bosgelmez' Alıntı:öncelikle by katliamı kınıyorum ve kendisinden utandım meslektaşım olarak sınıf öğretmeni zaten 6 saat derse girince formatörlükten ayda 12 saat eksik ek ders alır benim okulum 9-3 8 den 5 e kadar kalıyorum karşılığı 12 saat ek ders bunu sadece belirtmek için yazdım kimsenin dedi ek ders değil sen utanmadan bunları yazabiliyorsan bende utanmadan durumumuzu beyan edebilirim diye düşünüyorum
sonra umarım derslerinize kavuşursunuz diyorum
ama bize laf yetiştirmekle olmuyor maalesef
humuş hocamın dediklerine katılıyorum ben isteyerek oldum ancak boş konuşan ve kendini geliştirmek istemeyen kişilerin burada olduğunu düşünmüyorum
benim demek istediğim ortada hatalı bir işleyiş var ise bu yanlışın sebebi biz değiliz çözmek içinde hakaret etmenin manası yok sınıfçı arkadaşlarımın fikir beyanlarına saygısızlık benim sıkıntım o takibi herkes kendi branşına girsin buca da 52 okul 25-30 civarı toplam bilgisayar öğretmenleri dahil formatör var ve nerede ise herkes haftanın bir günü başka okula gidiyor ve bu sayının yarısı sınıf öğretmeni yeterince almıyorlar buda maliye ve milli eğitimin çözeceği iş benim derdim birbirimize saygı gösterelim
Nasıl ki su ürünleri mezununu öğretmen yaptılar ise sınıf öğretmenini de formatör de yaptılar. Altyapı oturmadan kalkışılan işlerin sonu hüsran. Devlet size bu hakkı verdi diye kullanmışsınız,eyvallah.
Amaaa. Her işin bir erbabı vardır, onlarda hata da olabilir, kendini geliştirmeyen bilişimci de olabilir. Ama burada onları eleştirmek sizin haddinize değil. Sorgulamanız gereken size verilen bu şans ne kadar mantıklı.
Öncelikle sizin peşinde koşmanız gereken, sınıf öğretmeni olarak, branşınızı daha ileriye götürmek, varsa maddi, manevi zorlukları bunları gerekli mercilere başvurarak halletmek.
Size verilen hak başkalarının hakkını sabote ediyorsa, ya kabul etmeden önce biraz düşüneceksin, yada burada dile getirirken.
Selamlar