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    39.9 KB · Görüntüleme: 1,805
o işçinin resmini koyarak asfaltı döşedim gaz sancın ondan olsa gerek :puhaha:

o kadar ergensin ki bi karikatür koydum diye hemen sidik yarışına girdin :puhaha: :puhaha:

Cevap yazsam sabaha kadar uyumayip karsilik yazmaya calisacaksin :puhaha:
ergen oldugunu bu kadar belli etme :mrgreen:

Seredar' Alıntı:
Bekliyorum sonu nereye gidecek.
Hadi gene iyisin bu kadar kapağı sana gazoz şirketleri bile vermez :mrgreen:
senin söylecek bir sözün, konuşacak yüzün kalmadığına göre kapağı çoktan almışsın. hayırlı olsun. :puhaha: benim için onur haysiyet herşeyden önemlidir. bu kadar trollük yapmayı bırakın doğruya doğru yanlışa yanlış deme erdemini gösterin. kendi yanlışını kapatmak için başka yanlışları veya iftiraları öne sürmeyin. sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. istediğiniz partiye oy verin istediğiniz partinin fanatik taraftarı olun ama yanlışlara hep beraber dur demediğimiz sürece bu ülkede hiç bir şey düzelmez.

Seredar' Alıntı:
@Kürşat_58

Söyleyecek sözüm yok mu?
:puhaha:

Senin yanlışlarını çıkardığımın 10 da 1 i başka birisinin yanlışlarını meydana çıkarsam.
Forumda yazacak yüzü kalmazdı.
Ben senin azmine hayranım. :+1:
çıkar ulan çıkarmayan ispatlamayan ş..z dir.

Halen komünizmi salt din üstünden değerlendiren bir zihniyet var...

"Biz ülkücüler komünizmi engelledik" diyen bir sokak cahilliği var... Engellediniz de yerine daha iyisini mi getirdiniz diye sormazlar mı o zaman adama!?

Komünizm halkta taban bulmadı diye böbürlenip 'Habervaktim' gibi ırkçı ve din milliyetçisi bir yayın organının haberini burda çok iyi bir iş yapmış gibi pazarlayanlar var...

Seredar' Alıntı:
@ kürşat58

İslamcıyım diyeceksin, Diğer inançlara inanan insanların inanç hürriyetine karşı çıkacaksın.
Ülkücüyüm diyeceksin,Gelip forumda bize komünist Küba yı savunacaksın.
Milliyetçiyim diyeceksin, Kürdistan kurulmalı diyen Kaddafi ye övgüler dizeceksin.
Türkçüyüm diyeceksin,Nogay türklerine ait türklerine dombra yı izlediğin videolardan ötürü moğollara ait sanacaksın.(hatırla)
Muhsin yazcıoğlu ile ilgili çelişkili mesajlarını forumda tarih belirterek zaten paylaşmıştım.
Cemaatçi değilim diyeceksin, Sırf Akp hükümetine karşı diye gelip cemaati savunacaksın.

İslamcıyım ama sizler gibi dinler arası diyaloğa karşıyım. tayyip erdoağnın ve dış işleri bakanı iken davutoğlunun bakanlık yazılarına bakabilirsin medeniyetler ittifakını okumanı tavsiye ederim.
ülkücüyüm evet ama asla kübayı savunmadım ben kübaya karşı libayı savundum. bizim kominizmle işimiz olmaz. iftira atarken biraz utanır. utanma duygun varsa
milliyetçiyim evet ben kadddafinin o sözüne karşı olduğumu söyledim ama aynı sözleri tayyip erdoğanda söylediği için onada karşıyım ya sen kaddafinin o sözüne karşısın ama aynı sözü tayyip söyleyince niye eleştiremiyorsun. işte trollük budur.
Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili akp hükümetinin neler yaptığını anlatırsam utanırsınız. onun için o konuya girmeyeceğim
cemaatçi asla olmadım siz cemaatin arkasını yalarken ben karşıydım o zaman bana kızıyordunuz kafanıza taş düşse cemaatten buluyorsunuz diye
dombra konusun da sizin hiç söyleyecek bir şeyiniz yok. milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen türk kelimesinden alerji duyan akp nin kalkıpta dombrayı seçim müziği yapması kadar komik bir durum olamaz.
sen benim mesajlarımı incelemişsin ama cımbızla çekip güya kendine haklılık payı çıkarıyorsun. bizim dünümüzde bugünümüzde aynı. benim dün cemaate tavrım neyse bugünde aynı ya sizin. benim dün pkk ya bakışım neyse bugünde aynı ya siz. sizin yatacak yeriniz yok. ama ağzı olan konuşuyor. bu kadar onursuz olmayın. doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi öğrenin. devlet bahçelinin imam konusunda eğer yazıldığı gibiyse bahçeli yanlış yapmıştır.

Kulis' Alıntı:
Halen komünizmi salt din üstünden değerlendiren bir zihniyet var...

"Biz ülkücüler komünizmi engelledik" diyen bir sokak cahilliği var... Engellediniz de yerine daha iyisini mi getirdiniz diye sormazlar mı o zaman adama!?

Komünizm halkta taban bulmadı diye böbürlenip 'Habervaktim' gibi ırkçı ve din milliyetçisi bir yayın organının haberini burda çok iyi bir iş yapmış gibi pazarlayanlar var...

komik olmayın ülkücüler kiminle ne için çatışmaya girdi bence iyi araştır. ülkücüler bu çatışamaya girince askere gelde bize darbe mi yap dedi. komünizm halkta taban bulamamış lafı en komiği
bugün camilerde rahat ezanlar okunup, namazlar kılınıyorsa yat kalk ülkücülere dua et. yoksa o komünizm bütün ülkeyi sarmış olacaktı.

BBNET
Geri