m17h41r' Alıntı:Arkadaşlar 2 gün önce 750 gb lık taşınır harddiskimi bilgisayarım görmedi.Biçimlendirilmesi gerekiyormuş. İçinde de 650 gb lık arşivim vardı. Power Data Recovery programı ile bütün verilerimi hiç bozulmadan çok kısa sürede hemde kurtardım. 1 sene önce sildiğim dosyaları bile buldu program. Üstelik diğer recovery programları gibi uzun süre tarama da yapmıyor. Tavsiye ederim herkese... Dosyayı buraya da ekliyorum... Daha önce paylaşılmışsa af ola...
deneyelim bakalım hocma.rasim535' Alıntı:File Scavenger 3.2 tavsiye ederim
Recover My Files dan bile daha iyi sonuç aldım formattan sonra daha işe yarıyor.
m17h41r' Alıntı:Arkadaşlar 2 gün önce 750 gb lık taşınır harddiskimi bilgisayarım görmedi.Biçimlendirilmesi gerekiyormuş. İçinde de 650 gb lık arşivim vardı. Power Data Recovery programı ile bütün verilerimi hiç bozulmadan çok kısa sürede hemde kurtardım. 1 sene önce sildiğim dosyaları bile buldu program. Üstelik diğer recovery programları gibi uzun süre tarama da yapmıyor. Tavsiye ederim herkese... Dosyayı buraya da ekliyorum... Daha önce paylaşılmışsa af ola...
Yalnız_Kurt' Alıntı:karinca_52' Alıntı:tşkrler inş. fuldur
buyur hocam tam istediğin gibi full
PROGRAM LİNKİ
BU DA portable hali
PORTABLE PROGRAM LİNKİ
ikuru' Alıntı:ben bu programı geçenlerde denedim, güncel sürümünü istemişti, sonra bırakmıştım.. Bugün, internet bağlantısını kesip, bilgisayarın tarihini de 2009 aralık olarak alıp, ilaçlayınca bi problem olmadı çalışmasında ama ben beceremedim galiba verileri kurtaramaadımm, ama yine deniyeceğim..