Ben de murat yayınlarının soru kitapçığını çalışıyorum. Soru çözerek daha kolay oluyor.VaVgibi' Alıntı:ünitenin sonunda sorulardan sonraki sayfalarda sıra sizde bölümü gibi şeyler var ya hocam oradan baktım ben .başka kaynaktan bakmadım
hocam ben oraya da baktım pek bişey anlamadım, murat yayınlarının soru kitabınıda aldım konuyla alakalı baya soru var, anlamayınca çözemedimVaVgibi' Alıntı:ünitenin sonunda sorulardan sonraki sayfalarda sıra sizde bölümü gibi şeyler var ya hocam oradan baktım ben .başka kaynaktan bakmadım
Hocam daha nelerin adının değiştiğini göreceksiniz şu an dörtteyim psikopata bağlayasım var bu farklılıklar yüzünden :?VaVgibi' Alıntı:bir kez okudum ben de konuları,biraz da soru çözeceğim.sonrası Allah kerim...bu arada benim de sınav yerim değişmemiş.ötümsüz seslerin bizim kırk yıllık fıstıkçışahap ın ünsüzleri olduğunu öğrendim ya hayretler içindeyim :mrgreen:
Aynı sorularda takılmışiz hocam.biltek2007' Alıntı:bilişimdeki özel animasyon sorusunu ne yaptınız? O kadar kurs verdim, Ok filan hatırlamıyorum. Doğru hatırlıyormuşum. Seçeneğe tıklatılır dese daha doğru olurdu.
ADSL sorusu garip geldi, bir de e-posta gönderme gönderememe sorusu vardı. Normalde e-posta konusunu yazmazsanız sistem postayı göndermez, uyarı verir. Haliyle gönderilecek e-posta adresini yazmazsanız da e-posta gitmez.
omd' Alıntı:n'aptın müdür :lol:
Hocam arasinav %30, final %70 etkili geçme notu hesaplanırken.agazi' Alıntı:kamu yönetimi muhasebe çok zor geldi.
sanırım kaldım :cry:
ara sınavlarda yüksek notlar alıp işi orda bitirmek gerekiyor.
aysef' Alıntı:arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu
bende veri yolu yaptım da soru çok saçmaydı bence,biltek2007' Alıntı:aysef' Alıntı:arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu
hocam bilgisayarın dış bileşenlerle bağlantı noktalarıydı soru. USB değildi. Veri yolu olacaktı. diğer seçenekler HDMI, Wifi gibiydi.
nryozer' Alıntı:bende veri yolu yaptım da soru çok saçmaydı bence,biltek2007' Alıntı:aysef' Alıntı:arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu
hocam bilgisayarın dış bileşenlerle bağlantı noktalarıydı soru. USB değildi. Veri yolu olacaktı. diğer seçenekler HDMI, Wifi gibiydi.
omd' Alıntı:Müdür artık yüksek lisanslı olduğuna göre yavaştan makaleler, bildiriler filan yapalım bişiler![]()
biltek2007' Alıntı:aysef' Alıntı:arkadaşlar bilişimde USB diye bir yanıt işaretlediniz mi merak ediyorum o soruyu