Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.
coğrafya seçen var mı? ben coğrafya göremedim de :/
coğrafya seçen var mı? ben coğrafya göremedim de :/
Biz de yaptırdık bakalım... Gidecek arkadaşlar diplomanın aslını mutlaka yanlarında götürsünler.
Aslını görmeden kayıt yapmıyorlar çünkü... Herkes için hayırlısı olsun...
Hocam aslı ile fotokopisini götürünce yeterli oluyormuş, ben okul müdürüne aslı gibidir yazdırıp imzalatip kaseletip götürdüm her ihtimale karsı. Noter onayı şart değil.yuca' Alıntı:bende sosyoloji tamam
diploma fotokopisini notere falan oynaylatmak şart mı öylece kabul ediyorlar mı?
Hemen mezun olduğunuz üniversiteye başvurup "diploma kayıp belgesi" isteyin o belge de diploma yerine geçiyor, yada mezuniyet belgesi.lion26' Alıntı:aslını bulamıyorum ki.o zaman kayıt iş biraz zor galiba
anladım hocam haklısın..only61' Alıntı:coğrafya sadece istanbul üniversitesinde hocam...
ama harç parası 370 tl...final sınavlarında istanbula gitmek zorundasın....ben hesapladım
4 yıl boyunca 5-6 milyar para harcıyorsun..o yüzden cazip gelmedi...
hocam oraya güvenmeyin bence, pek bilgili değiller bazı konularda. bir il ya da ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip yönetmeliklerden iyi anlayan bir memura sorun....betül66' Alıntı:arkadaşlar 147yi aradım şu formasyon işi kafamı karıştırıyor, sonra bi problem çıkmasın dedim. diplomada yan alan yazıyorsa olur dedi. sanırım sorumu anlamadı, alan değişikliği olur demi o kadar okuyacağız sonuçta ??
dikey geçiş din kültürü öğretmenliğine geçiliyor mu acaba?=???edacomü' Alıntı:en iyisi ilahiyat okuyup dikey geçişle din kültürü öğretmeni olmak...
hocam kamu yönetimi lisans açık öğretimlerin içinde yok listede. siz açıköğretimemi kayıt yaptırdınız.geronimo10' Alıntı:arkadaşlar bugün kamu yönetimine kayıt yaptırdım. diplomanızın aslını yanınızda götürürseniz onaylama işini orada yapıyolar. notere para falan vermenize gerek yok. bu arada onaylı fotokopi varsa aslına gerek yok.
ösym nin yaptığı hangi sınava birkez girilir şartı var ki, yeterki paradan haber ver hocamazde' Alıntı:Benim de aklımı şu soru kurcalıyor, ben bilgisayar programcılığından dgs ile öğretmenliğe geçiş yaptım. Şimdi adalet okusam tekrar dgs ye girebilirim di mi? bunun bi sınırı yok...