Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

Yukarıdaki mesajları okuyunca, meraklı öğrencilerim aklıma geldi. Öğrencilik yaşı belli olmayan bir durum :++:

Arkadaşlar ikinci sınavlar Şubat'ın kaçında?

imdi ben okadar pişmanım ki bu şansı değerlendiremediğime gelecek yıl da olacak bu sınavsız ikinci bölüm?. ben de başvurcam ozaman.

sevdiceğim' Alıntı:
imdi ben okadar pişmanım ki bu şansı değerlendiremediğime gelecek yıl da olacak bu sınavsız ikinci bölüm?. ben de başvurcam ozaman.
sistemde büyük bir değişiklik olmazsa bundan sonra hep olacak hocam :)

sınav sonuçları ikinci sınavlara kadar belli olur mu acaba :?:

Sınav soruları yayınlandı arkadaşlar soruları daha önce yazmış olduğum mesajdaki gibi görebilirsiniz.

Bazı arkadaşlar AÖF geçmiş sınav sorularını bulamadıkalrını yazmışlar sınav sorularını nasıl görülebileceğini resimli olrak anlatamaya çalıştım. Bu sayfaya resimli anlatımı yükeleyemediğim için kendi siteme yüklemek durumunda kaldım. AÖF tüm bölümler Geçmiş sınavlarda çıkan sorualrı görmek isteyen arkadaşlarım aşağıdaki linktenkten konuya ulaşabilirler.

http://www.sinanuzun.com/forum/forum_po ... last#30714

Arkadaşlar sorular yayınlandı bakıyoruz şuan için temel bilgi teknolojilerinde 3 soru iptallik

Bunardan biri şu soru :
Verilen excel resminde altta ola gösterilen yerin ismi sorulmuş cevap hem sayfa sekmesi hemde çalışma sayfası cevap sadece sekme olarak verilmiş oysa verdileri bilişim kitabının 79. sayfası şekil 4.2. herşeyi ortaya koyuyor bu soru iptallik

Diğer soru : Eş nalmalı sözcük araması ile ilgili komut hangi sekmekdedir diye soruluyor cevap hem giriş hemde gözden geçir olmalıydı zira her ikisinde de aranan cevap var. bu da iptallik

Bir diğer soru ise Microsot yazılımlarıyla ne yapılmaz deniyor daha öncede demiştim siz 1-4. üniteden sorumlusunuz diyorsunuz ama cevalarda 5. üniteden bir şık var ve sizn microsoftla sunu yapılamayacağını 5. üniteyi çalışmadan yapmanız gerekiyor bence buda iptallik yaz sizce ?

sorular yayınlanmış ...

4 tanesine baktım çalışmadan iyi puanlar almışım ...

diğer 3 ne bakmadım daha :)

kitabın yüzünü açmadan 4 sınav iyi ... diğerlerine bakmadım daha :mrgreen:

sinanuzun' Alıntı:
Arkadaşlar sorular yayınlandı bakıyoruz şuan için temel bilgi teknolojilerinde 3 soru iptallik

Bunardan biri şu soru :
Verilen excel resminde altta ola gösterilen yerin ismi sorulmuş cevap hem sayfa sekmesi hemde çalışma sayfası cevap sadece sekme olarak verilmiş oysa verdileri bilişim kitabının 79. sayfası şekil 4.2. herşeyi ortaya koyuyor bu soru iptallik

Diğer soru : Eş nalmalı sözcük araması ile ilgili komut hangi sekmekdedir diye soruluyor cevap hem giriş hemde gözden geçir olmalıydı zira her ikisinde de aranan cevap var. bu da iptallik

Bir diğer soru ise Microsot yazılımlarıyla ne yapılmaz deniyor daha öncede demiştim siz 1-4. üniteden sorumlusunuz diyorsunuz ama cevalarda 5. üniteden bir şık var ve sizn microsoftla sunu yapılamayacağını 5. üniteyi çalışmadan yapmanız gerekiyor bence buda iptallik yaz sizce ?

Bende de aynı durumlar var hocam. Çalışma sayfası demiştim bende onu iptal ederler mi bilmiyorum. Eş anlamlılar için gözden geçir demiştim o dogru olması gerek aslında. Sunu cevabını iptal edeceklerini sanmıyorum çünkü ünite sonu sorularında aynısı vardı onu saymazlar bence.

Matematikte de fonksiyonun tersi 81 vardı. onun cevabı da 27 olması gerekiyor. Onu dogru kabul ederlerse hiç yanlışım yok. Diğerleri de idare eder ama iktisat felaket benim de :(

karinca_52' Alıntı:
sorular yayınlanmış ...

4 tanesine baktım çalışmadan iyi puanlar almışım ...

diğer 3 ne bakmadım daha :)

benim notlar yaklaşık şöyle gelecek

karşılaştırmalı: 80
psikolojiye giriş: 75-80
bilgisyar 95 galiba
temel kavramlar: 60 ?
araştırma yöntem teknik: 75
sosyolojiye giriş 90
sosyal politika 85

fena değil :D 3 aşa 5 yukarı oynar belki :D

bilgisayar sınavı soruları tam anlamıyla rezalet...2 soru iptal edilmesi lazım....

ee ne zaman açıklanacak :verymad:

karinca_52' Alıntı:
ee ne zaman açıklanacak :verymad:

Sınavdan sonra 3 hafta geçince açıklanıyormuş diyorlar

ona göre çalışacağız açıklansın artık....

tde okuyanlar nasıl gidiyor hiç sesiniz çıkmıyor bir de aklıma bir şey geldi 2 yıl sonra ön lisans diploması istersek alabiliyoruz acaba alırsak yan alan olarak kullanabilirmiyiz ? gerçi yan alanlar bu seneden sonra işe yarayacak mı o da belli değil ya. Bu arada tde çalışmadan okunacak bir bölüm değil çalışması zor değil fakat kafanı da vermen gerekiyor ona harcayacağım zamanı ingilizceye vermek isterdim. İngilizce öğretmenliği açıköğretimden kalkmamış olsa şansımı denemek isterdim açıkçası.

ne zaman açıklanacak acaba, hala çalışmaya bile başlamadım. açıklansa da ona göre baksam.

Yarın öbür gün açıklanır

seneye inş . açıklanır... açıklansada ona göre baksak :)

gerçi yüksek lisansda başlıyor ....

hangisine bakacağız

karinca_52' Alıntı:

hangisine bakacağız

yüksek lisans nereyi kazandın hocam?

soruların cevap anahları değişmiş hangisi doğru hangisi yanlış kim nerden bilsin şimdi :verymad:

yeni cevaplarda açılmıyor sistemde ne düşünüyorsunuz :)

karinca_52' Alıntı:
omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

hangisine bakacağız

Eğitim Yön. Tef.Plan. ve Eko. hocam

ooo Hayırlı olsun hocam :) Ben de Eğitim yönetimi mezunuyum :D İleride makale, bildiri filan çıkaralım derseniz haberim olsun :D

omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
seneye inş . açıklanır... açıklansada ona göre baksak

hangisine bakacağız

Eğitim Yön. Tef.Plan. ve Eko. hocam

ooo Hayırlı olsun hocam :) Ben de Eğitim yönetimi mezunuyum :D İleride makale, bildiri filan çıkaralım derseniz haberim olsun :D

artık bol yardım alacağız sizden hocam :)

Arkadaşlar ben sınavdan sonra sayfama dahi giremiyorum, sizde de aynı sorun var mı yoksa sorun bende mi?

Geri