yani 19 u son öyle mi hocam, bu mübareklerinde tüm il telefonları iptal, soracak kimsede yok...omd' Alıntı:Amasya şubesinde mazeret göstermenize gerek yok, sadece hazır bir dilekçe ile kaydınızı alacağız dediler.
bende dün gittim sırayı gördüm , ve geri döndüm, bugün gitmeyi düşünüyordum ama durum farklı olmayacaktır, o zaman yarın sabah erken gideyim, sonrasında okula gelirim artık...velev ki yaptıramadık kaydı, parada yatırdık o da güme gitmesinomd' Alıntı:Ben dün gittim hocam 3 saat cvivarı sıra bekledim, 5.30 da kapattılar bana daha 20 kişi filan vardı. Artık yarın gidicem. Cumaya kadar gelebilirsiniz, sıkıntı olmaz kaydınızı yaparız dediler. Bakalım yarın göreceğiz![]()
61TS1967' Alıntı:İnternetten kayıt yaptık, parayı yatırdık büroya gitmek için son gün 19'u değil mi?
VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
karinca_52' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.haklı
VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
EynelMefer' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
bu şekilde düşünen çok sayıda kişi var hocam emin olabilirsin![]()
61TS1967' Alıntı:İnternetten kayıt yaptık, parayı yatırdık büroya gitmek için son gün 19'u değil mi?
karinca_52' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
internetten işlem yaptıktan sonra sırada beklemenin mantığı ne ya .... saçmalık![]()
karinca_52' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
internetten işlem yaptıktan sonra sırada beklemenin mantığı ne ya .... saçmalık![]()
aynı hocam internetten (aöf e-öğrenme portalı) de çalışabilirsiniz.EynelMefer' Alıntı:bu kitaplar ile, nette ki pdf ler aynı mı?
omd' Alıntı:aynı hocam internetten (aöf e-öğrenme portalı) de çalışabilirsiniz.EynelMefer' Alıntı:bu kitaplar ile, nette ki pdf ler aynı mı?