kaç para onu yazmamışsın hocamaudi den şaşmayın
kaç para onu yazmamışsın hocamaudi den şaşmayın
Evet. Mesajınızın devamına da özellikle Proje okullarında görev yapanlar Audi Q8 - e -tron altında araçla okula gitmeye kalkmayın, falan yazın da tam olsun. Amacı ne acaba? Yardımcı olmak mı -audi den şaşmayın
evet 2024 düEvet olabilir hocam. Ben telefonda fiyat almıştım yüz yüze sıkı pazarlıkla 2024 modelde alınmış olabilir.
Sağ olun hocam. İyi denk getirmişim bayiyi ? bir tanıdığım 2. el araç fiyatları Mersin de genelde daha uygun demişti arayıp fiyat almıştım.Clio 2024 model miydi ?
aynen hocam 1.3 de otomatik yokBen Egeaciyim.Bunun otomatiği sadece 1.6 dizellerde var herhalde.
1.5 hibrit te de varBen Egeaciyim.Bunun otomatiği sadece 1.6 dizellerde var herhalde.
fiyatı hangi bayi verdiSkoda kamiq 1.0 premium 1395
Bende 1.3 manuel yaris ve 1.4 otomatik i20 var. Yaris'i 15 tatilinde aldım. Yaris şehir içi 500 km gidiyor. Ortalama tüketimi 6.3 litre.Soru:Son 10 senedir hep dizel, 1 kere LPG kullandık.Simdi bakıyorum benzin ve motorin basbasa gidiyor.Senede 4 kere uzun yol yapıyoruz.Genelde şehir içi.
Artık 1.2 benzin otomatik araçlara sevgiyle bakmaya başladım.Benzinde durumlar nasıl?
1.3 dizel 350 km 100-120 hız 700 lira gidiyor.
Benzin olsaydı ne olurdu?
Babamda ve bende aynı araçtan var.Soru:Son 10 senedir hep dizel, 1 kere LPG kullandık.Simdi bakıyorum benzin ve motorin basbasa gidiyor.Senede 4 kere uzun yol yapıyoruz.Genelde şehir içi.
Artık 1.2 benzin otomatik araçlara sevgiyle bakmaya başladım.Benzinde durumlar nasıl?
1.3 dizel 350 km 100-120 hız 700 lira gidiyor.
Benzin olsaydı ne olurdu?
1.2 olan dizel değildirbabamın 1.2 dizel uzun yolda 7-8; şehir içi 9-10 yakıyor.
düzelttim.1.2 olan dizel değildir
antalya wimsa, fiyat vermedi aldım kamu calışanında dahada indirim oluyor8-10 arası , 1385 lere alan varfiyatı hangi bayi verdi
Oraya yıllık bakımları da eklemek lazım. Dizelde filtrelerin komple değiştiği bir bakım ile benzinlinin arasında fark çok olurBabamda ve bende aynı araçtan var.
benim 1.6 dizel ile uzun yolda 5-6 ; şehir içi 7-8 yakarken
babamın 1.2 benzin uzun yolda 7-8; şehir içi 9-10 yakıyor.
ekleme not:
2024 mtv 1.6 dizel 1525x2
2024 mtv 1.2 benzin 654x2
bu da epey'in karşılaştırması:
Benzinli bakım 15bin’de dizel 10bin’deOraya yıllık bakımları da eklemek lazım. Dizelde filtrelerin komple değiştiği bir bakım ile benzinlinin arasında fark çok olur
Motor gücü ile tork farklı şeyler.Dizel candır. Tork canavarıdır.
Dizel ve benzinlilerin max motor gücüne hangi devirlerde ulaştığına bir bakın.
Ben farklı bir şey demedim. Farkını biliyorum, yazdıklarınızı daMotor gücü ile tork farklı şeyler.
Benim en çok arabaya bindim dediğim yıllardaki performansımla 20 bini yaklaşık 3 yılda ortalama kullanımıma göre de 4-5 yılda ancak yapabiliyorum. Bana tüplü bile çok desenize cereyanlı bakayım ben D:Benzinli bakım 15bin’de dizel 10bin’de
Masrafta dizel 2 kat masraflı.
Dizel 115bin km’de ; benzinli 55bin’de
Bir de öyle düşünmek lazım.
Yılda 20bin km yapmıyorsanız benzin her zaman kazanır.
allah daha çok versin hocam )audi den şaşmayın
amin sanada kardeşallah daha çok versin hocam )
Bahsettiğiniz 1.2 benzinli araç eski nesil yani atmosferik olmalı. Yeni nesil turbo benzinlilerin böyle bir sorunu yok. Tork değerleri dizellere yakın.1.2 benzinli ile çok dik bir rampa(4 km sürekli yukari) var buraya tırmanırken araç bayıldı.
1.3 egea dizel içinde 5 yetişkin, arkada yük vardı kedi gibi tırmandı gavur araba.Demek ki 1.6 dizel otomatik daha şahane.