Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

muratbedel' Alıntı:
berra_u' Alıntı:
falloosely' Alıntı:
Arkadaşlar 5-6 ocakta yapılacak sınavlar için derslerin konu kapsamı hangi ünitelere kadar, nerden öğrenebiliriz.

güncel

1-4 ünitelerden

teşekkürler hocam. ders listesinde belirtiyormus zaten. genellikle 1-4, bazı dersler 1-5 ünite

Kitapta toplam 6 ünite varsa vize 1-3
Kitapta toplam 8 ünite varsa vize 1-4
Kitapta toplam 9 ünite varsa vize 1-5 oluyor genelde :) Yine de yayınlanan ders listesinden kontrol etmekte fayda var.

ücretleri nedir bunların?
hangi bölümü okuyorsunuz daha çok?

Arkadaslar sınav yerleri belli olmus. ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz. AOF bürolarından da ogrenci kimliklerini almak gerekiyor sınava gireceklere basarılar diliyorum.

ogrenci.anadolu.edu.tr
verdikleri şifre ile giremiyorum ben bu adrese.hatalı diyor.

berra_u' Alıntı:
muratbedel' Alıntı:
berra_u' Alıntı:
falloosely' Alıntı:
Arkadaşlar 5-6 ocakta yapılacak sınavlar için derslerin konu kapsamı hangi ünitelere kadar, nerden öğrenebiliriz.

güncel

1-4 ünitelerden

teşekkürler hocam. ders listesinde belirtiyormus zaten. genellikle 1-4, bazı dersler 1-5 ünite

Hocam nerde görünüyor sınavın hangi ünitelerden olduğu göremedim ben

karinca_52' Alıntı:

hocam kayıt olduktan sonra açmışmıydınız yoksa ilk açışınız mı bu.şifreyi aldıktan sonra 2 saat içinde giriş yapılması gerekiyormuş diye birşeylere rastladım gezinirken ama nolcak bilmiyorum

VaVgibi' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:

hocam kayıt olduktan sonra açmışmıydınız yoksa ilk açışınız mı bu.şifreyi aldıktan sonra 2 saat içinde giriş yapılması gerekiyormuş diye birşeylere rastladım gezinirken ama nolcak bilmiyorum

daha önce açmıştım.... öyle bir yazıya denk gelmedim daha önce

https://login.anadolu.edu.tr/?url=http: ... Login.aspx

burdan açmaya çalıştınız dimi

evet hatta kodla deniyim dedim kayıt bulunamadı diedi :o

2.üniversite okuyan arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar?...ara sınavlar 5-6 ocakta biliyorsunuz...
ben tarih okuyorum...o kadar çok konu var ki akılda tutmak zor oluyor...
tü konuların yüzde 60'na bakabildim...iyice çalışıyorum ama sonra unutuyorum :)bi de sınavlarda çok gereksiz yerden soru soruyorlarmış...mesela geçen sene bedir savaşında savaşan asker sayısını sormuşlar...
sizlerde durum nasıl?

Arkadaşlar hangi bölümleri okuyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mı?

only61' Alıntı:
2.üniversite okuyan arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar?...ara sınavlar 5-6 ocakta biliyorsunuz...
ben tarih okuyorum...o kadar çok konu var ki akılda tutmak zor oluyor...
tü konuların yüzde 60'na bakabildim...iyice çalışıyorum ama sonra unutuyorum :)bi de sınavlarda çok gereksiz yerden soru soruyorlarmış...mesela geçen sene bedir savaşında savaşan asker sayısını sormuşlar...
sizlerde durum nasıl?

ben de tarih okuyorum hocam. daha doğrusu okumaya çalışacağım :) geçen yılın çıkmış sorularına biraz baktım.. hakikaten çok ayrıntı ara sınavlardan cok umudum yok :(

Sosyoloji okuyan var mı ? Çalışmalar nasıl gidiyor ara sınavlar için?

Sosyoloji var da çalışabilen var mı bilmem :D Egem'in kitabını da aldım ama hala çalışacağım dur bakalım :D

ben de türk dili edb.
3 derse çalıştım.kaldı 3 tane+çıkmış sorular

Hocam ben sosyolojide zorlandım gerçekten ,ciddi bi çalışma gerektirdiği kanaatine vardım .

jelibon' Alıntı:
Hocam ben sosyolojide zorlandım gerçekten ,ciddi bi çalışma gerektirdiği kanaatine vardım .

gerekir hocam :) ben biraz geçmiş bilgilerime güveniyorum açıkcası :D Yüksek lisans zamanında alakalı dersler almıştık :) Yoksa hiç bilmeden zorr geçilir sosyolojide sınıf :)

