Ben de bugün kaydımı oldum! Artık bir Sosyolog adayıyım!..karinca_52' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.haklı
omd' Alıntı:Ben de bugün kaydımı oldum! Artık bir Sosyolog adayıyım!..karinca_52' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.haklı
omd' Alıntı:Ben de bugün kaydımı oldum! Artık bir Sosyolog adayıyım!..karinca_52' Alıntı:VaVgibi' Alıntı:ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.haklı
hayat86' Alıntı:Türk dili ve edebiyatına kayıt oldum bitirebilirisem tabi)) evde 1 yasında minik oğlum var ve sürekli beni istiyor ne zaman ders çalışacağım bilmiyorum
![]()
biltek2007' Alıntı:hayat86' Alıntı:Türk dili ve edebiyatına kayıt oldum bitirebilirisem tabi)) evde 1 yasında minik oğlum var ve sürekli beni istiyor ne zaman ders çalışacağım bilmiyorum
![]()
Hocam dersler konusunda iletişime geçelim. Malum TD kitapları ağırlığı bile yeter![]()
hanedantr' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Hocam dersler konusunda iletişime geçelim. Malum TD kitapları ağırlığı bile yeter![]()
o kitaplarda failatunler v osmanlıca yeter size benim o yuzden gozum korktu o bölümlerden yoksa tarih bölümünü secmek isterdim malum tv de bol bol tarih dizileri var)))))
sabah çok sıra oluyormu acaba ya? yarın sabah erken gidecemde ne kadar erken gitsem kestiremedim...(trabzonda)oropher' Alıntı:trabzon da mesai bitmesine rağmen kayıt yaptılarda 3,5 saat bekledikten sonra ancak kaydımı yaptırabildim yoksa sıra gelmeyecekti..
lemmings' Alıntı:arakadaşlar sokağın çevresini 4defa turlamıştı sıra.. sabah 8de büro açılmadan sıraya giren arkadaşım işini 4buçukta halledebildi.. işini yarına bırakan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
iyi olur hocam bu ara sınavlarda hangi ünitelerden sorumluyuz onu nereden öğrenebilirim acaba?biltek2007' Alıntı:hayat86' Alıntı:Türk dili ve edebiyatına kayıt oldum bitirebilirisem tabi)) evde 1 yasında minik oğlum var ve sürekli beni istiyor ne zaman ders çalışacağım bilmiyorum
![]()
Hocam dersler konusunda iletişime geçelim. Malum TD kitapları ağırlığı bile yeter![]()
apoyraz' Alıntı:Hocam aşağıdaki linkte bütün bölümlerin arasınav ve dönem sonu sınavlarının derslere göre hangi ünitelerden sorumlu oldukları verilmiş. Kolay gelsin şimdiden..
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
kutlu_han' Alıntı:1. sınıfta bilgisayar dersi veriyorlar.... ben bu diplomayı onlara niye verdim anlamadım :?: he birde mat1 var, halbuki ne laplace ödnüşümleri yapardım ben, şimdi dön başa. :alkis: bu okulların birbirlerini tanımama kaprisleri beni öldürüyor.devletin a okulunun vediği dersleri b okulu saymıyor. :-1: böyle saçmalık olur mu ama ya...
kutlu_han' Alıntı:1. sınıfta bilgisayar dersi veriyorlar.... ben bu diplomayı onlara niye verdim anlamadım :?: he birde mat1 var, halbuki ne laplace ödnüşümleri yapardım ben, şimdi dön başa. :alkis: bu okulların birbirlerini tanımama kaprisleri beni öldürüyor.devletin a okulunun vediği dersleri b okulu saymıyor. :-1: böyle saçmalık olur mu ama ya...
VaVgibi' Alıntı:kitap dağıtımında süre sınırlaması var mı acaba ne zaman olursa olsun gitsek alabilir miyiz?ben hala almadım.çok yoğundu.
falloosely' Alıntı:Arkadaşlar 5-6 ocakta yapılacak sınavlar için derslerin konu kapsamı hangi ünitelere kadar, nerden öğrenebiliriz.
berra_u' Alıntı:falloosely' Alıntı:Arkadaşlar 5-6 ocakta yapılacak sınavlar için derslerin konu kapsamı hangi ünitelere kadar, nerden öğrenebiliriz.
güncel