kamu yönetimi var ama hocam açıköğretim lisansın altında yazmıyor. acaba bir ünide örgünmü okumamız gerekiyor.yuca' Alıntı:kamu yönetimi var Bakınız: https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYen ... ersite.htm
egitimci.' Alıntı:diplomanın aslı diyorsunuz ben 9 yıl oldu daha diplomayı almadım :mrgreen: geçici mezuniyet belgesinin aslı iş yapmaz mı?
hanedantr' Alıntı:bu arada arkadaslar ben hangi dersleri alacagım kac kredi bunları sistemde goremiyorum sizdede boylemi kitapları bana verdiler ama ogrenci.anadolu.edu.tr denmi girecegiz oradan girince ders mers gozxukmuyor bir hata yapmayalımda
hanedantr' Alıntı:sagol hocam orada ders gormeyince eksik birsey yapmayalım dedim bu arada bölüm ne olursa olsun galiba ingilizce sosyoloji iletisim ortak ders herhalde birlikte calısabiliriz
biltek2007' Alıntı:hanedantr' Alıntı:sagol hocam orada ders gormeyince eksik birsey yapmayalım dedim bu arada bölüm ne olursa olsun galiba ingilizce sosyoloji iletisim ortak ders herhalde birlikte calısabiliriz
Türk dilimi, Sosyolojimi?
only61' Alıntı:bugün Trabzon'da kayıt oldum..aman Allah'ın o nasıl bir sıra ve karmaşıklık...1 saat kuyrukta bekledikten sonra kaydımı yaptılar...
sonra da kitaplarımı verdiler...eski anadolu tarihi,islam tarihi,osmanlıca,hellen ve roma tarihi,orta asya tarihi, tarih metodu gibi derslere çalışmak biraz ilginç ama güzel olacak
bu arada temel bilgi teknolojileri dersi de varuhaha: en çok zorlanacağım ders olacak ama olsun
resmen öğrenciyim artık...bu arada diplomanın aslını muhakkak getirin...
adrenaline' Alıntı:Ben ilahiyata kayıt yaptırdım.
darkpasaone' Alıntı:adalete kayıt yaptıran arkadaşlar biraz araştırma yaptım 2 yıl okuduktan sonra dgs sınavı var biliyorsunuz hukuk için dgs yi kazandınız diyelim vakıf üniversiteleri yıllık ortalama 20.000 tl gibi bir fiyatla 3. sınıftan bir çoğu da 2. sınıftan devam etmeye izin veriyor.devlet üniversitesini kazandınız diyelim (bir çok devlet üniversitesi dgs kabul etmiyor) bunda da devam zorunluluğu var.
bölüm konusuda kararsız kaldım sizler neye dayanarak adalet seçtiniz..biraz uzun oldu kusura bakmayın![]()