Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

karinca_52' Alıntı:
VaVgibi' Alıntı:
ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
:) haklı
Ben de bugün kaydımı oldum! Artık bir Sosyolog adayıyım!..

omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
VaVgibi' Alıntı:
ben de 4 saat bekleyenlerdenim.eğer parayı yatırmamış olsaydım o sırayı beklemez kaçar giderdim.o neymiş öyle ya.
:) haklı
Ben de bugün kaydımı oldum! Artık bir Sosyolog adayıyım!..

niçin sosyoloji seçtiniz hocam,bana da türk dili mantıklı gelmişti alan değişikliği açısından.sosyoloji de olanaklar neler

Alan değişikliği olursa felsefe grubuna geçilebilir hocam ama ben o tarz bir şey için düşünmüyorum. Tamamen keyfi bir seçimdi. Bitirince de felsefe düşünüyorum :D

Adalet herkese lazım diyerek bende adalete kaydımı yaptırdım....

yoğunluktan hala kayıt yaptıramadım her gün 500 kişi sıraya giriyor. herkes 2. üniversiteye başlamış, bekleyenler öğretmenlere kızıyorlarmış dertleri ne bunların biz işimizi halledemiyoruz diye :) hatta bir tane doktor da gelmiş adalet bölümüne kaydolmuş :)

Aöf'lü btciler olarak ayrı bölüm istiyoruz. Gerekirse forum sunucusunun önünde oturma eylemi yaparız. Yönetim uyuma, üyelere sahip çık!

hayat86' Alıntı:
Türk dili ve edebiyatına kayıt oldum bitirebilirisem tabi :))) evde 1 yasında minik oğlum var ve sürekli beni istiyor ne zaman ders çalışacağım bilmiyorum :)

Hocam dersler konusunda iletişime geçelim. Malum TD kitapları ağırlığı bile yeter :)

ben daha kayıt olmadım. yarın olurum inşallah :lol:

biltek2007' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
Türk dili ve edebiyatına kayıt oldum bitirebilirisem tabi :))) evde 1 yasında minik oğlum var ve sürekli beni istiyor ne zaman ders çalışacağım bilmiyorum :)

Hocam dersler konusunda iletişime geçelim. Malum TD kitapları ağırlığı bile yeter :)

o kitaplarda failatunler v osmanlıca yeter size benim o yuzden gozum korktu o bölümlerden yoksa tarih bölümünü secmek isterdim malum tv de bol bol tarih dizileri var :))))))

hanedantr' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:

o kitaplarda failatunler v osmanlıca yeter size benim o yuzden gozum korktu o bölümlerden yoksa tarih bölümünü secmek isterdim malum tv de bol bol tarih dizileri var :))))))

FAilatunlara ben ablamın kitaplarından aşinayım. Mantığını biliyorum. Bizim zamanımızda müfredattan kaldırmışlardı. Ama üzerinden yılllarrrr geçti :D

oropher' Alıntı:
trabzon da mesai bitmesine rağmen kayıt yaptılarda 3,5 saat bekledikten sonra ancak kaydımı yaptırabildim yoksa sıra gelmeyecekti..
sabah çok sıra oluyormu acaba ya? yarın sabah erken gidecemde ne kadar erken gitsem kestiremedim...(trabzonda)

benimde yarın boş günüm son güne bıraktık gene ısparta çok kalabalık olmaz diye düşünüyom ama inş yarın şok olmam :roll:

arakadaşlar sokağın çevresini 4defa turlamıştı sıra.. sabah 8de büro açılmadan sıraya giren arkadaşım işini 4buçukta halledebildi.. işini yarına bırakan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...

gerçekten o kadar kalabalık mıydı hocam yaa :?

lemmings' Alıntı:
arakadaşlar sokağın çevresini 4defa turlamıştı sıra.. sabah 8de büro açılmadan sıraya giren arkadaşım işini 4buçukta halledebildi.. işini yarına bırakan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...

deeemeee :( hocam yaa, hangi il orası...

walla öyleydi.. bi arkadaşım bebeği ile sıraya girmiş en öne almışlar :D bebeği olan bebeğiyle gitsin :D
istanbulda da şahit oldum bu manzaraya antepte de.

biltek2007' Alıntı:
hayat86' Alıntı:

iyi olur hocam bu ara sınavlarda hangi ünitelerden sorumluyuz onu nereden öğrenebilirim acaba?

apoyraz' Alıntı:
Hocam aşağıdaki linkte bütün bölümlerin arasınav ve dönem sonu sınavlarının derslere göre hangi ünitelerden sorumlu oldukları verilmiş. Kolay gelsin şimdiden..

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

sağol hocam. ben birkaç yerden geçmiş yılların sorularını bulmaya çalışıyorum ama swf formatında kaydetmişler. pdf formatında yok. açıköğretim sistemine de hala bilgilerimiz girilmemişmi nedir TCden beni tanımıyor. dolayısıyla geçmiş sınavlara ulaşamıyorum.

1. sınıfta bilgisayar dersi veriyorlar.... ben bu diplomayı onlara niye verdim anlamadım :?: he birde mat1 var, halbuki ne laplace ödnüşümleri yapardım ben, şimdi dön başa. :alkis: bu okulların birbirlerini tanımama kaprisleri beni öldürüyor. :P devletin a okulunun vediği dersleri b okulu saymıyor. :-1: böyle saçmalık olur mu ama ya...

kutlu_han' Alıntı:
1. sınıfta bilgisayar dersi veriyorlar.... ben bu diplomayı onlara niye verdim anlamadım :?: he birde mat1 var, halbuki ne laplace ödnüşümleri yapardım ben, şimdi dön başa. :alkis: bu okulların birbirlerini tanımama kaprisleri beni öldürüyor. :P devletin a okulunun vediği dersleri b okulu saymıyor. :-1: böyle saçmalık olur mu ama ya...

elleme saymasınlar hocam bari ortalama yükselteceğimiz bi kaç ders olur, zaten okul yok bişey yok, 30 soru soracaklar... ama lisansa geçtiğimizde saymazlarsa ayıp olur o zaman

kitap dağıtımında süre sınırlaması var mı acaba ne zaman olursa olsun gitsek alabilir miyiz?ben hala almadım.çok yoğundu.

kutlu_han' Alıntı:

Hocam ben kayıt yaptıktan sonra aramıştım muaf olamıyomuyuz aldığımız derslerden diye. artık yok dediler...

VaVgibi' Alıntı:
kitap dağıtımında süre sınırlaması var mı acaba ne zaman olursa olsun gitsek alabilir miyiz?ben hala almadım.çok yoğundu.

Hocam biz iki kere gittik tamamı yoktu. Bir kaç tanesini aldık kalanı için 15inden sonra uğrayın dediler.
Bakalım görecez alabilecez mi?

sınavlar yaklaşıyor. çalışmaya başlayan var mı? :)

Arkadaşlar 5-6 ocakta yapılacak sınavlar için derslerin konu kapsamı hangi ünitelere kadar, nerden öğrenebiliriz.

Geri