Ben de Tarih okuyorum. Okuyorum okuyorum unutuyorum, fazla umutlu degilim, Osmanlıca Türkcesi de cabası.

genellikle çıkmış soruları soruyorlarmış ama bizim elimizde sadece geçen senenin soruları var.ondan öncesi yok...kritik yerlerden sorsalar amenna adamlar çok ayrıntı soruyor ne yapacağım bilmiyorum valla...

egem'in murat'ın karacan'ın filan soru bankalarını didiklemek lazım hocam :)

only61' Alıntı:
genellikle çıkmış soruları soruyorlarmış ama bizim elimizde sadece geçen senenin soruları var.ondan öncesi yok...kritik yerlerden sorsalar amenna adamlar çok ayrıntı soruyor ne yapacağım bilmiyorum valla...

hocam geçmiş yılların sorularını satıyorlar. arıyorsunuz şu derslerin şu senelerin sorularını istiyorum die gönderiyorlar fasikül fasikül. ablam almış konyadaki bi yerden ama valla ne yalan söyleyim ben alsam da çözmem onları yahu.
tarih okumaya niyetlendim. osmanlıca biliyorum (en azından bu döneme yetiyo) bilgi teknolojilerini geçelim, islam tarihinde de çoğu bildiğim gerisine de Allah kerim :) zormuş ama belli bi yaştan sonra ders çalışmak uykum geliyo okurken masal gibi mübarekler :)
hepimize başarılar

roksalan' Alıntı:
only61' Alıntı:

hocam geçmiş yılların sorularını satıyorlar. arıyorsunuz şu derslerin şu senelerin sorularını istiyorum die gönderiyorlar fasikül fasikül. ablam almış konyadaki bi yerden ama valla ne yalan söyleyim ben alsam da çözmem onları yahu.
tarih okumaya niyetlendim. osmanlıca biliyorum (en azından bu döneme yetiyo) bilgi teknolojilerini geçelim, islam tarihinde de çoğu bildiğim gerisine de Allah kerim :) zormuş ama belli bi yaştan sonra ders çalışmak uykum geliyo okurken masal gibi mübarekler :)
hepimize başarılar
islam tarihi deyip geçme peygamberimizin süt annesinin isminden tut dedesinin dedesinin adını soruyorlar :)

only61' Alıntı:
roksalan' Alıntı:
only61' Alıntı:

hepimize başarılar
islam tarihi deyip geçme peygamberimizin süt annesinin isminden tut dedesinin dedesinin adını soruyorlar :)

+1 ben de ilk başta islam tarihi cepte diyordum ama daha ilk ünitenin konu başlıklarını görmem bile yanıldıgımı anlamamı sağladı.. bir dersten geçmek için kac soru yapmamız gerekiyor?

demeyin öyle şeyler. güzel şeyler söyleyin "hallederiz" deyin "islam tarihi ne ki orta asya tarihini bile öğrendik zamanında" deyin
zaten norm fazlası atama stresi bastı ara sınavları 15-16sı zannediyodum 5i 6sı çıktı :oops:
üstüne bi de final zamanı doğum zamanımla aynı döneme geliyo sınavdan çıksam da öyle doğursam yazık olmasa o kadar kayıt sırası kitap sırası bekledim :)

roksalan' Alıntı:
demeyin öyle şeyler. güzel şeyler söyleyin "hallederiz" deyin "islam tarihi ne ki orta asya tarihini bile öğrendik zamanında" deyin
zaten norm fazlası atama stresi bastı ara sınavları 15-16sı zannediyodum 5i 6sı çıktı :oops:
üstüne bi de final zamanı doğum zamanımla aynı döneme geliyo sınavdan çıksam da öyle doğursam yazık olmasa o kadar kayıt sırası kitap sırası bekledim :)

sizde de mi aynı durum benim de final zamanından 4 gün sonra gözüküyor doğum ama kız bebek olunca erken de gelebilirmiş ne olacak merak ediyorum o kadar para da verdik boşa gitmese :)

ogretmen_pc' Alıntı:
roksalan' Alıntı:

sizde de mi aynı durum benim de final zamanından 4 gün sonra gözüküyor doğum ama kız bebek olunca erken de gelebilirmiş ne olacak merak ediyorum o kadar para da verdik boşa gitmese :)

Allah yardımcımız olsun hocam. aynı sözleri bana da söylüyolarlar kız erken gelir diye ama ben telkin yapıyorum sabır erdemdir acele etme kızım die :)

AOF bürosunun önündeyim su an, kimlik ve sınav giriş belgesi İcin geldim. cok uzun bir kuyruk var.

Geri