izmirnightingale' Alıntı:
arkadaşlar kadrosu sınıf öğretmeni olan bilgisayar okul formatörlerinin önümüzdeki sene görevlendirilmeyeceği söyleniyor.gerekçe de branş öğretmenleri haftada 6 - 10 saat derse giriyormuşlar biz seçmeli bilgisaya dersi olmazsa derse giremiyormuşuz.oysa din kültürü ve ahlak dersine, trafik ve ilkyardım dersine girebiliriz.eğer hepimiz sendikalar vasıtasıyla baskı yaparsak bu kararı durdurabiliriz diye düşünüyorum.
görevlendirmesinler zaten... bulunduğum ilçede zümre yaptığımızda formatörler olarak yapıyoruz başka böteci olmadığından. hiç biri derse girmiyor, 6 saatlik kısma dahi girmiyorlar. ama ilçenin sitesi bozulmuş çağırın böteciyi, hocam okulun sitesi bozuldu arayın böteciyi, ilçede sunum yapılacakmış arayın böteciyi halletsin bilgisayar kurulumlarını, sanki tek formatör benim...
herkes işini yapsın, benim 4 yıllık emekle elde ettiğimi adam gidip bimem kaç saatlik göstermelik kursla alıp kendini benimle aynı görüyor iş yapmaya gelince hocam şu nasıldı... gerçi hoş bana derslerimi versinler formatörlük onların olsun, ama hem kendilerini bizle aynı görüp hem de hiç iş yapmıyorlar... sonra formatörler ne yapar ki zaten okulda oturmaktan başka diye milletin suçlamalarını çek... ne ala memleket, ayrıca ben milli eğitimin bu derece kokuşmuş bir yapısı olduğunu bilsem hayatta yazmazdım eğitim fakültesi falan.. hergün bütün hocalarla sinirsel harp yaşıyorum. hocam şu bozuldu, hocam bu bozuldu. tamirciyim sanki.. duymazlığa vuruyorum artık, yoksa kanser olacağım yakında... elbette böteci harici formatörlerin hepsi böyle değildir ancak bir çoğunda durum bu... (izmirnightingale) şahsınıza yönelik değil söylediklerim.. gözlemlerim..