Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

edebiyat okuyan arkadaşalar çıkmış soruları netten çok araştırdım ama son iki seneninkini bulabildim, çıkmış soruları satın mı aldınız? bir de bugünkü sınavda çıkmış sorulardan soru çıkmışmıydı?

Ben Kamu Yönetimine başladım bu yıl. Sınav zor değil ama çalışmadan olmuyo tabi. Biraz çalışılsa çok rahat yapılır yani

nryozer' Alıntı:
edebiyat okuyan arkadaşalar çıkmış soruları netten çok araştırdım ama son iki seneninkini bulabildim, çıkmış soruları satın mı aldınız? bir de bugünkü sınavda çıkmış sorulardan soru çıkmışmıydı?

son iki seneyi bulmuştum ben de.bugünkü sınavda 4 derste toplamda 5 soru ancak önceden çıkanlardandı.

bugünkü sınavlar nasıldı tayfa? Benimkiler dünkü gibiydi :D Artık sonuçları bekleyeceğiz bakalım :D

Geçer not alırım ben de emin olamıyorum hepsinden Genel anlamda kolaydı, ben doğru dürüst çalışmadım, çalışsaydım çok daha iyi olurdu. Kamu yönetimi bir matematik sorusu hatalıydı bence, f(x)=3x veriyor bu fonksiyonunun tersinin 81'de aldığı değeri soruyordu. f-1(81) Üstelin tersi gibi düşünmüşler herhalde.

dün iyidi bugün salladık biraz :)

ben tarih okuyorum
osmanlıca zordu
hellen tarihi kolaydı
orta asya türk tarihi orta seviyeydi...
soruların 3 te biri geçen senenin sorularıydı...
bilgisayar sınavı rezaletti... ne biçim sorular sormuşlar...bu soru heyeti kimlerden oluşuyor merak ediyorum...adamlar
" hesap tablosu programıyla ne yapılır?" diye sormuşlar şıklarda "hesap yapma" var :)..
exceldeki çalışma sayfalarında yazan sayfa1,sayfa2 sekmelerini işaret koyup "bu nedir?" demişler.
şıklarda" çalışma sayfası" var birde "sayfa sekmesi" var..aslında ikisi de doğru....
üniversitedeki eğitim seviyesi bu kadar işte...

karinca_52' Alıntı:
dün iyidi bugün salladık biraz :)
bugünkü de kolaydı sanki hocam. Yanlış yaptıklarım olmuş yine galiba ama. 2-3 güne sorular açıklanır bakarız :D

VaVgibi' Alıntı:
nryozer' Alıntı:

son iki seneyi bulmuştum ben de.bugünkü sınavda 4 derste toplamda 5 soru ancak önceden çıkanlardandı.

Ben sonuçları çok merak ediyorum. Türkçe ses bilgisini sıfırdan çalışmak gerekecek. Sadeleştireceğiz diye kaç yıllık terimleri tümden değiştirmişler.

Bilişimi ben de beğenmedim. Biz toplanıp soru gönderelim en iyisi AÇık öğretime :D

bilişim soruları gerçekten rezaletti. neyi ölçmeye çalışmışlar anlamdım.

aysef' Alıntı:
bilişim soruları gerçekten rezaletti. neyi ölçmeye çalışmışlar anlamdım.
bencede...
kitabı bi kere okusaydık iyi olacakmış :mrgreen:

only61' Alıntı:
ben tarih okuyorum
osmanlıca zordu
hellen tarihi kolaydı
orta asya türk tarihi orta seviyeydi...
soruların 3 te biri geçen senenin sorularıydı...
bilgisayar sınavı rezaletti... ne biçim sorular sormuşlar...bu soru heyeti kimlerden oluşuyor merak ediyorum...adamlar
" hesap tablosu programıyla ne yapılır?" diye sormuşlar şıklarda "hesap yapma" var :)..
exceldeki çalışma sayfalarında yazan sayfa1,sayfa2 sekmelerini işaret koyup "bu nedir?" demişler.
şıklarda" çalışma sayfası" var birde "sayfa sekmesi" var..aslında ikisi de doğru....
üniversitedeki eğitim seviyesi bu kadar işte...

vayyy sorular güzelmiş :mrgreen:

