Tamam hocam...eemree' Alıntı:Gök_Tuğ' Alıntı:Hocam gönderdiğiniz şifreler ves......53 olan şifre mi yoksa farklı mı?
o şifre hocam
Tamam hocam...eemree' Alıntı:Gök_Tuğ' Alıntı:Hocam gönderdiğiniz şifreler ves......53 olan şifre mi yoksa farklı mı?
o şifre hocam
ekran klavyesiyle giriyorsanız usb klavyeyle deneyin hocam... Ya da tersini... Ben de vestelin sitesinden indirdiğim imajda denedim sorun olmadı... Dokunmatikten kaynaklanabilecek sorunlardan dolayı fareyi de kullanabilirsiniz ekran klavyesinde...emrahsahan' Alıntı:o şifreyi kabul etmiyor
sananeki' Alıntı:eemree hocam bu ayarları netsupportu kaldırmadan yapamaz mıyız?
eemree' Alıntı:sananeki' Alıntı:eemree hocam bu ayarları netsupportu kaldırmadan yapamaz mıyız?
hocam başlattaki netsupportun şifreesini bilen yok o yüzden olmuyor
zülal' Alıntı:Ben bu işlemlerin hepsini yaptım ama başlattaki tüm programları da göremiyorum ayrıca netsupportun ayarlarını değiştirmek istiyorum ama onu da göremiyorum bu sorunu nasıl çözdünüz
zülal' Alıntı:Ben ilk sayfada anlatılanlara göre yapmıştımo zaman bu şekilde yapmanın mantığını anlayamadım çünkü herşeyi yasaklarsak tahtayı kullanan hocalar hiçbirşey yükleyemez belleklerinden. Tahtalarda tek oturum var.
eemree' Alıntı:zülal' Alıntı:Ben ilk sayfada anlatılanlara göre yapmıştımo zaman bu şekilde yapmanın mantığını anlayamadım çünkü herşeyi yasaklarsak tahtayı kullanan hocalar hiçbirşey yükleyemez belleklerinden. Tahtalarda tek oturum var.
hocam zaten şifreyi öğrenciler öğrendiği için değiştiriyoruz
yeni şifreyi öğretmenlere söylüyoruz onlar belleklerini takınca şifreyi yazıp pc yi kullanıyorlar
kapatınca tekrar şifre devrede oluyor.
en son babalar duyar mishali, çiçeği burnunda btr ye şifre gönderebilecek iyiliksever insanlar aranıyor, allah rızası için pamuk eller klavyeler lütfeeeeeeennn.NetSupport Protect'in v......3 olan şifresi artık herkes ve öğrencilerce bilinir hale geldi.