yadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.
İşin ilginç tarafı benim okulumda 9 saat gittiğim okulda 3 saat ders var. artık en az bir dönem eşimden çocuğumdan ayrı kalacağım.
Yani anlayacağınız Milli Eğitim sadece 3 saat için 60 km öteye aile bütünlüğünü hiçe sayarak atama yaptı.
Emeği geçen herkese Allah rızası için bir beddua!
vedat' Alıntı:Zümreme yardımcı olmayacağızda kime olacağız.İki senedir her okula geldiğimde sövüyorum zaten senin adınada söverim sorun yok
yadigartbaykal' Alıntı:bugün eski okuluma yazı gelmiş yakındaki orta okul öğrencileri ve branş öğretmenleri komple yandaki ortaokula verilmiş kadrolu olarak. desenize olan sadece bana oldu! 6 ay aha dayansalardı bu kadar mağduriyet yaşanmayacaktı.
jelatini açılmamış sözler var vereyim mi hocamyadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.
İşin ilginç tarafı benim okulumda 9 saat gittiğim okulda 3 saat ders var. artık en az bir dönem eşimden çocuğumdan ayrı kalacağım.
Yani anlayacağınız Milli Eğitim sadece 3 saat için 60 km öteye aile bütünlüğünü hiçe sayarak atama yaptı.
beddua kısmından emin değilimyadigartbaykal' Alıntı:osmaniye resen atamaları yaptı arkadaşlar. merkezde yer kalmayınca beni 60 km ötedeki okula gönderdiler.