Baya okuyan varmış ben cesaret edemedim Allah zihin açıklığı versin

derslerin kitaplarını bile açmadan son 2 senenin sorularını ezberledim grdim sonuç: HARİKA

full yaptığım dersler bile vardır diğerlerinde de 2-3 yanlış falan çıkar
ama bilgisayardan çakabilirim :)
o neydi çıkmış sorularla alakası yok adamlar geçen yıllar office 2000-2003 ten soru sorarken bu yıl 2007 den sormuşlar ben nerden bileyim hangi komut hangi sekmede el alışkanlığı yapıyoruz işte :D bi de hep teori bilgiler vardı saçma sapan afalladım resmen

gelişimci' Alıntı:
derslerin kitaplarını bile açmadan son 2 senenin sorularını ezberledim grdim sonuç: HARİKA

o neydi çıkmış sorularla alakası yok adamlar geçen yıllar office 2000-2003 ten soru sorarken bu yıl 2007 den sormuşlar ben nerden bileyim hangi komut hangi sekmede el alışkanlığı yapıyoruz işte :D bi de hep teori bilgiler vardı saçma sapan afalladım resmen
hocam geçmiş yıllarda sorulan soruları nerden buldunuz?bize de yardımcı olun:)

Mr.Spermata' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:

hocam geçmiş yıllarda sorulan soruları nerden buldunuz?bize de yardımcı olun:)
nette her yeri taradım sanırım sinavsorulariburada.com mu .net mi ne bir yer vardı çoğunu oradan 1-2 yılı da başka yerlerden indirdim ama hepsine bakamadım son 2 seneye bakıp girdim hiç pişman değilim :)

bir de arkadaşlar soruların şıklara eşit dağılması gerekiyor ya
örneğin 20 soruda 5 tane A, 5 tane B....gibi
dersleri bitirip kodlamaya geçtiğimde hepsine baktım yapamadıklarımı da oradan çıkarttım bilginize :D
cumartesi 45 dk sonra
pazar 30 dk sonra (o da mecburen 30dk dan önce çıkartmıyorlar) çıktım sınavdan :lol:

gelişimci' Alıntı:
örneğin 20 soruda 5 tane A, 5 tane B....gibi
dersleri bitirip kodlamaya geçtiğimde hepsine baktım yapamadıklarımı da oradan çıkarttım bilginize :D
cumartesi 45 dk sonra
pazar 30 dk sonra (o da mecburen 30dk dan önce çıkartmıyorlar) çıktım sınavdan :lol:

neden tüm şıklar eşit olmalı ki?

EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
örneğin 20 soruda 4 tane A, 4 tane B....gibi
cumartesi 45 dk sonra

sınav mantığı budur hocam
ilahiyattan girdim ben arapça sıfır hiç bilmiyorum örneğin tüm soruları A yaptım 4 net cepte olsun diye

gelişimci' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
cumartesi 45 dk sonra

ilahiyattan girdim ben arapça sıfır hiç bilmiyorum örneğin tüm soruları A yaptım 4 net cepte olsun diye

ama yanlış biliyorsunuz, zira ingilizceden test ettim, çok kolaydı ve dediğiniz mantık yoktu, malesef...

EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
cumartesi 45 dk sonra

ama yanlış biliyorsunuz, zira ingilizceden test ettim, çok kolaydı ve dediğiniz mantık yoktu, malesef...
çıkmış AÖF sorularına bakın mesela hocam hepsi öyle hiç farklı olan yok
ÖSYM sınavları da böyledir
bir şıkka yoğunluk olmaz her şıkka eşit dağılım yapılmak zorunda
bize dershanedeki hocalarımız söylemişti ÖSS ye hazırlanırken

yuuh yaa harbiden öyleymiş, üşenmeden ösym sayfasınada baktım, evet öyleymiş, neyse zararın neresinden dönersek kardır, teşekkür ettim :)

neyse ki aleste geçerli değilmiş :) üzülürdüm bu kural olsaydı...

2-3 güne yayınlanır diyorlar

hocam ben de sizin açin araşyırdım tam buraya yükleyecektim ki yazmışsınız :D
artık bundan sonrası için dikkat edersiniz gerçekten çooook işe yarıyor 8)

erat76' Alıntı:
ingilizcede başarılı olduğumu düşünüyorum. Oradaki cevapları kontrol ettiğimde 4a,4b,4c,4d,4e mantığı yoktu. Tabii soruların cevaplarını doğru yaptıysam.
hocam çıkmış sorulara bakın ingilizcenin cevap anahtarına belki farklıdır ama sanmıyorum

gelişimci' Alıntı:
erat76' Alıntı:
ingilizcede başarılı olduğumu düşünüyorum. Oradaki cevapları kontrol ettiğimde 4a,4b,4c,4d,4e mantığı yoktu. Tabii soruların cevaplarını doğru yaptıysam.
hocam çıkmış sorulara bakın ingilizcenin cevap anahtarına belki farklıdır ama sanmıyorum

bencede şıkların eşit olma mantığı yoktu.

Geri