Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

karinca_52' Alıntı:
Şimdi herkes kesin kayıtlarını yazar mı ....

Bakalım en çok hangisi tervih edilmiş
Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası

işletme başvurdum arkadaslar sizler..

İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite okumak istiyorum burada devam zorunluluğu yoktur tabi ki peki sınavlar nerede olacak anadolu üniversitesi gibi yaygın değildir o nedenle istanbulda olur gibime geliyor doğru muyum?

hakanotuken' Alıntı:
İstanbul Üniversitesi ikinci üniversite okumak istiyorum burada devam zorunluluğu yoktur tabi ki peki sınavlar nerede olacak anadolu üniversitesi gibi yaygın değildir o nedenle istanbulda olur gibime geliyor doğru muyum?
Sınavlar icin üniversiteye gitmeniz gerekecek, benim İstanbulda yakın akrabalarım olmasına rağmen göze alamadım. Anadolu Üniversitesi her ilde sınav yapıyor bildigim kadarıyla.

fotoğrafçılık ve kameramanlık galiba benden baska forumda bu bölümü secen yok

dün gezerken aöf bürosunun ordan geçiyordum nasıl bir kuyruk vardı öyle. yaklaşık bi 100 metre vardı dışarısında bide içerde vardı saatte 17,30 du. o kuyruğu ben olsam beklemezdim. kuyrukta ölsen bi anlamı kalmaz :mrgreen:

bir iki gün kaldı ..... seçsek mi bir tane ne :D

Ben epeydir sosyoloji için düşünüyorum, ama tam bu dönemde ekonomik kriz başgösterdi :D Malum kurban da yaklaşıyor, 205 tl'ye sıkıştık görüyor musunuz ironiyi :S

AÖF kredi kartına taksit yapaydı keşke!

omd' Alıntı:
Ben epeydir sosyoloji için düşünüyorum, ama tam bu dönemde ekonomik kriz başgösterdi :D Malum kurban da yaklaşıyor, 205 tl'ye sıkıştık görüyor musunuz ironiyi :S

AÖF kredi kartına taksit yapaydı keşke!

bende düşünmüyordum bugün acaba dedim :) sosyoloji mi yazsak ne :)

bu gün Tde kayıt yaptırdım. Kuyruk tam bir çin işkencesiydi ilçe merkezlerinde büro olmayınca tüm ilçelerden gelmişlerdi ve 12 gündür aynı şekilde bir kuyruk varmış. elime ilk verdikleri kitap bilişim teknolojileri diğer kitaplar bitmiş bir anlık şaşkınlık yaşadım aldığımız derslerden muafiyet hakkı verselerdi keşke.

Arkadaşlar yarın başvuracağım.basvurusunu tamamlamış arkadaşlar hangi evraklarla gitmek gerek.
4 vesikalık fotoğraf
geçici mezuniyet belgesi
internetten basvuru belgesinin cıktısı
baska ne var?
Yardımcı olursanız sevinirim.

nrc27' Alıntı:
Arkadaşlar yarın başvuracağım.basvurusunu tamamlamış arkadaşlar hangi evraklarla gitmek gerek.
4 vesikalık fotoğraf
geçici mezuniyet belgesi
baska ne var?

hangi bölüme kayıt oldunuz hocam

nrc27' Alıntı:
4 vesikalık fotoğraf
geçici mezuniyet belgesi
baska ne var?

para yatırma işlemi? dekontu da yanımızda götürüyormuyuz, yoksa direk bankamatikten kartsız işlem olarak yatırıp, büroda tc no ile sistem tarafından görülüyormu?

EynelMefer' Alıntı:
nrc27' Alıntı:
4 vesikalık fotoğraf
geçici mezuniyet belgesi
baska ne var?

para yatırma işlemi? dekontu da yanımızda götürüyormuyuz, yoksa direk bankamatikten kartsız işlem olarak yatırıp, büroda tc no ile sistem tarafından görülüyormu?

ben yüksek lisansa başvurdum ..orda kartsız parayı yatırman yeterliydi

karinca_52' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:
nrc27' Alıntı:
4 vesikalık fotoğraf
geçici mezuniyet belgesi
baska ne var?

ben yüksek lisansa başvurdum ..orda kartsız parayı yatırman yeterliydi
para yatırma işlemlerinde bu seçenek var açıklama kısmında ama sonrası için bişey denmemiş yani tc mi girip yatırırım, sanırım sistemde görünür bu da.
ve hocam, neden yüksek lisansa başvurdunuz? hedefiniz nedir...

Ben kamu yönetimine kayıt oldum.
Dekont
geçici mezuniyet belgesi
internet kayıt cıktısı
4 vesikalık
baska birşey varmı?

nrc27' Alıntı:
Ben kamu yönetimine kayıt oldum.
Dekont
geçici mezuniyet belgesi
internet kayıt cıktısı
4 vesikalık
baska birşey varmı?
Yok hocam bu kadar, dekonta bakmıyorlar bile sistemde görünüyor demekki, fotografı da taratip internet başvurusu sırasında yüklerseniz fotograf da almıyorlar, siz yine de yanınızda bulundurun. Mezuniyet belgesinin aslını ve fotokopisini götürün, aslına bakıp fotokopisini alıyorlar.

ben de sosyolojiye başvurdum, parayı yatırdım yarın kayıt olacağım inşallah..

ilçede olanlar işlerini nasıl hallettiler..sınavlar ilde mi olacak acaba?

arkadaşlar ben de sosyolojiye kayıt yaptıracam. ben de çıkış belgesi var. onaylı belge fotokopi istiyorlar. çıkış belgesinin kendisini götürsem onlar onaylıyormu yoksa notere mi onaylatmamız gerekiyor acaba

ybilgin' Alıntı:
arkadaşlar ben de sosyolojiye kayıt yaptıracam. ben de çıkış belgesi var. onaylı belge fotokopi istiyorlar. çıkış belgesinin kendisini götürsem onlar onaylıyormu yoksa notere mi onaylatmamız gerekiyor acaba

Hocam müdürünüze onaylatmanız bile yeterli. NOterle uğraşmayın. AMa yanınızda aslını da götürün.

elifinannesi' Alıntı:
bu gün Tde kayıt yaptırdım. Kuyruk tam bir çin işkencesiydi ilçe merkezlerinde büro olmayınca tüm ilçelerden gelmişlerdi ve 12 gündür aynı şekilde bir kuyruk varmış. elime ilk verdikleri kitap bilişim teknolojileri diğer kitaplar bitmiş bir anlık şaşkınlık yaşadım aldığımız derslerden muafiyet hakkı verselerdi keşke.
Maalesef yönetmelik gereği almak zorundaymışız örgün aldığımız dersleri.
Ben de şaşırdım elime Temel Bilgi Teknolojiler kitabı verilince. Hukukun temel kavramları kitabı yokmuş bayramdan sonraya verecekler. Sırada çok kişi vardı. 15:30'da gittim, 17:30'da merkezin içine girebildim. 18:00 gibi kaydı tamamlayıp kitaplarımı aldım:)

Geri