Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı

Kodla Büyü
Re: Sınavsız İkinci üniversite tüm bölümler açıldı.

ben sınav yerini değiştirmeyi unutmuşum :( bütünlemeye girerim demiştim şimdi okudum bütünleme tarihi yok erken tatili bırakıp erken dönsem mi bilemedim :o

VaVgibi' Alıntı:
ünitenin sonunda sorulardan sonraki sayfalarda sıra sizde bölümü gibi şeyler var ya hocam oradan baktım ben .başka kaynaktan bakmadım
Ben de murat yayınlarının soru kitapçığını çalışıyorum. Soru çözerek daha kolay oluyor.

VaVgibi' Alıntı:
ünitenin sonunda sorulardan sonraki sayfalarda sıra sizde bölümü gibi şeyler var ya hocam oradan baktım ben .başka kaynaktan bakmadım
hocam ben oraya da baktım pek bişey anlamadım, murat yayınlarının soru kitabınıda aldım konuyla alakalı baya soru var, anlamayınca çözemedim

VaVgibi' Alıntı:
bir kez okudum ben de konuları,biraz da soru çözeceğim.sonrası Allah kerim...bu arada benim de sınav yerim değişmemiş.ötümsüz seslerin bizim kırk yıllık fıstıkçışahap ın ünsüzleri olduğunu öğrendim ya hayretler içindeyim :mrgreen:
Hocam daha nelerin adının değiştiğini göreceksiniz şu an dörtteyim psikopata bağlayasım var bu farklılıklar yüzünden :?

Sosyoloji ilk gün sınavları çok zorlamadı. Karşılaştırmalı siyasal sistemlerde İsviçre'ye biraz fazla ağırlık vermişler gibime geldi. Ben Avrupa Birliğinden daha fazla soru bekliyordum. Psikoloji de fena değildi. Klinik Psikolojideki tonla tablo tablo verdikleri hastalık isimlerinden soru çıkmamasına sevindim. Çünkü sormazlar diye çalışmamıştım onlara :D Bilişimde de yine ilginç sorular vardı. Tam soruları hatırlayamıyorum. Hatırlayanlar paylaştıkça tartışırız.

bilişimdeki özel animasyon sorusunu ne yaptınız? O kadar kurs verdim, Ok filan hatırlamıyorum. Doğru hatırlıyormuşum. Seçeneğe tıklatılır dese daha doğru olurdu.

ADSL sorusu garip geldi, bir de e-posta gönderme gönderememe sorusu vardı. Normalde e-posta konusunu yazmazsanız sistem postayı göndermez, uyarı verir. Haliyle gönderilecek e-posta adresini yazmazsanız da e-posta gitmez.

ADSL sorusu garipti evet. E-posta konusunu yazmayınca (No Subjectt) olarak gönderiyor bazı sistemler. Ben alıcının adresi yazılmazsa diye işaretledim. Nereye gideceğini bilmeyen eposta gidemez diyerekten :D

biltek2007' Alıntı:
bilişimdeki özel animasyon sorusunu ne yaptınız? O kadar kurs verdim, Ok filan hatırlamıyorum. Doğru hatırlıyormuşum. Seçeneğe tıklatılır dese daha doğru olurdu.

ADSL sorusu garip geldi, bir de e-posta gönderme gönderememe sorusu vardı. Normalde e-posta konusunu yazmazsanız sistem postayı göndermez, uyarı verir. Haliyle gönderilecek e-posta adresini yazmazsanız da e-posta gitmez.
Aynı sorularda takılmışiz hocam.

Adalet dersleri zordu valal..Anayasa ,hukuk temelleri,halkla ilişkiler vizelere göre zordu,,Bilişimde arkadaşlarla aynı sorulara takılmışız...

yüksek lisans bekle beni :lol:

n'aptın müdür :lol:

genel muhasebe zordu. bilişim iyiydi. hukuk fena değil...

omd' Alıntı:
n'aptın müdür :lol:

bakalım girdik sınava ... iyi alırız sanırım ....

yarınki sınava hiç bakasım ya :)

yüksek lisans açıklanınca ve çıkınca hedef ona kaydı sanırım

Müdür artık yüksek lisanslı olduğuna göre yavaştan makaleler, bildiriler filan yapalım bişiler :)

merhaba arkadaşla. bence de sınav biraz zordu ara sınava göre. bilişimde yine döktürmüşler., sorun bendemi bilmiyorum ama inanaın bilişimdeki bazı soruları anlayamadım. tekrar tekrar okudum ve galiba yine yanlışlar var. inş fazla çıkmaz

kamu yönetimi muhasebe çok zor geldi.
sanırım kaldım :cry:
ara sınavlarda yüksek notlar alıp işi orda bitirmek gerekiyor.

arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu

ne kadar bilsem de yanlış çıkıyor :)
90 a bağladık bu sefer
basit hatalar
www sorusu ve "dipnot falan hangi sekmede" sorularına takıldım

agazi' Alıntı:
kamu yönetimi muhasebe çok zor geldi.
sanırım kaldım :cry:
ara sınavlarda yüksek notlar alıp işi orda bitirmek gerekiyor.
Hocam arasinav %30, final %70 etkili geçme notu hesaplanırken.

aysef' Alıntı:
arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu

hocam bilgisayarın dış bileşenlerle bağlantı noktalarıydı soru. USB değildi. Veri yolu olacaktı. diğer seçenekler HDMI, Wifi gibiydi.

biltek2007' Alıntı:
aysef' Alıntı:

hocam bilgisayarın dış bileşenlerle bağlantı noktalarıydı soru. USB değildi. Veri yolu olacaktı. diğer seçenekler HDMI, Wifi gibiydi.
bende veri yolu yaptım da soru çok saçmaydı bence,

Bizim sınıftakilere sorudm bilgisayarınız kaç geldi diye, 50 nin üzerinde çıkan olmadı. Bu sınavda da olacağını sanmıyorum. Sanki bize özel hazırlıyorlarmış gibi geldi soruları :D

Onlar da mı burayı takip ediyor nedir?!!

nryozer' Alıntı:
biltek2007' Alıntı:
aysef' Alıntı:

bende veri yolu yaptım da soru çok saçmaydı bence,

ben de veri yolu yaptım doğrusuda veri yolu galiba.

omd' Alıntı:
Müdür artık yüksek lisanslı olduğuna göre yavaştan makaleler, bildiriler filan yapalım bişiler :)

sıra onda ... Önemli olan artık yüksek lisans bakalım hayırlısı

biltek2007' Alıntı:
aysef' Alıntı:

aynen

herkese geçmiş olsun bir dönem bitti..Tüm adaletcilerin hak ettiği sonucları alması dileği ile

Sosyolog adayları; bugünkü soru tiplerini kitaplarda gören varmıydı. Beni epey bi zorladı bugün

edebiyat soruları da çok zordu bugün

Geri